CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Filipito
Darca
Darca

Re: ban

Príspevok od používateľa Filipito »

sahovnicovyjozi napísal:hrar som inde a NEMAL som CHEATY tak neviem za co mam zase ban :x
nerozumies si dement? mas automaticky ban lebo si uz raz cheatoval !!! takze drz klapacku a hraj sa na inych serveroch
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Nechápete?
Nehral na hojkovi, tak prečo to sem píšeš, toto mi vysvetli omfg. Si kretén? Sa uvedom, píš to niekomu inému, koho trápy že ťa zabanovali aj na inom servery?

ChoBoT: Prosím ťa nehraj sa na debilka. :wink:
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

sachovnicovy jozi ... ja uz ani neviem co ti mam napisat ... check pokec.sk
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

len tak z nicoho ban nedostanes :wink: jednou cheater navzdy cheater :shock:
CHoBoT
Star
Star

Príspevok od používateľa CHoBoT »

Šu-Do napísal:len tak z nicoho ban nedostanes :wink: jednou cheater navzdy cheater :shock:
dostanes :) dostal som viac krat vela krat som pisal aj na servery a vzdy som dostal unban ked sa to tam rieslo :)
najlepsie je robit dema

//autoeditácia príspevku ( 30 Oct 2008, 16:44 )
lekoklatik napísal:Nechápete?
Nehral na hojkovi, tak prečo to sem píšeš, toto mi vysvetli omfg. Si kretén? Sa uvedom, píš to niekomu inému, koho trápy že ťa zabanovali aj na inom servery?

debilko si ty
lekoklatik
VIP
VIP

CHoBoT napísal:debilko si ty
Nejaké rozumné vysvetlenie tvojho názoru na mňa, okrem toho že som ťa pritichyl cheatovať a nadával si mi za to? Ban hocikedy nedostaneš. Šu-do napísal správne. Proste to nerieš. Buď rád že vôbec hráš. odomňa si nedostal permanent preto, lebo som nevedel jak ti ho dať :-D

//CHobot: ach :roll: to svečí o tom, že zmenenie mena administrátora na meno nenápadné pretrvávajúce v spec. skutočne funguje 8)
CHoBoT
Star
Star

lekoklatik napísal:Nejaké rozumné vysvetlenie tvojho názoru na mňa, okrem toho že som ťa pritichyl cheatovať a nadával si mi za to? Ban hocikedy nedostaneš. Šu-do napísal správne. Proste to nerieš. Buď rád že vôbec hráš. odomňa si nedostal permanent preto, lebo som nevedel jak ti ho dať :-D
to sveci o tom aky si admin :) hej prichytil cheatovat? a povies mi ako ked si ma ani nespektoval? to vies povedat s jednej diery co dam? ked ta niekto dal a si pozeral mal si vobec sluchatka?
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Hovorim ze vam z tej hry sibe :P
sahovnicovyjozi
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sahovnicovyjozi »

lekoklatik napísal:Nechápete?

ne to si KRETEN ja som hral na hojkovi ale ne u mna doma AHA
nemam cheaty tam bolo dajakych 16 hracov sa spytajte ich ci som cheater sak tam dajte konecne anticheat a dajte mi unban ja niesom C H E A T E R co na tom nechapete keby som cheatoval ta by som asi nemal skore 23 21 za polhodinu sak to pochopte vy debili
:x :x a ja som nedostal hned ako som prisiel hral som polhodinu a potom prisiel fruxo a on mo dal ban :x nahravajte dema ostatny maju pravdu treba nahravat dema nech uvidia ze NESOM C H E A T E R :evil: :x :evil: :x
lekoklatik
VIP
VIP

Re: ban

Šu-do sa ťa opýtal ako si sa dostal na server keď si dostal doživotný BAN
sahovnicovyjozi napísal:hrar som inde a NEMAL som CHEATY tak neviem za co mam zase ban :x
A teraz mi vysvetli ako som mal z tohto príspevku pochopiť, že si hral na hojkovi ale u niekoho iného a tak si mu na hojka znemožnil prístup :roll:

btw nevyskakuj lebo ťa asi BANNú aj na fórum :wink:
CHoBoT
Star
Star

lekoklatik napísal:Nejaké rozumné vysvetlenie tvojho názoru na mňa, okrem toho že som ťa pritichyl cheatovať a nadával si mi za to? Ban hocikedy nedostaneš. Šu-do napísal správne. Proste to nerieš. Buď rád že vôbec hráš. odomňa si nedostal permanent preto, lebo som nevedel jak ti ho dať :-D

//CHobot: ach :roll: to svečí o tom, že zmenenie mena administrátora na meno nenápadné pretrvávajúce v spec. skutočne funguje 8)
haluz ze spekt nikto nebol :D

lol a permanent das za TK ?:D este ked si bol v lagu nad zemou :D nobrain :)
lekoklatik
VIP
VIP

CHoBoT napísal:haluz ze spekt nikto nebol :D

lol a permanent das za TK ?:D este ked si bol v lagu nad zemou :D nobrain :)
ehm CHoBoT zo mňa si srandu robiť nebudeš :wink:
štartuje nové kolo, otočíš sa priamo na mňa a fullout do hlavy :)
ehm máš pocit že keby som bol v lagu nevedel by som si s tým rady? Odpojím sa a znovu sa napojím. Dúfam že na hojkovi si už v živote nezahráš. Si až príliž reterdovaný na to, aby si priznal že si mal cheaty a tak s ma snažíš nasrať pretože som ťa odhalil. Podarilo sa ti tooo. Gratulujem. Ja som sa ukľudnil Pernňmanentom. A ty sa ma opýtaš za čo? Zvyčajne dávam na jeden deň, ale ty si špeciálny prípad. Dáš mi úmyselný TK a potom sa mi smeješ do tváre :)
CHoBoT, ahoj

//hh. nechápem. Prečo by ste nemohli hrať keby som sa odpojil? Bóže, už sa pletieš, nehaj to radšej tak. Ja BANujem rád. Zabanujem ťa toľko krát koľkokrát uvidím tvoj nick :cookies:
CHoBoT
Star
Star

lekoklatik napísal:ehm CHoBoT zo mňa si srandu robiť nebudeš :wink:
štartuje nové kolo, otočíš sa priamo na mňa a fullout do hlavy :)
ehm máš pocit že keby som bol v lagu nevedel by som si s tým rady? Odpojím sa a znovu sa napojím. Dúfam že na hojkovi si už v živote nezahráš. Si až príliž reterdovaný na to, aby si priznal že si mal cheaty a tak s ma snažíš nasrať. Podarilo sa ti tooo. Gratulujem. Ja som sa ukľudnil Pernňmanentom. A ty sa ma opýtaš za čo? Zvyčajne dávam na jeden deň, ale ty si špeciálny prípad. Dáš mi úmyselný TK a potom sa mi smeješ do tváre :)
CHoBoT, ahoj
no smejem :D lebo si lamka :D bol si vo vzduchu :) ked by si bol vo wine cakal by sme na teba potom na kkti :) jj mal som stale mam loool hram cs 5rokov aj viac a ze by bol somnou niekto tak posadnuty to sa mi este nestalo :D sa uvedom :) zmnim ip a ficim dalej zlozite?
Filipito
Darca
Darca

chobot pre tebe asi hej ako vidim :roll: boze sak sa uvedom LAMA
lekoklatik
VIP
VIP

Mám pocit, že akonáhle valve vydali ten patch s tým protokolom, roztrhlo sa vrece s úplnými NS kreténmi. V poslednom čase je na hojkovi samí cheater, ak nie cheater tak človek pi**** a ak ani to nie, tak v neposlednom radi magor ktorý rozdáva TK. dpč. čo sa to porobilo?
Filipito
Darca
Darca

vies leko to je demencia zasranych deciek (kde patrim aj ja :D ) a nemaju co robit tak si daju www.hackujeme.sk (sory za uvedenie linku na hacky do cska) a postahuju a potom kazdeho zabijaju. hned sa zavola bud teba blazera alebo pomeho a ta mu ban ... o10 min zas ten isty a tak dookola :roll: ..na hojka chodia asi preto lebo na ostatnych dostali bany
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

Chcelo by to upgrade servera hojko. Zo Steamu sa tam nepripojime. Upgradovali protocol :)
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

lekoklatik napísal:Mám pocit, že akonáhle valve vydali ten patch s tým protokolom, roztrhlo sa vrece s úplnými NS kreténmi. V poslednom čase je na hojkovi samí cheater, ak nie cheater tak človek pi****úci a ak ani to nie, tak v neposlednom radi magor ktorý rozdáva TK. dpč. čo sa to porobilo?
s tym FF by sa neco mohlo spravit...napr vypnut ho bo vidis sam ze strasne vela kktkov to pouziva a spôsob odplaty alebo debilizmu..... normalne si vies na hojkovy zahrat ked je takto vecer...su tam proste normalny ludia s ktorymy sa v poho da.... 8)
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

vypnut ff?. ne , sak to je blbost to vypnut.... to uz neni ono
ked chces normalne hrat...kup si steam :wink:
sahovnicovyjozi
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sahovnicovyjozi »

unban <NIESOM C H E A T E R

//autoeditácia príspevku ( 01 Nov 2008, 6:52 )
preco si mi vlastne dal hned ban fruxo?
Zamknuté