Dámy (všeobecne), neviem či ste nad tým vôbec uvažovali, prečo v drvivej väčšine chcete mať na leto bronz?
Voľakedy broznovo opálená pleť značila, že daná osoba bola na dovolenke pri mori (teda v zahraničí pri slanej vode, čo bolo na danú dobru drahé a vzácne

).
Dnes už opálene slečny zo solárka i z dovoleniek na ulici stretávať bežne. Avšak prečo sa 95% žien (ak nie viac) chce nahodiť do sneda? Aby sa viac páčili letne (podľa ročného obdobia

) naladeným mužom?
Vždy som si totiž myslel, že žena má záujem prvorado o seba samú a až potom o ostatok (hoci u niektorých to môže byť prehodené

).
Najzmiešanejšie pocity mám z opálených peroxidových blondíniek, ktoré majú pleť výraznejšie tmavšiu než svoje odfarbené vlasy. Akože každý podľa seba, ale podľa mňa je to vrchol nevkusu, ak žena nevie zdravo odhadnúť ešte relatívne prirodzený odtieň svojej pleti

.
Add: Podotýkam, že v Číne je svetlá pleť považovaná za znak urodzenosti - tam dokonca podnikajú rôzne kozmetické zosvetľovacie kúry a masáže. Možno asi preto je svetlá pleť urodzená, lebo za výrazne opáleným človekom sa skrýva jeho osud dlho a ťažko pracovať na slnku i v najväčších horúčavách.