Na nete mi nezobrazí všetky obrázky/fotky

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
weronyka
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Na nete mi nezobrazí všetky obrázky/fotky

Príspevok od používateľa weronyka »

Viete mi poradiť, prečo mi nechce zobraziť všetky obrázky, či fotky? Ono sa to napraví, keď kliknem na Ctrl+F5, no to stále vyťukávanie je dosť otravné. Už som skúsila aj "nástroje" - "možnosti" - "rozšírené" - "vymazať", ale nejak to nepomohlo. Ak viete, čo to spôsobuje, poradíte mi, ako túto závadu odstránim? Predtým mi to nerobilo, teraz zakaždým. Ďakujem! :)
Prílohy
Pred Ctrl+F5.jpg
Po Ctrl+F5.jpg
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Aky mas internet, mas firewall, antivirak, aky pouzivas prehliadac..., skusila si vypnut antivirak, firewall, skusila si iny prehliadac...???
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Aky mas internet, mas firewall, antivirak, aky pouzivas prehliadac..., skusila si vypnut antivirak, firewall, skusila si iny prehliadac...???
Firewall systému Windows, antivirák NOD 32, používam Mozillu Firefox. Ale ako som už spomenula, predtým mi to nerobilo a odvtedy som nerobila žiadne zásahy, čím by som to mohla zmeniť. Alebo aspoň nie som si toho vedomá. :oops:
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dekarbon »

Bolo by vhodne pozriet nastavenia firewallu ako uz bolo pominanne ci nahodou neblokuje na niektorych strankach obrazky ktore si firewall oznaci za nebezpecne,v antiviruse takisto to treba kuknut ci nieje zapnute nejake filtrovanie ale najskor mi to prijde nie ako zel nastaveny firewall ani antivir ale skor to bude intrenetom..priliz poame pripojenie na nacitanie celej stranky zo servera..jednoducho robi to prteo lebo su priliz vysoke odozvy na server z ktoreho sthauje data potrebne na nacitanie/zobrazenie danej stranky a ten prehliadac alebo samnotná konfiguracia siete ma nastavenu urcitu dobu po ktorej zrusi dalsie pokusy o nacitanei stranky atym padom ju nenacita celu obvykle apson co ja viem,je to okolo 2000 ms ping.ak je uz nad tak stranku nenacita a packet oznaci za strateny teda v praxi sa to nazyva casovy limit vyprsal...ale tiez by nebolo odveci kuknut aj nastavenie prehliadaca...alebo keby to uz robilo fakt dlhsiu dobu bud by som zavlal providerovi ze co s tym je po zmerani najskôr rychlosti naciatvania dat smerom ku mne a ak by bola proste rychlost moc nizka tak yb somsa proste ozval ze co stym je nech s tym nieco spravia a ak nie zmena providera...taktiez sa tento porblem moze vysyktnut ked sa vela stahuje a je uplatnene na linku FUP..privider znizi rychlost zvysia sa pingy(odozvy) a takyto porblem moze kludne nastat..viem to z vlastnej skusenosti bo sa mi to uz stalo..
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

dekarbon: To firewallom nebude, ten z Winu toho vela neponuka.

weronyka: Este by si mohla uviest aky mas internet, ze ci wifi, kabel, nieco ine... a kedy sa tento problem zacal prejavovat, ci si si vsimla aj ine problemy s internetom ako napriklad odpajanie od ICQ, nenacitavanie stranok atd...
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

Mne sa to najviac vidi na ten internet nemozem si pomocť...pri nekvalitnom pripojeni wifi by som povedal ze sa toto vyskytuje najčastejsie ale samozrejme sa to môze stat aj pri kablovom pripojení ak je vysoká agregácia alebo je linka moc zahltená že niekto práve sťahuje alebo podobne..
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

aký mám net? no mám modem, rýchlosť 236,8 Kb/s, typ serveru PPP... ICQ ma zvyklo zničoho nič odpojiť, stránky načíta, no nie celé... vypíše, že hotovo, no niektoré obrázky tam často chýbajú... net mám od februára, no blbne mi len nejaké 3 mesiace... človeka len šľak triafa... :)
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

To ze ti pada ICQ to je sposobene nestabilným pripojením...este by bolo vhodne nam tu napisat ze od koho konkretne je ten internet..t-com,alebo orange alebo nejaky lokálny provider..ale pri takej rychlosti predpokladam ze je to rychlosť uvedená v kilobitoch za sekundu tak potom sa necudujem ze sa nenacitaju stranky cele hoci pri kavlitnom pripojeni a dobrych pingoch ti nacita kompletnu stranku aj pri rychlosti stareho modenmoveho pripojenia 56 kbit len to samozrejme dlhsie trva..noa le vratme sa k teme..pri tejto rychlosti ked sa to vydelí osmimi pretoze jeden bajt sa rovná 8 bitov takze preto deleno osem by to vychgadzalo rychlosť sťahovania dat smerom k tebe okolo 20 az maximalne 30 kilobajtov za sekundu..hm..este by bolo vhodne keby si spravila jednu vec...odledovala si tie odozvy to sa robi cez start->spustit->napises tam cmd->do prikazoveho riadku si napises trebars prikaz "ping www.etopanky.sk" a nehas to prebehnut ak strata packetov teda strata dat v smere na tu stranku bude viac ako 50% to su dva odmietnute packety( vyobrazi sa to ze casovy limit vyprsal) je to sposobene nestabilnym /respektive zlym pripojenim v dosledku straty packetov v smere ku tebe a preto sa ti nenacita stranka cela..ak je ten internet mikrovlnka tak to moze byt psosobovane zlym signalom alebo nieje spravne nastavena antena..teda ta antena potom nevidi bud AP bod ak ma to AP atky dosah a je tam vidietlnost alebo nieje psravne nasmerovana na najblizzsi vykryvac teda dalsi antenu alebo nejak ysekundarnypristupvy(AP bod)..ale v kazdom pripade by som tio riesil s providerom zavola by som mua spytal sa ho ze preco mi to robi...podla mna je to tymto co som napisal je tam viacero moznosti...
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

internet mám od ORANGE-u...
to sem mám napísať ten príkaz? :oops:
Prílohy
Bez názvu.jpg
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

mne sposobola vypadavanie obrazkov plugin vo firefoxe a bol to skype plugin
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Jancuk napísal:mne sposobola vypadavanie obrazkov plugin vo firefoxe a bol to skype plugin
hmm, ale keď ja sa do takýchto vecí nerozumiem... :(
a ako si vlastne vyriešil problém? nápady mám síce aj ja, ale je isté, žeby neboli v súlade s počítačovou morálkou... :evil: :D
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

noo pozrelsom sa do firefoxu ci je tam ten plug in a potom dom ho odinstaloval a ci ho mas zistis v nastrojoch doplnky a tam je toto rob priamo v firefoxe ale vopred upozornujem nemusi to vyriesit tvoje problemy ale za pokus to stoji a ak bi si sa bala ze ti nepojde skype tak bud bez obav vsetko bude slapat
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

weronyka napísal:internet mám od ORANGE-u...
to sem mám napísať ten príkaz? :oops:
ano tam napisat terba ten prikaz a kedze mas od oranmgu ten 3G modem tak je to jasne ze je to netom
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

weronyka: Ano, presne tam do toho prikazoveho riadku napisat napriklad toto a nechaj to bezat zo 5 minut. Takze: ping sme.sk -t

Potom ti tam bude bezat ping (odozva) a bude vypisovat cas odozvy od servera v milisekundach. Tie si vsimaj a hlavne si vsimaj, ci tam nemas vypadky, pripadne vyssie cisla. Ak to budes chciet vypnut, tak ctlac CTRL+C a dostanes vyhodnotenie, tam si vsimni stratu paketov a priemerny ping, potom sem tie udaje napis, pripadne hod radsej screenshot.
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

skúsila som zadať ten ping, no nič mi to nerobilo...
aha
Prílohy
cmd.JPG
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Kód: Vybrať všetko

ping sme.sk -t
je to, čo potrebuješ
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Jancuk napísal:noo pozrelsom sa do firefoxu ci je tam ten plug in a potom dom ho odinstaloval a ci ho mas zistis v nastrojoch doplnky a tam je toto rob priamo v firefoxe ale vopred upozornujem nemusi to vyriesit tvoje problemy ale za pokus to stoji a ak bi si sa bala ze ti nepojde skype tak bud bez obav vsetko bude slapat
no, ja tam žiadny skype plug-in nevidím, len toto (obr. "zásuvné moduly")

//autoeditácia príspevku ( 31 Oct 2008, 17:04 )
fikus-kukis napísal:

Kód: Vybrať všetko

ping sme.sk -t
je to, čo potrebuješ
díky, už som to tak dala... (čo už? nemehlo je nemehlo... :) )

//autoeditácia príspevku ( 31 Oct 2008, 17:29 )
spravila som, ako ste mi kázali... prikladám obrázky... :)
Prílohy
zásuvné moduly.JPG
3.jpg
4.jpg
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Pingy su sice vysoke, ale to je pri nejakom mobilnom nete zrejme bezne, avsak je to bez vypadkov. Teraz uz len zistit kde moze byt problem :?
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Pingy su sice vysoke, ale to je pri nejakom mobilnom nete zrejme bezne, avsak je to bez vypadkov. Teraz uz len zistit kde moze byt problem :?
hm... ja asi nebudem ten šťastlivec, ktorému dopne v hlávke, čo sa s mojím netom deje... :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Odpaja ti aj ICQ alebo bezi v pohode??? Skusala si iny prehliadac, napriklad Operu alebo Internet Explorer???
Napísať odpoveď