dum dum dum zacina nespocetne vela pesniciek nepocul si nejaky text?olihope napísal:......
Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
Nepoznate prosim piesen, kde su pouzite slova:
out my mind, out my head, ?out my life?....
Hravaju ju dost casto na radiu Expres, ale nikdy nezachytim nazov, pocuvam tak na pol ucha...
Viac povedat neviem, urcite to nespieva zena (Kylie Minogue, ani James Blunt - ano googlil som a vyslo asi 20 roznych verzii...)
Najviac sa tomu blizi skladba Fairytale Gone Bad od Sunrise Avenue,ale mam pocit ze ten zaciatok a koniec nie je ono...
Dakujem
out my mind, out my head, ?out my life?....
Hravaju ju dost casto na radiu Expres, ale nikdy nezachytim nazov, pocuvam tak na pol ucha...
Viac povedat neviem, urcite to nespieva zena (Kylie Minogue, ani James Blunt - ano googlil som a vyslo asi 20 roznych verzii...)
Najviac sa tomu blizi skladba Fairytale Gone Bad od Sunrise Avenue,ale mam pocit ze ten zaciatok a koniec nie je ono...
Dakujem
alebo si kup mobil s funkciou TrackID (kazdy novsi SonyEricsson) a ked pocujes pesnicku v radiu, spusti aplikaciu TrackID, ta nahra kusok pesnicniy a zisti ti nazovolihope napísal:Ahojte,
Ako clovek zisti, ked sa mu paci nejaka pesnicka v radiu, ze ako sa vola ?
Potrebujem aby ste mi nahadzali linky nejakych znamych takych pesniciek, ze ked je nieco nebezpecne alebo tak ....
....
ta pesnicka je nejaka takato:
dum ... dum ... dum .... a potom zacalo ...
neviem jak sa to vola skuste pohladat take pesnicky, uz to hladam tyzden please help me
-
Mrk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
haldam nazov tejto pesnicky, skusal som hladat cez google pomocou textu aôe bezuspesne, zial
link od 18r.
diki za pomoc
link od 18r.
diki za pomoc
-
Tempus7
Star
Sonny and Cher - I Got You Babe
//
//
A Good Friend - Kathy Sampsonštrkodrv v téme ktorú mu zamkli napísal:Hľadám pesničku, ktorá je na konci seriálu Komisár Rex, keď sú titulky.
Kto mi vie poradiť???
DJ Antoine - Somebody's Watching Me. Na youtube to ale nie je.Mrk napísal:haldam nazov tejto pesnicky, skusal som hladat cez google pomocou textu aôe bezuspesne, zial
link od 18r.
diki za pomoc
Jedine klip z filmu disturbia so spominanou hudbou
//tu mas povodnu verziu: Beatfreakz - Somebodys watching me
ako zmazať tému?
chcem vedieť názov pesničky z reklamy na Fidorku s malým dievčaťom, čo buchne do auta a vyletia airbagy, a druhá: hudba v reklame Tatrabanky Happy Hypotéka?
//autoeditácia príspevku ( 30 Oct 2008, 0:15 )
Kto mi poradí ako mám vymazať tému čo som pridal, ale chcel som dať príspevok do tohto fóra, vtedy som nevedel ako mám sem pridať a teraz to chcem zmazať ale ako? a aj tak je to zamknuté... tak neviem
//autoeditácia príspevku ( 30 Oct 2008, 0:15 )
Kto mi poradí ako mám vymazať tému čo som pridal, ale chcel som dať príspevok do tohto fóra, vtedy som nevedel ako mám sem pridať a teraz to chcem zmazať ale ako? a aj tak je to zamknuté... tak neviem
-
Tempus7
Star
Tatra Banka Alright - Supergrassštrkodrv napísal:chcem vedieť názov pesničky z reklamy na Fidorku s malým dievčaťom, čo buchne do auta a vyletia airbagy, a druhá: hudba v reklame Tatrabanky Happy Hypotéka?
A tá Fidorka....neviem presne ale tipujem že je to niečo od Elvisa Presleyho
Ahojte,
Neviete niekto, ze co je toto za pesnicku ? http://www.lukyn.com/zvuky/data/parodie/alkaida.mp3 zacina to od polky, myslim tu hudbu, dakujem
Neviete niekto, ze co je toto za pesnicku ? http://www.lukyn.com/zvuky/data/parodie/alkaida.mp3 zacina to od polky, myslim tu hudbu, dakujem
olihope napísal:Ahojte,
Macy Gray - I Try