DEAD SPACE - tesim sa...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
kesaj
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kesaj »

hybanie predmety sa v hre spristupni az neskor ?
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Nie, cely cas mas moznost kinetickou energiou - right click + F
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KoCi »

no na samom zaciatku to este nie je, ale spristupni sa v priebehu prveho levelu :)
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Opäť som sa zasekol. Tentokrát v 4. kapitole, keď treba prejsť po trupe lodi. Furt to tam vybuchne a ja furt skapem. Ako na to?
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Spyx napísal:Opäť som sa zasekol. Tentokrát v 4. kapitole, keď treba prejsť po trupe lodi. Furt to tam vybuchne a ja furt skapem. Ako na to?
musis sa schovavat za tie take neviem co to je , proste take vycnelky vyzeraju ako velky tranzistor a na vrchu maju take ostne ... a nevybuchuje to ale su to male asteroidy.
whitecOder
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa whitecOder »

mam problem zo spustenim

ked sa pokusim hru spustit tak naskoci cierna obrazovka....po chvili ma to hodi naspät do windowsu a objavi sa tabulka odoslat-neodoslat...
mam Athlon 4200+ Geforce 8800gt 2gb ram
:(
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

co vravite na koniec ? ja som si najskor pozrel film DEAD SPACE DOWNFALL(pred nim je zevraj este manga), ten film perfektne dejovo predchadza hre.... myslim, ze sa oplati pozret skor ako zacnete hrat... teda ak vam nejde len o strielanie a peknu grafiku
majooo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majooo »

Ja som sa tiez zasekol, myslim ze je to v 5
....ked stalcim CTRL ukazuje mi ze mam ist do dveri lenze su zamknute a neviem ako ich odomknut [vid obrazok] [2obrazok je tam len na to aby ste sa vedeli zorientovat kde som...]
Prílohy
2.jpg
Bez názvu.jpg
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

majooo napísal:Ja som sa tiez zasekol, myslim ze je to v 5
....ked stalcim CTRL ukazuje mi ze mam ist do dveri lenze su zamknute a neviem ako ich odomknut [vid obrazok] [2obrazok je tam len na to aby ste sa vedeli zorientovat kde som...]
v komore musis zamknut toho regenerujuceho sa mutanta ...
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 1C3 »

Ja som sa zasekol tam kde je ta beztiazova komora vypnem gravitaciu skocim nastenu ale nevie msa dostat na druhe dvere je to nejake otocene..Aj ten druhy motor ci co to je som zasunul dnu do tej prazdnej dieri.. a neviem co dalej

//autoeditácia príspevku ( 31 Oct 2008, 10:44 )
uz to mam diki
Luxo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Luxo »

Neviete niekto čím robí že mi to nejde ? Inštalujem, cracknem ( paul.ddl ) ide sa to akokeby spúšťať, na chvilku je čierna obrazovka ale potom ma to hodí do windu ( XP , SP2 ) a ukáže tabulku Odoslať o chybe, bla bla bla.

New catalysty, karta 1950XT.

Prosím poraďte mi niekto, aspoň nejaký tip čo by to mohlo robiť ( 2x som to ťahal, vždy inú verziu, ostatným to ide )
kesaj
Amateur
Amateur

Luxo napísal:Neviete niekto čím robí že mi to nejde ? Inštalujem, cracknem ( paul.ddl ) ide sa to akokeby spúšťať, na chvilku je čierna obrazovka ale potom ma to hodí do windu ( XP , SP2 ) a ukáže tabulku Odoslať o chybe, bla bla bla.

New catalysty, karta 1950XT.

Prosím poraďte mi niekto, aspoň nejaký tip čo by to mohlo robiť ( 2x som to ťahal, vždy inú verziu, ostatným to ide )
mne toto robilo pri niektorych hrach, ked som mal slabsi PC...odkedy mam novy hardware tak vsetko ide ako ma..aku mas zostavu ?
James13579
Star
Star

Príspevok od používateľa James13579 »

mam nasledovny problem. Pri utoceni plamenometom sa mi o dost znizi FPS. Robi to niekomu? Mam AMD ATHLON 64 X2 4800+, 4x1gb ddr2 800MHz, MSI 8800GT OC 512MB
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

zniz si detaily, zrejme tvoja zostava to nezvlada
Luxo
Medium Star
Medium Star

kesaj napísal:mne toto robilo pri niektorych hrach, ked som mal slabsi PC...odkedy mam novy hardware tak vsetko ide ako ma..aku mas zostavu ?
Intel Core 2 Duo E4400 @ 2.6 Ghz, 2 x 1024 MB CORSAIR DDR2 800Mhz @ 860Mhz, Ati X1950XT 256MB GDDR3 ( 625, 1800 ), Doska je Gigabyte ale tá s tým asi nem nič spoločné ( ako aj ostatný hardware )

robí mi to len pri tejto hre ( Crysis ide dobre na High ), mám podozrenie na okná

čo ty na to ?
kesaj
Amateur
Amateur

Luxo napísal:Intel Core 2 Duo E4400 @ 2.6 Ghz, 2 x 1024 MB CORSAIR DDR2 800Mhz @ 860Mhz, Ati X1950XT 256MB GDDR3 ( 625, 1800 ), Doska je Gigabyte ale tá s tým asi nem nič spoločné ( ako aj ostatný hardware )

robí mi to len pri tejto hre ( Crysis ide dobre na High ), mám podozrenie na okná

čo ty na to ?
hm neviem ako by som ti pomohol...skus SP3

btw zasekol som sa v misii, kde mate zabit toho leviatana..neviem ako ho mam zabit..ked ide po mne s chapadlami uhynam sa a strielam mu do toho otvoru odkial po mne hadze tie asteriody ci co to je...
Jameshet
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jameshet »

cawte prosim vas kolko ma tato hra kapitol?lebo som už v 5. a to hram niakych 5hodin...

//autoeditácia príspevku ( 01 Nov 2008, 22:23 )
a este...som sa zasekol v 5 kapitole na zaciatku co je ten ch*j v stene...z brucha vyhadzuje tie male somariny....a neviem ho zabit vzdicky ked pridem k tomu vytahu tak mi odrbe hlavu
kesaj
Amateur
Amateur

Jameshet napísal:cawte prosim vas kolko ma tato hra kapitol?lebo som už v 5. a to hram niakych 5hodin...

//autoeditácia príspevku ( 01 Nov 2008, 22:23 )
a este...som sa zasekol v 5 kapitole na zaciatku co je ten ch*j v stene...z brucha vyhadzuje tie male somariny....a neviem ho zabit vzdicky ked pridem k tomu vytahu tak mi odrbe hlavu
k vytahu neprejdes, musis ho zabit..poblizko by mala byt ta vybuchujuca nadrz, telekinezou ju zober a hod ju po nom, to by ho malo odrovnat...inak da sa zabit aj normalnymi zbranami
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

staci mu ustrelovat tie chapadla ktorymi sa drzi steny.
Luxo
Medium Star
Medium Star

kesaj napísal:hm neviem ako by som ti pomohol...skus SP3

btw zasekol som sa v misii, kde mate zabit toho leviatana..neviem ako ho mam zabit..ked ide po mne s chapadlami uhynam sa a strielam mu do toho otvoru odkial po mne hadze tie asteriody ci co to je...
no, použil som lieky od reloaded, už to nabehlo, menu všetko ide, dám Nová hra, načítava sa a potom zase čierna obrazovka a chyba "Neodoslať" . Mám taký pocit, že by to mohli byť aj ovládače, mám sice Cat. 8.10. ale sprznil som ju tými fixami na Far Cry 2. Počkám si asi na catalysty 8.11 ktoré vídu o pár dní. Čo by si ty navrhoval ?
Napísať odpoveď