Pomoc s nefungujúcimi USB.
-
Kvako
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Pomoc s nefungujúcimi USB.
Zdravím má dosku ASUS M2N a mám zozad ako obyčajne 4 USB sloty všetky fungujú ale mám aj dalšie dva s prednu na škotuly a tie spolu so vstupom na slúchadlá a na mikrofonom nefungujú.Čo stým mám robiť??škatulu som rozobral a kukal som či sú zapojené.Zapojené sú ale neviem či správne.Treba nejaký driver alebo čo??Porate pls..
-
Hextall
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Driver netreba. Pokiaľ sú správne zapnuté, tak musia ísť. (teda za predpokladu, ak nie sú vypnuté v BIOS-e, alebo odpálené). To isté platí aj o prednom audiu.
Presný názov dosky ? IBA M2N ? Nič viac ? Choď na stránku výrobcu a nájdi si tam svoju dosku, ku ktorej si stiahneš manuál, v ktorom nájdeš aj správne zapojenie USB-čiek. (alebo si pozri manuál, čo si dostal k doske, ak ho máš samozrejme). Ak sa do toho nerozumieš, odporúčam nezapájať, aby si to celé nevyskratoval.
Presný názov dosky ? IBA M2N ? Nič viac ? Choď na stránku výrobcu a nájdi si tam svoju dosku, ku ktorej si stiahneš manuál, v ktorom nájdeš aj správne zapojenie USB-čiek. (alebo si pozri manuál, čo si dostal k doske, ak ho máš samozrejme). Ak sa do toho nerozumieš, odporúčam nezapájať, aby si to celé nevyskratoval.
Áno v manuály k doske to nájdeš. Štandardne sa front audio (neviem či aj USB) vraj nezapája. Ak ho chceš, tak si musíš zapojiť sám resp. požiadať predajcu nech ti ho zapojí. Ja som kúpil 5 PC a ani na jednom nebolo vpredu zapojené audio, USB bolo zapojené na 3. Pýtal som sa predajcu, že prečo a on že vraj sa to štandardne nezapája.