Na nete mi nezobrazí všetky obrázky/fotky
-
weronyka
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Na nete mi nezobrazí všetky obrázky/fotky
Viete mi poradiť, prečo mi nechce zobraziť všetky obrázky, či fotky? Ono sa to napraví, keď kliknem na Ctrl+F5, no to stále vyťukávanie je dosť otravné. Už som skúsila aj "nástroje" - "možnosti" - "rozšírené" - "vymazať", ale nejak to nepomohlo. Ak viete, čo to spôsobuje, poradíte mi, ako túto závadu odstránim? Predtým mi to nerobilo, teraz zakaždým. Ďakujem! 
-
weronyka
Light Star
Firewall systému Windows, antivirák NOD 32, používam Mozillu Firefox. Ale ako som už spomenula, predtým mi to nerobilo a odvtedy som nerobila žiadne zásahy, čím by som to mohla zmeniť. Alebo aspoň nie som si toho vedomá.hojko napísal:Aky mas internet, mas firewall, antivirak, aky pouzivas prehliadac..., skusila si vypnut antivirak, firewall, skusila si iny prehliadac...???
Bolo by vhodne pozriet nastavenia firewallu ako uz bolo pominanne ci nahodou neblokuje na niektorych strankach obrazky ktore si firewall oznaci za nebezpecne,v antiviruse takisto to treba kuknut ci nieje zapnute nejake filtrovanie ale najskor mi to prijde nie ako zel nastaveny firewall ani antivir ale skor to bude intrenetom..priliz poame pripojenie na nacitanie celej stranky zo servera..jednoducho robi to prteo lebo su priliz vysoke odozvy na server z ktoreho sthauje data potrebne na nacitanie/zobrazenie danej stranky a ten prehliadac alebo samnotná konfiguracia siete ma nastavenu urcitu dobu po ktorej zrusi dalsie pokusy o nacitanei stranky atym padom ju nenacita celu obvykle apson co ja viem,je to okolo 2000 ms ping.ak je uz nad tak stranku nenacita a packet oznaci za strateny teda v praxi sa to nazyva casovy limit vyprsal...ale tiez by nebolo odveci kuknut aj nastavenie prehliadaca...alebo keby to uz robilo fakt dlhsiu dobu bud by som zavlal providerovi ze co s tym je po zmerani najskôr rychlosti naciatvania dat smerom ku mne a ak by bola proste rychlost moc nizka tak yb somsa proste ozval ze co stym je nech s tym nieco spravia a ak nie zmena providera...taktiez sa tento porblem moze vysyktnut ked sa vela stahuje a je uplatnene na linku FUP..privider znizi rychlost zvysia sa pingy(odozvy) a takyto porblem moze kludne nastat..viem to z vlastnej skusenosti bo sa mi to uz stalo..
To ze ti pada ICQ to je sposobene nestabilným pripojením...este by bolo vhodne nam tu napisat ze od koho konkretne je ten internet..t-com,alebo orange alebo nejaky lokálny provider..ale pri takej rychlosti predpokladam ze je to rychlosť uvedená v kilobitoch za sekundu tak potom sa necudujem ze sa nenacitaju stranky cele hoci pri kavlitnom pripojeni a dobrych pingoch ti nacita kompletnu stranku aj pri rychlosti stareho modenmoveho pripojenia 56 kbit len to samozrejme dlhsie trva..noa le vratme sa k teme..pri tejto rychlosti ked sa to vydelí osmimi pretoze jeden bajt sa rovná 8 bitov takze preto deleno osem by to vychgadzalo rychlosť sťahovania dat smerom k tebe okolo 20 az maximalne 30 kilobajtov za sekundu..hm..este by bolo vhodne keby si spravila jednu vec...odledovala si tie odozvy to sa robi cez start->spustit->napises tam cmd->do prikazoveho riadku si napises trebars prikaz "ping www.etopanky.sk" a nehas to prebehnut ak strata packetov teda strata dat v smere na tu stranku bude viac ako 50% to su dva odmietnute packety( vyobrazi sa to ze casovy limit vyprsal) je to sposobene nestabilnym /respektive zlym pripojenim v dosledku straty packetov v smere ku tebe a preto sa ti nenacita stranka cela..ak je ten internet mikrovlnka tak to moze byt psosobovane zlym signalom alebo nieje spravne nastavena antena..teda ta antena potom nevidi bud AP bod ak ma to AP atky dosah a je tam vidietlnost alebo nieje psravne nasmerovana na najblizzsi vykryvac teda dalsi antenu alebo nejak ysekundarnypristupvy(AP bod)..ale v kazdom pripade by som tio riesil s providerom zavola by som mua spytal sa ho ze preco mi to robi...podla mna je to tymto co som napisal je tam viacero moznosti...
-
Jancuk
Professional
noo pozrelsom sa do firefoxu ci je tam ten plug in a potom dom ho odinstaloval a ci ho mas zistis v nastrojoch doplnky a tam je toto rob priamo v firefoxe ale vopred upozornujem nemusi to vyriesit tvoje problemy ale za pokus to stoji a ak bi si sa bala ze ti nepojde skype tak bud bez obav vsetko bude slapat
-
hojko
Site Admin
weronyka: Ano, presne tam do toho prikazoveho riadku napisat napriklad toto a nechaj to bezat zo 5 minut. Takze: ping sme.sk -t
Potom ti tam bude bezat ping (odozva) a bude vypisovat cas odozvy od servera v milisekundach. Tie si vsimaj a hlavne si vsimaj, ci tam nemas vypadky, pripadne vyssie cisla. Ak to budes chciet vypnut, tak ctlac CTRL+C a dostanes vyhodnotenie, tam si vsimni stratu paketov a priemerny ping, potom sem tie udaje napis, pripadne hod radsej screenshot.
Potom ti tam bude bezat ping (odozva) a bude vypisovat cas odozvy od servera v milisekundach. Tie si vsimaj a hlavne si vsimaj, ci tam nemas vypadky, pripadne vyssie cisla. Ak to budes chciet vypnut, tak ctlac CTRL+C a dostanes vyhodnotenie, tam si vsimni stratu paketov a priemerny ping, potom sem tie udaje napis, pripadne hod radsej screenshot.
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Kód: Vybrať všetko
ping sme.sk -t-
weronyka
Light Star
no, ja tam žiadny skype plug-in nevidím, len toto (obr. "zásuvné moduly")Jancuk napísal:noo pozrelsom sa do firefoxu ci je tam ten plug in a potom dom ho odinstaloval a ci ho mas zistis v nastrojoch doplnky a tam je toto rob priamo v firefoxe ale vopred upozornujem nemusi to vyriesit tvoje problemy ale za pokus to stoji a ak bi si sa bala ze ti nepojde skype tak bud bez obav vsetko bude slapat
//autoeditácia príspevku ( 31 Oct 2008, 17:04 )
díky, už som to tak dala... (čo už? nemehlo je nemehlo...fikus-kukis napísal:je to, čo potrebuješKód: Vybrať všetko
ping sme.sk -t
//autoeditácia príspevku ( 31 Oct 2008, 17:29 )
spravila som, ako ste mi kázali... prikladám obrázky...