DEAD SPACE - tesim sa...
-
xH4wK
musis sa schovavat za tie take neviem co to je , proste take vycnelky vyzeraju ako velky tranzistor a na vrchu maju take ostne ... a nevybuchuje to ale su to male asteroidy.Spyx napísal:Opäť som sa zasekol. Tentokrát v 4. kapitole, keď treba prejsť po trupe lodi. Furt to tam vybuchne a ja furt skapem. Ako na to?
-
whitecOder
Zablokovaný
-
xH4wK
Neviete niekto čím robí že mi to nejde ? Inštalujem, cracknem ( paul.ddl ) ide sa to akokeby spúšťať, na chvilku je čierna obrazovka ale potom ma to hodí do windu ( XP , SP2 ) a ukáže tabulku Odoslať o chybe, bla bla bla.
New catalysty, karta 1950XT.
Prosím poraďte mi niekto, aspoň nejaký tip čo by to mohlo robiť ( 2x som to ťahal, vždy inú verziu, ostatným to ide )
Prosím poraďte mi niekto, aspoň nejaký tip čo by to mohlo robiť ( 2x som to ťahal, vždy inú verziu, ostatným to ide )
mne toto robilo pri niektorych hrach, ked som mal slabsi PC...odkedy mam novy hardware tak vsetko ide ako ma..aku mas zostavu ?Luxo napísal:Neviete niekto čím robí že mi to nejde ? Inštalujem, cracknem ( paul.ddl ) ide sa to akokeby spúšťať, na chvilku je čierna obrazovka ale potom ma to hodí do windu ( XP , SP2 ) a ukáže tabulku Odoslať o chybe, bla bla bla.
-
James13579
Star
Intel Core 2 Duo E4400 @ 2.6 Ghz, 2 x 1024 MB CORSAIR DDR2 800Mhz @ 860Mhz, Ati X1950XT 256MB GDDR3 ( 625, 1800 ), Doska je Gigabyte ale tá s tým asi nem nič spoločné ( ako aj ostatný hardware )kesaj napísal:mne toto robilo pri niektorych hrach, ked som mal slabsi PC...odkedy mam novy hardware tak vsetko ide ako ma..aku mas zostavu ?
robí mi to len pri tejto hre ( Crysis ide dobre na High ), mám podozrenie na okná
čo ty na to ?
hm neviem ako by som ti pomohol...skus SP3Luxo napísal:Intel Core 2 Duo E4400 @ 2.6 Ghz, 2 x 1024 MB CORSAIR DDR2 800Mhz @ 860Mhz, Ati X1950XT 256MB GDDR3 ( 625, 1800 ), Doska je Gigabyte ale tá s tým asi nem nič spoločné ( ako aj ostatný hardware )
robí mi to len pri tejto hre ( Crysis ide dobre na High ), mám podozrenie na okná
čo ty na to ?
btw zasekol som sa v misii, kde mate zabit toho leviatana..neviem ako ho mam zabit..ked ide po mne s chapadlami uhynam sa a strielam mu do toho otvoru odkial po mne hadze tie asteriody ci co to je...
cawte prosim vas kolko ma tato hra kapitol?lebo som už v 5. a to hram niakych 5hodin...
//autoeditácia príspevku ( 01 Nov 2008, 22:23 )
a este...som sa zasekol v 5 kapitole na zaciatku co je ten ch*j v stene...z brucha vyhadzuje tie male somariny....a neviem ho zabit vzdicky ked pridem k tomu vytahu tak mi odrbe hlavu
a este...som sa zasekol v 5 kapitole na zaciatku co je ten ch*j v stene...z brucha vyhadzuje tie male somariny....a neviem ho zabit vzdicky ked pridem k tomu vytahu tak mi odrbe hlavu
k vytahu neprejdes, musis ho zabit..poblizko by mala byt ta vybuchujuca nadrz, telekinezou ju zober a hod ju po nom, to by ho malo odrovnat...inak da sa zabit aj normalnymi zbranamiJameshet napísal:cawte prosim vas kolko ma tato hra kapitol?lebo som už v 5. a to hram niakych 5hodin...
no, použil som lieky od reloaded, už to nabehlo, menu všetko ide, dám Nová hra, načítava sa a potom zase čierna obrazovka a chyba "Neodoslať" . Mám taký pocit, že by to mohli byť aj ovládače, mám sice Cat. 8.10. ale sprznil som ju tými fixami na Far Cry 2. Počkám si asi na catalysty 8.11 ktoré vídu o pár dní. Čo by si ty navrhoval ?kesaj napísal:hm neviem ako by som ti pomohol...skus SP3
btw zasekol som sa v misii, kde mate zabit toho leviatana..neviem ako ho mam zabit..ked ide po mne s chapadlami uhynam sa a strielam mu do toho otvoru odkial po mne hadze tie asteriody ci co to je...