"Preco nechcete ist na pausal? Ved tam mate 100 volnych minut a neobmedzene volania v nasej sieti"
Taketo otazky mi davala. Ja ze nemam teraz zaujem
ze by sa tam cajocky zabavali vo firme popri kavicke?Strojárne potravinárskeho priemyslu
Stará Vajnorská 4
Bratislava 832 55
Telefón : (02) 49571111
Vami zadané telefónne číslo 02/49571111 neexistuje alebo na ňom práve prebieha technický zásah.
Takze tak... hhT-Mobile Slovensko, a.s.
Adresa Tel. číslo
Vajnorská 100/A, Bratislava 0903903903 - služby zákazníkom operátori
12345
02 / 49555555 - Easy Linka (dobíjanie kariet a informácie Easy)
12350 - easy linka
1188 - T-Mobile Assistant (asistenčné a informačné služby)
02 / 49551111 - spojovateľka
02 / 49554344 - fax
1. cislo uctu by som dal kedykolvek a takmer komukolvek. je to asi do takej miery zneuzitelny udaj, ze ti tam moze niekto maximalne tak poslat peniaze....Snake7778 napísal:hm...a to si len tak dal číslo občianky a rodné číslo? nechceš sem rovno napísať číslo účtu aj z heslom?
a ano RC sa da zneuzit na 300 sposobov a je to tvoj najchulostivejsi osobny udaj lebo tvoje RC je unikatna kombinacia cisel ktoru mas len a len ty... RC ta charakterizuje viac ako meno priavzysko a bydlisko dokopy...kedze an tej istej adrese moze byvat aj tvoj pribuzny s rovnakym menom a priezvyskom.ako sa da zneuzit rodne cislo? nijako. keby sa dalo zneuzit nebudu zapisane napr. v zivn. registri volne dostupnom na nete...
RC vobec neni unique udaj.. mozu byt dve osoby s rovnakym rc.. dajme tomu, ze sa v rovnaky den, mesiac, rovnakeho roku narodi viac ako 9999 osob muzskeho alebo viac ako 9999 osob zenskeho pohlavia.. potom 10000. osobe budu musiet dat 4-cislie za lomitko take, ake uz bolo pouzite.. nie je tak..?Stenky napísal:a ano RC sa da zneuzit na 300 sposobov a je to tvoj najchulostivejsi osobny udaj lebo tvoje RC je unikatna kombinacia cisel ktoru mas len a len ty... RC ta charakterizuje viac ako meno priavzysko a bydlisko dokopy...kedze an tej istej adrese moze byvat aj tvoj pribuzny s rovnakym menom a priezvyskom.
v poriadku ale niesme v Cine, v pripade ze by hrozilo daco take tak sa to patricne legislativne osetri a nedaju 4 ale 5cislie za /makaveli napísal:RC vobec neni unique udaj.. mozu byt dve osoby s rovnakym rc.. dajme tomu, ze sa v rovnaky den, mesiac, rovnakeho roku narodi viac ako 9999 osob muzskeho alebo viac ako 9999 osob zenskeho pohlavia.. potom 10000. osobe budu musiet dat 4-cislie za lomitko take, ake uz bolo pouzite.. nie je tak..?
vsetky rodne cisla su delitelne cislom 11 bezo zvysku, to pocet narodenych muzov/zien v jeden den dost znizujemakaveli napísal:RC vobec neni unique udaj.. mozu byt dve osoby s rovnakym rc.. dajme tomu, ze sa v rovnaky den, mesiac, rovnakeho roku narodi viac ako 9999 osob muzskeho alebo viac ako 9999 osob zenskeho pohlavia.. potom 10000. osobe budu musiet dat 4-cislie za lomitko take, ake uz bolo pouzite.. nie je tak..?
Stenky napísal:a mozem kazdeho jedneho ubezpecit ze pokial nedojde k dakemu zlyhaniu tak na slovesku neexistuju 2 ludia s rovnakym RC.
http://sk.wikipedia.org/wiki/Rodné_číslo napísal:Na Slovensku však napriek tomu existuje ešte viac ako 20 000 duplicitných rodných čísel, čo spôsobuje problémy v informačných systémoch inštitúcií spracúvajúcich tieto údaje (napríklad zdravotné poisťovne).
hned v mojom prvom prispevku k rc (ked som este nevedel, ze cele rc musi byt mod 11 = 0) som napisal ze ked sa narodi viac ako 9999 muzov alebo viac ako 9999 zienStenky napísal:cize v jeden den sa moze narodit 2x viac ludi ako uvadzaju vase vypocty kedze zeny a muzi su oddeleni roznym zapisom a tympadom v jeden den mozu dat to iste stvorcislie zene aj muzovi s tym ze zenske RC sa bude lisist +50 k mesiacu datumu narodenia...)