pod XP som to teda nehral, tak nezhodnotim ci to lepsie bezi na XP - ale hra bezi na upravenom - nic moc - engine z Godfather, a je natolko optimalizovana, ze beha prakticky aj na slabom HW uplne svizne. Pod Vistou x64 bez ziadnych problemov.
James13579 napísal:preco na kartach 8800gt tato hra blbne?
no neblbne to len na 8800GT ale aj na 9600GT,najviac to blbne na tej 9600GT, staci vypnut vsetky prebytocne procesy na pozadi (nechce sa mi zistovat, ktory konkretny program to robi,tak vypnem vsetko okrem NOD32 a nejakch codecov a ide to dobre) alebo ak je pretaktovana grafika,tak ju treba podtaktovat
Presiel som na vistu 64bit a ide to perfektne s vypnutym v-sync. Moja zostava AMD ATHLON 64 X2 4800+, 4x1gb ddr2 800MHz, MSI 8800GT OC 512MB. Ani raz to nespadlo.
zasekol som sa v 6. kapitole tam kde treba pozabijat tie kokony co zamoruju vzduch.polovicu ich uz mam zabitu ale musim prejst cez miestnost v ktorej sa vsetky dvere zamknu a je tam ten nesmrtelny hajzel...neviem sa dostat dalej zbavit sa ho nemozem vzdy sa pozviecha a dvere zostavaju zamknute. co dalej?
ale tu nie je kryokomora len vytah v strede miestnosti ale ten sa tiez deaktivaval s dverami
//autoeditácia príspevku ( 13 Nov 2008, 23:12 )
sorry uz nic nebol nesmrtelny len odolny voci obrovskemu mnozstvu municie
stacilo ho spomalit tu dialkovou pilou poslat k zemi a vypraskat donho municiu rezacky potom som ho uz len dorazil laserom
Jameshet napísal:takze uz som to konecne presiel...trvalo mi to nieco cez 9 hodin na lahkej urovni....velmi ma to bavylo a ten koniec ma dostal...odporucam
kolko kapitol to ma dokopy pls?? ja som akurat zabil leviathana...paci sa mi to velmi aj ked som to volako velmi neocakaval
Ty vole velmi sa mi paci ta hra som uz v 10 kapitole ale nvm si rady som pri raketoplane potom videm von idem do miestnosti killujem tie zrudy a toho nesmrtelneho a je tam taka tabulka na otestovanie motorov vzdy ju dam a otestuje mi motory ale ked dam B ze kam mam ist tak mi to ukaze vedla k takej tabulke co nesvieti a na nic nereaguje ani na spomalovac ani na e na nic ... pls help