Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
hladam jeden asi starsi film, videl som len asi poslednu polhodinku.
bol tam chlapec ktory mal rad vtaky a jeho snom bolo lietat, casto sa zatvaral do klietky a bol tym dost posadnuty. neskor bol na psychiatrii, asi preto ze nechcel rozpravat, len cely cas sedel a pozeral von oknom. jeden jeho kamarat za nim stale chodil a snazil sa o to aby prehovoril, asi veril ze je normalny:) ... na konci mu doniesol kufor plny baseballovych alebo kriketovych lopticiek a plny emocii mu to tam vysypal - tie lopty boli od jednej ich susedy ktorej vzdy hodli nejaku za plot a ona im ich nechcela vratit - chcel tym ozivit jeho spomienky ale s nim to nepohlo a ten druhy sa tam rozplakal ... skoncilo to asi tak ze v placi skuvinal nieco typu "preco nerozpravas" a ten chory mu odpovedal nieco ako "ked si sa ma nic nepytal" :D
videl som to pred par rokmi v telke, v case po polnoci:) niektore informacie nemusia byt spravne kedze je to uz davno
bol tam chlapec ktory mal rad vtaky a jeho snom bolo lietat, casto sa zatvaral do klietky a bol tym dost posadnuty. neskor bol na psychiatrii, asi preto ze nechcel rozpravat, len cely cas sedel a pozeral von oknom. jeden jeho kamarat za nim stale chodil a snazil sa o to aby prehovoril, asi veril ze je normalny:) ... na konci mu doniesol kufor plny baseballovych alebo kriketovych lopticiek a plny emocii mu to tam vysypal - tie lopty boli od jednej ich susedy ktorej vzdy hodli nejaku za plot a ona im ich nechcela vratit - chcel tym ozivit jeho spomienky ale s nim to nepohlo a ten druhy sa tam rozplakal ... skoncilo to asi tak ze v placi skuvinal nieco typu "preco nerozpravas" a ten chory mu odpovedal nieco ako "ked si sa ma nic nepytal" :D
videl som to pred par rokmi v telke, v case po polnoci:) niektore informacie nemusia byt spravne kedze je to uz davno
-
SIX
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Hladam film teda aspon nazov, vysielala to stv 1 asi pred 15 rokmi mozno aj viacej krat, takze opisem vam ho.
ma to 4. casti.
dej sa odohrava v blizkej buducnosti. skor scifi
vela si toho nepametam takze len obrazne
jednalôo sa o vypravu na jednu planetu za piratskim pokladom
vesmirna lod bola taka gulovita ako lietajuci tanier.
mali tam taku automaticku diku ktoru ked zapli sama vzlietla a zautocila
posadka na lodi boli prevazne skryti pirati. hlavny hrdina bol chlapec asi 15 rocny.
poklad bol ukryti vo vode a dal sa najst len tak ze niekde na kopci bolo take velke kamenne kladivo a ked zasvietelo urciti cas slnko ukazalo cestu.
popisal som to len tak zbezne hadam mi budete vediet pomoct. dakujem
ma to 4. casti.
dej sa odohrava v blizkej buducnosti. skor scifi
vela si toho nepametam takze len obrazne
jednalôo sa o vypravu na jednu planetu za piratskim pokladom
vesmirna lod bola taka gulovita ako lietajuci tanier.
mali tam taku automaticku diku ktoru ked zapli sama vzlietla a zautocila
posadka na lodi boli prevazne skryti pirati. hlavny hrdina bol chlapec asi 15 rocny.
poklad bol ukryti vo vode a dal sa najst len tak ze niekde na kopci bolo take velke kamenne kladivo a ked zasvietelo urciti cas slnko ukazalo cestu.
popisal som to len tak zbezne hadam mi budete vediet pomoct. dakujem
-
qwerty-xyz
Ja mam problem s najdenim jedneho filmu. "strucny" obsah. Pisal sa neviem ktory rok bolo to nieco okolo 1900 aj dajake drobne. Plavil sa parnik,alebo lod s plachtami-to je fuk. Na palube lode bola posadka a muz a zena-manzelia. A este jedna mlada hola kocka ktora sa tvarila ako neviniatko. Niektori clenovia posasdky vraveli ze mat tak zenu na lodi je zle znamenie ze to s nimi nedopadne dobre. Muz a zena co boli manzelia sa sexovali spolu ale nemohli mat decko. A ked sa tak plavili tak Ta panna davala take hnusne obrazy do hlavy tej normalnej zene. No a co sa nestalo,na mori zabludili a narazili. V momente ako sa to stalo,eviem aky specialny den bol ta mlada panna co ju tam mali a hola im tam behala sa premenila na take daco ze votrelec by sa z toho posral a usiel zo skutenym chvostom a zacalo to zrat vsetkych na palube a potom ich to pohadzalo do vody kde uz cakali dalsie take potvory. Jedine nechali na zive tu manzelku ktora sa dostala v poriadku domov a strazila ich tajomstvo s tym ze ssa jej narodila dcerka,(dcerka pravdepodobne bola tiez priserka ale vyzerala celkom milo)
Plus este neviem ci to proste nebola ta prisera nejaka morska panna alebo co - oni to tam mali v nejakej kadi alebo co. A na zaciatku filmu boli v nejakom dome Odtamad brali tu morsku pannu.
Kurnik mat take daco na palube ci je to kocka alebo nie rozstirelam to na sracky - sakra som to pozeral som myslel ze to bude nejaka erotika a zase prisery...
rad by osm vedel nazov toho ...
cafte.nemoze ma napadnut ako sa volal jeden film.
Bolo to o takom chlapikovi, co zil v lese.Bol myslim ze sam.Vychovali ho strasne pobozne.stale cital bibliu a podobne.
Nedaleko myslim ze zila jedna zena a mala priatela. on ich sledoval a raz ich sledoval aj pri sexe a robil si na nich dobre.... Very Happy
potom jej priatel odisiel dakde prec a dala s tym uchylom do reci.a zacali spolu sexovat Smile))..dalej si to vobec uz nepamatam ako to bolo Very Happy
neviete ako sa to vola? lebo ja si nemozem na to spomenut. viem ze toho uchyla hral daky znamejsi herec a ta zenska vo filme bola blondina a chodila uplne v lahuckych letnych satoch (to asi nikomu nepomoze Smile )
Bolo to o takom chlapikovi, co zil v lese.Bol myslim ze sam.Vychovali ho strasne pobozne.stale cital bibliu a podobne.
Nedaleko myslim ze zila jedna zena a mala priatela. on ich sledoval a raz ich sledoval aj pri sexe a robil si na nich dobre.... Very Happy
potom jej priatel odisiel dakde prec a dala s tym uchylom do reci.a zacali spolu sexovat Smile))..dalej si to vobec uz nepamatam ako to bolo Very Happy
neviete ako sa to vola? lebo ja si nemozem na to spomenut. viem ze toho uchyla hral daky znamejsi herec a ta zenska vo filme bola blondina a chodila uplne v lahuckych letnych satoch (to asi nikomu nepomoze Smile )
Nazov filmu
trebalo by mi nazov filmu....dej je ze niekde na inej planete zostroja roboty...ktore potom daju nejakemu paserakovi doviez na zem...a tie roboty su take vrazdiace....celkom haluz...je to uz dost stary film...este jak maly som ho pozeral..ale na nazov uz si nemozem spomenut 
potreboval by som pomôct v najdeni mena jedneho ceskeho dokumentu.
Ten dokument sa týka Splocenskeho protokolu (zahrnuje to stolovanie, oblecenie, napoje...) a velmi by mi to pomohlo na skusku na jeden nemenovany predmet na VŠ Smile .. nechcem na tom pohoriet tak si to chcem zohnatt lebo nam to profka pustala v skole
ma to viac dielov a jeden diel trva tak priemerne 10-15 minut.
VDAKA
Ten dokument sa týka Splocenskeho protokolu (zahrnuje to stolovanie, oblecenie, napoje...) a velmi by mi to pomohlo na skusku na jeden nemenovany predmet na VŠ Smile .. nechcem na tom pohoriet tak si to chcem zohnatt lebo nam to profka pustala v skole
ma to viac dielov a jeden diel trva tak priemerne 10-15 minut.
VDAKA
-
Soviet
Darca
Po dlhej dobe som si spomenul na jednu pasaz z filmu..Netusim kto tam hral, ale scena je asi takato:
Pridu ludia do nejakeho baru na stretnutie ktore si dohodnu..Lenze mali tam prist s jednym chlapom a ten bol uz vtedy mrtvy a tak ho priviazali na snurky (ako babkove divadlo) a ked prisiel dotycny s ktorym sa mali stretnut do baru, tak zacali toho mrtveho chlapa tymi snurkami ovladat..No po case sa im tie snurky pomotali a ten mrtvy chlap si zacal sparat v nose a pod
Netusi niekto z kereho filmu to je?
Pridu ludia do nejakeho baru na stretnutie ktore si dohodnu..Lenze mali tam prist s jednym chlapom a ten bol uz vtedy mrtvy a tak ho priviazali na snurky (ako babkove divadlo) a ked prisiel dotycny s ktorym sa mali stretnut do baru, tak zacali toho mrtveho chlapa tymi snurkami ovladat..No po case sa im tie snurky pomotali a ten mrtvy chlap si zacal sparat v nose a pod
Netusi niekto z kereho filmu to je?
Nazdar, davnejsie som videl v TV film o nejakych mladikoch, co sli namiesto nejakych skolskych povinnosti do stareho neobjaveneho bunkru z 2SV, nechali sa tam zavriet. 2 chalani, dve baby (myslim). Niekto tam umrel, nik neprichadza odomknut, viacero verzii toho co sa stalo (ono to na pozadi totiz niketo z nich rozprava policajnemu vysetrovatelovi.)
Viem ze nazov bol jednoslovny, a stale mi beha po rozume bunker, ale csfd nepomohlo, pozna to niekto? Bol by som vdacny (K+).
//je to The Hole ak by to niekoho trapilo, dik masino
Viem ze nazov bol jednoslovny, a stale mi beha po rozume bunker, ale csfd nepomohlo, pozna to niekto? Bol by som vdacny (K+).
//je to The Hole ak by to niekoho trapilo, dik masino
-
Mosko
Expert
Ahojte , neviem si spomenut na nazov filmu , uz som ho videl davnejsie a prebeha asi takto : dvaja bratia tancuju brakedance so skupinou a jedneho z bratov zabije druha tanecna skupina pri bitke , brat co zostane sa ide prestahovat ku svojeje tete a tam zacne tancovat s dalsou tanecnou skupinou a zaluby sa do frajerky jedneho chalana s konkurencnej tanecnej skupiny na skole a ku koncu idu na daku sutaz proti ich protivnikom zo skoly (ti protivnici mali dake vlcie lebky alebo nieco take)
je to tanecny film , nieco ako lets dance
pls heeeeeeeelp !
dik ALL
je to tanecny film , nieco ako lets dance
pls heeeeeeeelp !
dik ALL
-
tomasito13
Star
Nazov filmu?
Snad som to sem dal dobre.
Zhanam jedennazov filmu uz troska stariseho neviem presny rok ale tak aspon dej Vam nieco napovie.
Dej zacina na emzackej lodi kde 2 emzaci nahanaju 1 emzaka co drzi nieco ako malu podlhovastu ampulku.
Pri chyteni tuto ampulku hadze do vesmiru a ta nasledne pristane na Zemi.
Potom si len pametam ze tam boli taky vacsi chrobaci / nic obrovske velkost potkana/ a napadli typka o barlach na wcku ten par podpalil ale pak ho dostali a dostali sa do jeho tele cim nasledne zmutoval-pak scena kde on uz zmutovany zabija babku a nasledne je rostrielany policajtami pricom zneho vypadne dalsich mrtne chrobakou.
Nevie niekto z Vas ako sa tento film vola mrtne rokov ho uz zhanam.
Ďakujem
Zhanam jedennazov filmu uz troska stariseho neviem presny rok ale tak aspon dej Vam nieco napovie.
Dej zacina na emzackej lodi kde 2 emzaci nahanaju 1 emzaka co drzi nieco ako malu podlhovastu ampulku.
Pri chyteni tuto ampulku hadze do vesmiru a ta nasledne pristane na Zemi.
Potom si len pametam ze tam boli taky vacsi chrobaci / nic obrovske velkost potkana/ a napadli typka o barlach na wcku ten par podpalil ale pak ho dostali a dostali sa do jeho tele cim nasledne zmutoval-pak scena kde on uz zmutovany zabija babku a nasledne je rostrielany policajtami pricom zneho vypadne dalsich mrtne chrobakou.
Nevie niekto z Vas ako sa tento film vola mrtne rokov ho uz zhanam.
Ďakujem
-
Iron-Eddie
Light Professional
Zdravím: hľadám názov jedného filmu
Podám vám o ňom všetko, čo viem
Hlavný hrdina je na cestách (alebo tak nejako) a po ceste nájde "meteorit". V skutočnosti sú to ale zamrznuté (myslím, že psie, nie som si istý) hovná, ale to zistí až neskôr. Je to (asi americká) komédia...
to by bolo všetko, čo viem.
Hlavný hrdina je na cestách (alebo tak nejako) a po ceste nájde "meteorit". V skutočnosti sú to ale zamrznuté (myslím, že psie, nie som si istý) hovná, ale to zistí až neskôr. Je to (asi americká) komédia...
-
aswer
Light Star
13 ? nemýliš si to s 23?pryja napísal:Hladam nazov thrilieru, v ktorom hlavneho hrdinu prenasleduje cislo 13![]()
Hladala som na CSFD, ale nic.
Joe DirtIron-Eddie napísal:Zdravím: hľadám názov jedného filmu