Makeup vs. prirodzena krasa

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Hruza des je, ked ma baba uplne vytrhane obocie a namiesto toho ma tam natiahnutu ciaru, a este ked je ta ciara kriva alebo inak neprirodzena.
A vobec, ked vyzera umelejsie ako figurina z vykladu, ci taka ked jej date pozaucho, tak vznikne prachova clona. To je asi ten extremizmus, ktory niesom schopny prezut a to som dost tolerantny. Taka u mna nema sancu ani nahodou.

Suhlas s tym, ze baba sa musi vediet namalovat, to je umenie spravit to tak, aby to takmer "nebolo vidno" a pritom malo kyzeny efekt.
Taktiez suhlas, ze je pruser ked vecer je baba pekna, avsak rano sok :))
Dalsi pruser je, ked znamu tvar na ulici takmer nespoznate, ked nieje namalovana... :idea:
hitman
VIP
VIP

Príspevok od používateľa hitman »

myslim ze make-up nie je az tak podstatny...ale zaroven zvyraznuje charakteristicke crty kazdej baby...ak sa baba namaluje stylovo a decetne tak nema tym co pokazit..horsie su na tom tie babiky ktore vypadaju potom jak umele az z plastu....a ked mate tu svoju radi tak je vam jedno ci ma make-up alebo nie...najkrajsie su rana ked sa vedla nej zobudite a ona sa na vas usmeje :wink:
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

luculiiik napísal://autoeditácia príspevku ( 02 Oct 2008, 21:17 )
Tempus7...no podobný prípad poznám aj ja...mám kamošku, ktorá si dáva na tvár make-up v 3 farbách niekoľkokrát za deň, dokonca niekedy aj na noc (má svetlú pleť a chce ju mať tmavšiu) :roll: podľa mňa je to už choré...:) veď bez toho nánosu na tvári vyzerá ako porcelánová bábika...dlhé ryšavé vlasy, bledá pleť...proste to má zafixované vo svojej hlavičke a neviem ju presvedčiť, že si tým len škodí :)
Pekne pozdrav kamošku a odkáž jej, že hanobí svoj vzácny prirodzený zjav, na ktorý by mala byť patrične hrdá :( .

Zaujímalo ju vôbec, čo si o jej vizáži myslí opačné pohlavie? Istotne nie, keďže sa drží nejakého mylného názoru v svojej hlave - a to je veľká škoda.
Lisa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lisa »

luculiiiiik porad jej, nech ide do solarka. ja som tiez od prirodzenia :lol: taka bleda a sem tam zajdem do solarka a je to super!
a ked si bude davat makeup na tvar, tak nikdy nechyti farbu, len si znici plet.
bell
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bell »

Lisa napísal:luculiiiiik porad jej, nech ide do solarka. ja som tiez od prirodzenia :lol: taka bleda a sem tam zajdem do solarka a je to super!
a ked si bude davat makeup na tvar, tak nikdy nechyti farbu, len si znici plet.
ani solarko nie je ziadna vyhra pre plet
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Dámy (všeobecne), neviem či ste nad tým vôbec uvažovali, prečo v drvivej väčšine chcete mať na leto bronz?
Voľakedy broznovo opálená pleť značila, že daná osoba bola na dovolenke pri mori (teda v zahraničí pri slanej vode, čo bolo na danú dobru drahé a vzácne 8) ).
Dnes už opálene slečny zo solárka i z dovoleniek na ulici stretávať bežne. Avšak prečo sa 95% žien (ak nie viac) chce nahodiť do sneda? Aby sa viac páčili letne (podľa ročného obdobia :D ) naladeným mužom?
Vždy som si totiž myslel, že žena má záujem prvorado o seba samú a až potom o ostatok (hoci u niektorých to môže byť prehodené :lol: ).

Najzmiešanejšie pocity mám z opálených peroxidových blondíniek, ktoré majú pleť výraznejšie tmavšiu než svoje odfarbené vlasy. Akože každý podľa seba, ale podľa mňa je to vrchol nevkusu, ak žena nevie zdravo odhadnúť ešte relatívne prirodzený odtieň svojej pleti :aasmile19: .

Add: Podotýkam, že v Číne je svetlá pleť považovaná za znak urodzenosti - tam dokonca podnikajú rôzne kozmetické zosvetľovacie kúry a masáže. Možno asi preto je svetlá pleť urodzená, lebo za výrazne opáleným človekom sa skrýva jeho osud dlho a ťažko pracovať na slnku i v najväčších horúčavách.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

fikus-kukis napísal:Najzmiešanejšie pocity mám z opálených peroxidových blondíniek, ktoré majú pleť výraznejšie tmašiu než svoje odfarbené vlasy. Akože každý podľa seba, ale podľa mňa je to vrchol nevkusu, ak žena nevie zdravo odhadnúť ešte relatívne prirodzený odtieň svojej pleti :aasmile19:
Tak to ti rovno poviem, ze ja z toho nemam pocity zmiesane, lebo sa mi to strasne nepaci... treba vediet odhadnut prirodzeny zdravy odtien.
luculiiik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa luculiiik »

Ritchiena napísal:Tiež sa divím, že sa tu viackrát spomína prirodzená krása a v realite je pravda často iná. V mojom okolí je vymaľovanie potrebné. Ja osobne sa nemaľujem.. radšej nech sa ma hneď zľaknú a zvyknú si, ako neskôr ísť spať s krásavicou a zobudiť sa vedľa strigy :D :D :D
tá posledná vetička sa mi ráta :D ja osobne to praktizujem, aj keď viem, že mojím "prírodným zjavom" možno ľudí okolo seba len straším :D

//autoeditácia príspevku ( 09 Nov 2008, 16:34 )
fikus-kukis napísal:Pekne pozdrav kamošku a odkáž jej, že hanobí svoj vzácny prirodzený zjav, na ktorý by mala byť patrične hrdá :( .

Zaujímalo ju vôbec, čo si o jej vizáži myslí opačné pohlavie? Istotne nie, keďže sa drží nejakého mylného názoru v svojej hlave - a to je veľká škoda.
no jej to nik nevysvetlí, že sa tým len "špatí" bez toho je fakt krásna...nie je ktovie aký pohľad na opadávajúci make-up a navyše, keď si to nerozotrie riadne a mám po tváričke rôzne žlté fľaky a tmavšie machule :?
Napísať odpoveď