Volanie z tel. c. 0249571111

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
--==[Lu-Boss]==--
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Volanie z tel. c. 0249571111

Príspevok od používateľa --==[Lu-Boss]==-- »

Mal uz niekto hovor z tohto cisla? Na T-Mobile mi volala nejaka zenska a nukala mi pausal... hmm

"Preco nechcete ist na pausal? Ved tam mate 100 volnych minut a neobmedzene volania v nasej sieti"

Taketo otazky mi davala. Ja ze nemam teraz zaujem :D
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

:lol: to cislo je pribuzne mojej firemnej pevnej linke a tak mi nedalo, podla googlu to cislo patri
Strojárne potravinárskeho priemyslu
Stará Vajnorská 4
Bratislava 832 55
Telefón : (02) 49571111
ze by sa tam cajocky zabavali vo firme popri kavicke? :lol:
T-Com mi vsak vyplul toto
Vami zadané telefónne číslo 02/49571111 neexistuje alebo na ňom práve prebieha technický zásah.
--==[Lu-Boss]==--
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa --==[Lu-Boss]==-- »

No tak to vypada lebo ked mi volaju slecny z tych ich najatych agentur vsetky maju taky prijemny hlas ... hah a tento hlas vypadal dost na nejaku staru babku...
Inac ako pozeram tmobile ma dost podobne cislo
T-Mobile Slovensko, a.s.
Adresa Tel. číslo
Vajnorská 100/A, Bratislava 0903903903 - služby zákazníkom operátori
12345
02 / 49555555 - Easy Linka (dobíjanie kariet a informácie Easy)
12350 - easy linka
1188 - T-Mobile Assistant (asistenčné a informačné služby)
02 / 49551111 - spojovateľka
02 / 49554344 - fax
Takze tak... hh
mimuskaa
Novice
Novice

Príspevok od používateľa mimuskaa »

no mne to cislo volalo dneska, ale bolo tor ano ked som spala a v reflexe som nechctiac ten telefon vypla....dnes mi stale vrta hlavou kto to bol a ci som nahodou nevyhrala nejaku sutaz , a preco sa neda volat naspet , ale ako vidim o moc som neprisla :D..... :cry: :D no co uz
Snake7778
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Snake7778 »

neprišla si o nič...akurát o to, že ti ženská z T-mobilu nebude nútiť nejaký "výhodný" paušál :) mne už volali 2x...keď som to druhýkrát nezdvihol, tak o deň neskôr zavolali s utajeným číslom :lol:
osim
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa osim »

akoze mne toto cislo volalo prave teraz cca 6 minut a povedala mi ze daco ohladne toho jak si dobijam kredit a ze ci chcem ako bonus za to dobijanie kredit navyse alebo novy telefon a dalej mala udaje o mojom cisle aj nakoho je ten mobil napisany ja som povedal ze to je moj otec atd bla bla tak t prepisal na mna vypytala si rodne cislo a c OBP a povedala ze mi dojde mobil za 1sk a ze si mozem vybrat z 2 LOL.... fakt teraz neviem o co ide a co mam robit a ze ci mozu nejak zneuzit moje udaje.
Snake7778
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Snake7778 »

hm...a to si len tak dal číslo občianky a rodné číslo? nechceš sem rovno napísať číslo účtu aj z heslom? :lol:
NZXT
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa NZXT »

ako sa da zneuzit rodne cislo? nijako. keby sa dalo zneuzit nebudu zapisane napr. v zivn. registri volne dostupnom na nete...
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

Snake7778 napísal:hm...a to si len tak dal číslo občianky a rodné číslo? nechceš sem rovno napísať číslo účtu aj z heslom? :lol:
1. cislo uctu by som dal kedykolvek a takmer komukolvek. je to asi do takej miery zneuzitelny udaj, ze ti tam moze niekto maximalne tak poslat peniaze....
ako sa da zneuzit rodne cislo? nijako. keby sa dalo zneuzit nebudu zapisane napr. v zivn. registri volne dostupnom na nete...
a ano RC sa da zneuzit na 300 sposobov a je to tvoj najchulostivejsi osobny udaj lebo tvoje RC je unikatna kombinacia cisel ktoru mas len a len ty... RC ta charakterizuje viac ako meno priavzysko a bydlisko dokopy...kedze an tej istej adrese moze byvat aj tvoj pribuzny s rovnakym menom a priezvyskom.

na tvoje RC mozu zobrat pozicku, nakupit pokuty v MHD alebo vseiake ine zverstva.

a co sa ochrany osobnych udajov tyka su tu iste pravidla z ktorych vyberiem

1. nikdy neposielaj svoje RC cez net a nediktuj ho do telefonu
2. obciansky preukaz nemusis dat nikomu okrem policajtov. ukazat ho mozes ale z ruk pustit iba v pripade legitimacie policajtom.
3. vzdy sa presvedc na co budu tvoje udaje pouzite. musia ta ubezpecit ze maju opravnenie na pracu s osobnymi udajmi a ze ich neposkytuju nikomu inemu.

ps.: rodne cisla teda na nete len tak volne pohodnene niesu, na webe zivnostenskeho registra urcite tiez nie..... a vlastne okrem teba a matriky ho vie najst pomerne male mnozstvo uradov...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Stenky: Zobrat pozicku na rodne cislo??? A co tak doklad totoznosti, resp. dva ako je obciansky a pas ci vodicak, hmm??? Ked pises, ze RC sa neda az tak lahko zohnat, tak pred rokom som cital clanok ohladom zivnosti a slobodnemu pristupu k informaciam atd... no a tam bol prikald ako sa da o cloveku co to zistit, nakolko mozes poziadat o kopiu zivnostenskeho listu aj inej osoby a kedze na z.l. je uvedene aj rodne cislo, adresa..., tak to vies s lahkostou ziskat. Ci doslo k zmene legislativy a nastali zmeny, ktore by tomu zabranili, tak to uz neviem povedat.
osim
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa osim »

hm a prave teraz mi volal kurier Tmobile ze sa s nim mam stretnut.....fakt super
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

Stenky napísal:a ano RC sa da zneuzit na 300 sposobov a je to tvoj najchulostivejsi osobny udaj lebo tvoje RC je unikatna kombinacia cisel ktoru mas len a len ty... RC ta charakterizuje viac ako meno priavzysko a bydlisko dokopy...kedze an tej istej adrese moze byvat aj tvoj pribuzny s rovnakym menom a priezvyskom.
RC vobec neni unique udaj.. mozu byt dve osoby s rovnakym rc.. dajme tomu, ze sa v rovnaky den, mesiac, rovnakeho roku narodi viac ako 9999 osob muzskeho alebo viac ako 9999 osob zenskeho pohlavia.. potom 10000. osobe budu musiet dat 4-cislie za lomitko take, ake uz bolo pouzite.. nie je tak..?
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

RC nie je ista kombinacia d-m-r narodenia plus unikatne 4 cisla/cislo ZP? Potom je plno rovnakych RCs...
Stenky
Professional
Professional

makaveli napísal:RC vobec neni unique udaj.. mozu byt dve osoby s rovnakym rc.. dajme tomu, ze sa v rovnaky den, mesiac, rovnakeho roku narodi viac ako 9999 osob muzskeho alebo viac ako 9999 osob zenskeho pohlavia.. potom 10000. osobe budu musiet dat 4-cislie za lomitko take, ake uz bolo pouzite.. nie je tak..?
v poriadku ale niesme v Cine, v pripade ze by hrozilo daco take tak sa to patricne legislativne osetri a nedaju 4 ale 5cislie za /

hojko: na RC zoberies napr pozicku cez telefon (uzernici ako Provident, Pohotovost a pod.) tam staci zobrat 50.000 co od teba nebudu chciet okrem zakladnych udajov + RC +C.uctu nic viac.... a staci ze mas na krku dlh s 23-25% urokom p.a.
samozrejem ze milionovu hypoteku ti len za krasne cilso nedaju tam sa dokladuje a zistuje kadeco. ale aj male (do 100.000) sumy stacia na to aby ta nasralo ze ich dakto ma na teba....
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

makaveli napísal:RC vobec neni unique udaj.. mozu byt dve osoby s rovnakym rc.. dajme tomu, ze sa v rovnaky den, mesiac, rovnakeho roku narodi viac ako 9999 osob muzskeho alebo viac ako 9999 osob zenskeho pohlavia.. potom 10000. osobe budu musiet dat 4-cislie za lomitko take, ake uz bolo pouzite.. nie je tak..?
vsetky rodne cisla su delitelne cislom 11 bezo zvysku, to pocet narodenych muzov/zien v jeden den dost znizuje ;-) ale aj tak je to dost unique udaj
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

sundevil: no, o to horsie :D da sa povedat, ze nie je velka pravdepodobnost, zeby vznikol duplikat.. vzhladom na nas pocet obyvatelov a kym sa ludia nemnozia ako kraliky.. ale unique to teda jednoznacne nie je..
Stenky
Professional
Professional

http://portal.statistics.sk/files/Sekci ... J/at18.pdf

vyhrabal som takyto udaj

60-54tisic narodenych rocne to je 148-165 deciek denne priemerne (stredna hodnota, hodilo by sa vediet rozptyl)

na strednej som moc nedaval pozor ked sa to bralo ale myslim ze je viac ako 148-165 4cifernych cisel spolu s datumom daju cislo delitelne 11timi. a mozem kazdeho jedneho ubezpecit ze pokial nedojde k dakemu zlyhaniu tak na slovesku neexistuju 2 ludia s rovnakym RC.
-mal som skolenie o ochrane osobnych udalov koli dakej zdravotnickej certifikacii a to malo co si z toho pamatam su tieto info.

oprava: Na evidenciu obyvateľstva v SR sa používajú rodné čísla. Rodné číslo je desaťmiestne číslo, ktorého prvých 6 cifier je odvodených z dátumu narodenia (u dievčat sa poradové číslo mesiaca zvyšuje o 50) a posledné štvorčíslie rozlišuje ľudí narodených v ten istý deň. Na zmenšenie pravdepodobnosti omylov sú však prípustné len také štvorčíslia, pre ktoré výsledné desaťmiestne číslo je deliteľné 11

cize v jeden den sa moze narodit 2x viac ludi ako uvadzaju vase vypocty kedze zeny a muzi su oddeleni roznym zapisom a tympadom v jeden den mozu dat to iste stvorcislie zene aj muzovi s tym ze zenske RC sa bude lisist +50 k mesiacu datumu narodenia...

uff komplikovane :)
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Stenky napísal:a mozem kazdeho jedneho ubezpecit ze pokial nedojde k dakemu zlyhaniu tak na slovesku neexistuju 2 ludia s rovnakym RC.
http://sk.wikipedia.org/wiki/Rodné_číslo napísal:Na Slovensku však napriek tomu existuje ešte viac ako 20 000 duplicitných rodných čísel, čo spôsobuje problémy v informačných systémoch inštitúcií spracúvajúcich tieto údaje (napríklad zdravotné poisťovne).
Stenky napísal:cize v jeden den sa moze narodit 2x viac ludi ako uvadzaju vase vypocty kedze zeny a muzi su oddeleni roznym zapisom a tympadom v jeden den mozu dat to iste stvorcislie zene aj muzovi s tym ze zenske RC sa bude lisist +50 k mesiacu datumu narodenia...)
hned v mojom prvom prispevku k rc (ked som este nevedel, ze cele rc musi byt mod 11 = 0) som napisal ze ked sa narodi viac ako 9999 muzov alebo viac ako 9999 zien ;-)
Stenky
Professional
Professional

ano povedal/ napisal si to.... ale tym ze si si tejto dvojnasobnosti vedomy, znamena ze slovakom veris na tolko, ze su dvakrat vacsie kraliky :D hovorim natalita ani z daleka nieje taka, aby sa musela upravovat cifra za RC ;)
ppppphhhhh
Novice
Novice

Príspevok od používateľa ppppphhhhh »

mne toto cislo vola uz asi tri dni... vzdy okolo deviatej a potom okolo tretej. vzdy ked som to zdvihla tak mi to polozili... :x :!: :evil: :x
Napísať odpoveď