No mne sa rozdelilo mesto na stvrte a kazda patri inemu gangu.t0m4s3 napísal:Zaujimalo by ma ako ste pokrocili s hrou? Aku misiu ste spravili naposledy? Ja "555 we tip"
Grand Theft Auto: San Andreas
-
ROKI49
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Mna ti fizli vyhodili dakde na vidieku a idem tam makat. Bol som sa pozret aj domov ale na dvor sa mi nasrali Ballas strasne. Uz sa tesim ako sa z tohto vykrutim a postrielam ich tam. Aspon ze financie sa zlepsili. Som zabil dakych typkov asi dealery(maju mikiny s kapucnou a ruky vo vreckach) a z kazdeho dake 2 litre vypadli takze uz mam tak okolo 15000 konecne.... Inac to rozdelenie mesta na stvrte bolo cool. To musi byt riadny zaberak stihat to branit a este aj nove ziskavat.
-
jjj
Guru wannabe
mam ten isty bug ako ty preblikavaju textury na ostatnych panakoch ...blazer napísal:Mne to robi taky cudny bug, ze niektori ludia su tak polo-priesvitni a neviem co s tym. Da sa daco robit? Niekedy mi vadia plicajti co ma nahanaju a ja ich ledva vidim!
uz som skusil aj reinstal aj reinstal driverov aj dx9 no netusim cim to je napada niekoho nejake riesenie ??? thx grafika sa neprehrieva (tj hw problem to urcite nebude)
Ati?
Zdarec.. Mam maly problem
pustim hru, prejdu mi uvodne blbosti, a padne mi to do windowsu s nejakym errorom.. Moze mi niekto poradit ako to odstranit? mam Ati Radeon 9600Pro, najnovsie drivery, DirectX 9.0c.. Fakt by ste mi velmi pomohli.. (release od Hoodlum). BTW, skusal som aj vselijake "nabeton funkcne" nove exace + kluce do registrov.. bezuspesne..
Vopred Dik
Vopred Dik
Re: Ati?
No bol tu niekde link na jedno ceske forum na GTA:SA, tam bolo pisane, ze si mas dat ovladace, ake si mal ku karte...Feyd napísal:Zdarec.. Mam maly problempustim hru, prejdu mi uvodne blbosti, a padne mi to do windowsu s nejakym errorom.. Moze mi niekto poradit ako to odstranit? mam Ati Radeon 9600Pro, najnovsie drivery, DirectX 9.0c.. Fakt by ste mi velmi pomohli.. (release od Hoodlum). BTW, skusal som aj vselijake "nabeton funkcne" nove exace + kluce do registrov.. bezuspesne..
Vopred Dik
Takze som to skusil, a mozem zodpovedne povedat, ze je to blbost.. Hra mi stale nechodi..ADOXtreme napísal: No bol tu niekde link na jedno ceske forum na GTA:SA, tam bolo pisane, ze si mas dat ovladace, ake si mal ku karte...
-
t0m4s3
Admin
to je blbost ako traky - je jedno ake tam mas ovladace, hlavne ze spravne funguju.ADOXtreme napísal: No bol tu niekde link na jedno ceske forum na GTA:SA, tam bolo pisane, ze si mas dat ovladace, ake si mal ku karte...
jj, je to na tom fore... z mojej hlavy to nie je...t0m4s3 napísal: to je blbost ako traky - je jedno ake tam mas ovladace, hlavne ze spravne funguju.
Pisal som o prepisani Cracku skus to.Kamos tiez jak nabehla hra obrazovka GTASA a padlo do win.Potom prepisal uz craknuty exac znova crakom a slape.Feyd napísal: Takze som to skusil, a mozem zodpovedne povedat, ze je to blbost.. Hra mi stale nechodi..(
Joker napísal: Pisal som o prepisani Cracku skus to.Kamos tiez jak nabehla hra obrazovka GTASA a padlo do win.Potom prepisal uz craknuty exac znova crakom a slape.
Cize prepisat crack tym istym crackom? No, znie to ujeto, a dokonca to ani nefunguje
-
Traktorista
Guru
Hm, dal som najnovsi codec pack, a nepomohlo..Traktorista napísal:jasne, kamosovi to robilo preto, ze nemal dobre kodeky na video, vazne hra sa nevedela dostat cez tie intra a skoncilo mu to, babral sa stym ja kok****, a nakoniec nato prisiel, skus vymazat tie uvodne intra,...
Hm, asi by som mal svoj problem specifikovat.. Uvod mi ide v pohode.. animacka prebehne, rockstar loga prebehnu, zobrazi sa strana s copyrightom, a po nej mi ostane iba black screen, a windows hlasi chybu..