Grand Theft Auto: San Andreas

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Joker
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Joker »

t0m4s3 napísal:Zaujimalo by ma ako ste pokrocili s hrou? Aku misiu ste spravili naposledy? Ja "555 we tip"
No mne sa rozdelilo mesto na stvrte a kazda patri inemu gangu.
Kufor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kufor »

Ja neviem ako sa ta misia vola, ale je o tom, ako ides s tou babou v tom kamione... Tam som sa prevratil, tak som to vypol... Zatial ma to husto bavi ta hra :wink:
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

kradnes benzin ci co to tam je? tam som tiez. vystupil som, ze ich postrielam z vonku, ale pokazde tu zensku zrazia a misson failed 8)
vvw
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

hmm

Príspevok od používateľa vvw »

8)

co budem tarat... sam neviem aka je to misia daky kuklaci v moteli (mission passed).

Tato hra je velmi navykova POZOR na to :!: :!: :!:

Normalne som sa vyje*** na WoW a som ho dal do prec.. :twisted:
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

Mna ti fizli vyhodili dakde na vidieku a idem tam makat. Bol som sa pozret aj domov ale na dvor sa mi nasrali Ballas strasne. Uz sa tesim ako sa z tohto vykrutim a postrielam ich tam. Aspon ze financie sa zlepsili. Som zabil dakych typkov asi dealery(maju mikiny s kapucnou a ruky vo vreckach) a z kazdeho dake 2 litre vypadli takze uz mam tak okolo 15000 konecne.... Inac to rozdelenie mesta na stvrte bolo cool. To musi byt riadny zaberak stihat to branit a este aj nove ziskavat.
izmael
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa izmael »

ja som uz v san fierro,robim misie s hrackarskymi lietadlami :)
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

Obrázok

chlapci pri tejto missi mi to vzdy padne hra .... tj vypise chybu a hodi ma do windowsu napada niekoho kde moze byt problem THX
Joker
VIP
VIP

jjj napísal:

chlapci pri tejto missi mi to vzdy padne hra .... tj vypise chybu a hodi ma do windowsu napada niekoho kde moze byt problem THX
Ak vyhodi ze GTASA.EXE sposobilo chybu tak skus ete raz Craknut
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

blazer napísal:Mne to robi taky cudny bug, ze niektori ludia su tak polo-priesvitni a neviem co s tym. Da sa daco robit? Niekedy mi vadia plicajti co ma nahanaju a ja ich ledva vidim! :lol:
mam ten isty bug ako ty preblikavaju textury na ostatnych panakoch ...

uz som skusil aj reinstal aj reinstal driverov aj dx9 no netusim cim to je napada niekoho nejake riesenie ??? thx grafika sa neprehrieva (tj hw problem to urcite nebude)
izmael
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa izmael »

mne ide fsetko normal,aj tu misiu som vyhral,mate version hoodlum ?
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

som mal dnes fajn misiu....som isel k staremu hipikovi a dosli tam fizli som musel vypalit vsetky sklenniky sa typek nakuril teraz som dosiel do SAN FIERRA....
je to haluz...
ta stetka ma nasrala co si nasla druheho :x
Feyd
Novice
Novice

Ati?

Príspevok od používateľa Feyd »

Zdarec.. Mam maly problem :) pustim hru, prejdu mi uvodne blbosti, a padne mi to do windowsu s nejakym errorom.. Moze mi niekto poradit ako to odstranit? mam Ati Radeon 9600Pro, najnovsie drivery, DirectX 9.0c.. Fakt by ste mi velmi pomohli.. (release od Hoodlum). BTW, skusal som aj vselijake "nabeton funkcne" nove exace + kluce do registrov.. bezuspesne..

Vopred Dik
ado
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Ati?

Príspevok od používateľa ado »

Feyd napísal:Zdarec.. Mam maly problem :) pustim hru, prejdu mi uvodne blbosti, a padne mi to do windowsu s nejakym errorom.. Moze mi niekto poradit ako to odstranit? mam Ati Radeon 9600Pro, najnovsie drivery, DirectX 9.0c.. Fakt by ste mi velmi pomohli.. (release od Hoodlum). BTW, skusal som aj vselijake "nabeton funkcne" nove exace + kluce do registrov.. bezuspesne..

Vopred Dik
No bol tu niekde link na jedno ceske forum na GTA:SA, tam bolo pisane, ze si mas dat ovladace, ake si mal ku karte...
Feyd
Novice
Novice

ADOXtreme napísal: No bol tu niekde link na jedno ceske forum na GTA:SA, tam bolo pisane, ze si mas dat ovladace, ake si mal ku karte...
Takze som to skusil, a mozem zodpovedne povedat, ze je to blbost.. Hra mi stale nechodi.. :((
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

ADOXtreme napísal: No bol tu niekde link na jedno ceske forum na GTA:SA, tam bolo pisane, ze si mas dat ovladace, ake si mal ku karte...
to je blbost ako traky - je jedno ake tam mas ovladace, hlavne ze spravne funguju.
ado
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ado »

t0m4s3 napísal: to je blbost ako traky - je jedno ake tam mas ovladace, hlavne ze spravne funguju.
jj, je to na tom fore... z mojej hlavy to nie je... :twisted:
Joker
VIP
VIP

Feyd napísal: Takze som to skusil, a mozem zodpovedne povedat, ze je to blbost.. Hra mi stale nechodi.. :((
Pisal som o prepisani Cracku skus to.Kamos tiez jak nabehla hra obrazovka GTASA a padlo do win.Potom prepisal uz craknuty exac znova crakom a slape.
Feyd
Novice
Novice

Joker napísal: Pisal som o prepisani Cracku skus to.Kamos tiez jak nabehla hra obrazovka GTASA a padlo do win.Potom prepisal uz craknuty exac znova crakom a slape.

Cize prepisat crack tym istym crackom? No, znie to ujeto, a dokonca to ani nefunguje :( takze nejake ine moznosti? Pomaly ale isto ma zacina prechadzat chut na GTA SA.. :cry:
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

jasne, kamosovi to robilo preto, ze nemal dobre kodeky na video, vazne hra sa nevedela dostat cez tie intra a skoncilo mu to, babral sa stym ja ko*ot, a nakoniec nato prisiel, skus vymazat tie uvodne intra,...
Feyd
Novice
Novice

Traktorista napísal:jasne, kamosovi to robilo preto, ze nemal dobre kodeky na video, vazne hra sa nevedela dostat cez tie intra a skoncilo mu to, babral sa stym ja kok****, a nakoniec nato prisiel, skus vymazat tie uvodne intra,...
Hm, dal som najnovsi codec pack, a nepomohlo.. :cry: do <>, vazne ma zacina tato hra srat..
Hm, asi by som mal svoj problem specifikovat.. Uvod mi ide v pohode.. animacka prebehne, rockstar loga prebehnu, zobrazi sa strana s copyrightom, a po nej mi ostane iba black screen, a windows hlasi chybu..
Napísať odpoveď