nerozumies si dement? mas automaticky ban lebo si uz raz cheatoval !!! takze drz klapacku a hraj sa na inych serverochsahovnicovyjozi napísal:hrar som inde a NEMAL som CHEATY tak neviem za co mam zase ban
CS 1.6 Server hojko.com
Re: ban
-
lekoklatik
VIP
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
dostanesŠu-Do napísal:len tak z nicoho ban nedostanesjednou cheater navzdy cheater
najlepsie je robit dema
//autoeditácia príspevku ( 30 Oct 2008, 16:44 )
debilko si tylekoklatik napísal:Nechápete?
Nehral na hojkovi, tak prečo to sem píšeš, toto mi vysvetli omfg. Si kretén? Sa uvedom, píš to niekomu inému, koho trápy že ťa zabanovali aj na inom servery?
ChoBoT: Prosím ťa nehraj sa na debilka.
-
lekoklatik
VIP
Nejaké rozumné vysvetlenie tvojho názoru na mňa, okrem toho že som ťa pritichyl cheatovať a nadával si mi za to? Ban hocikedy nedostaneš. Šu-do napísal správne. Proste to nerieš. Buď rád že vôbec hráš. odomňa si nedostal permanent preto, lebo som nevedel jak ti ho daťCHoBoT napísal:debilko si ty
//CHobot: ach
to sveci o tom aky si adminlekoklatik napísal:Nejaké rozumné vysvetlenie tvojho názoru na mňa, okrem toho že som ťa pritichyl cheatovať a nadával si mi za to? Ban hocikedy nedostaneš. Šu-do napísal správne. Proste to nerieš. Buď rád že vôbec hráš. odomňa si nedostal permanent preto, lebo som nevedel jak ti ho dať
-
sahovnicovyjozi
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
ne to si KRETEN ja som hral na hojkovi ale ne u mna doma AHAlekoklatik napísal:Nechápete?
Nehral na hojkovi, tak prečo to sem píšeš, toto mi vysvetli omfg. Si kretén? Sa uvedom, píš to niekomu inému, koho trápy že ťa zabanovali aj na inom servery?
ChoBoT: Prosím ťa nehraj sa na debilka.
nemam cheaty tam bolo dajakych 16 hracov sa spytajte ich ci som cheater sak tam dajte konecne anticheat a dajte mi unban ja niesom C H E A T E R co na tom nechapete keby som cheatoval ta by som asi nemal skore 23 21 za polhodinu sak to pochopte vy debili
-
lekoklatik
VIP
Re: ban
Šu-do sa ťa opýtal ako si sa dostal na server keď si dostal doživotný BAN

btw nevyskakuj lebo ťa asi BANNú aj na fórum
A teraz mi vysvetli ako som mal z tohto príspevku pochopiť, že si hral na hojkovi ale u niekoho iného a tak si mu na hojka znemožnil prístupsahovnicovyjozi napísal:hrar som inde a NEMAL som CHEATY tak neviem za co mam zase ban
btw nevyskakuj lebo ťa asi BANNú aj na fórum
haluz ze spekt nikto nebollekoklatik napísal:Nejaké rozumné vysvetlenie tvojho názoru na mňa, okrem toho že som ťa pritichyl cheatovať a nadával si mi za to? Ban hocikedy nedostaneš. Šu-do napísal správne. Proste to nerieš. Buď rád že vôbec hráš. odomňa si nedostal permanent preto, lebo som nevedel jak ti ho dať
//CHobot: achto svečí o tom, že zmenenie mena administrátora na meno nenápadné pretrvávajúce v spec. skutočne funguje
lol a permanent das za TK ?:D este ked si bol v lagu nad zemou
-
lekoklatik
VIP
ehm CHoBoT zo mňa si srandu robiť nebudešCHoBoT napísal:haluz ze spekt nikto nebol
lol a permanent das za TK ?:D este ked si bol v lagu nad zemounobrain
štartuje nové kolo, otočíš sa priamo na mňa a fullout do hlavy
ehm máš pocit že keby som bol v lagu nevedel by som si s tým rady? Odpojím sa a znovu sa napojím. Dúfam že na hojkovi si už v živote nezahráš. Si až príliž reterdovaný na to, aby si priznal že si mal cheaty a tak s ma snažíš nasrať pretože som ťa odhalil. Podarilo sa ti tooo. Gratulujem. Ja som sa ukľudnil Pernňmanentom. A ty sa ma opýtaš za čo? Zvyčajne dávam na jeden deň, ale ty si špeciálny prípad. Dáš mi úmyselný TK a potom sa mi smeješ do tváre
CHoBoT, ahoj
//hh. nechápem. Prečo by ste nemohli hrať keby som sa odpojil? Bóže, už sa pletieš, nehaj to radšej tak. Ja BANujem rád. Zabanujem ťa toľko krát koľkokrát uvidím tvoj nick
no smejemlekoklatik napísal:ehm CHoBoT zo mňa si srandu robiť nebudeš
štartuje nové kolo, otočíš sa priamo na mňa a fullout do hlavy
ehm máš pocit že keby som bol v lagu nevedel by som si s tým rady? Odpojím sa a znovu sa napojím. Dúfam že na hojkovi si už v živote nezahráš. Si až príliž reterdovaný na to, aby si priznal že si mal cheaty a tak s ma snažíš nasrať. Podarilo sa ti tooo. Gratulujem. Ja som sa ukľudnil Pernňmanentom. A ty sa ma opýtaš za čo? Zvyčajne dávam na jeden deň, ale ty si špeciálny prípad. Dáš mi úmyselný TK a potom sa mi smeješ do tváre
CHoBoT, ahoj
-
lekoklatik
VIP
vies leko to je demencia zasranych deciek (kde patrim aj ja
) a nemaju co robit tak si daju www.hackujeme.sk (sory za uvedenie linku na hacky do cska) a postahuju a potom kazdeho zabijaju. hned sa zavola bud teba blazera alebo pomeho a ta mu ban ... o10 min zas ten isty a tak dookola
..na hojka chodia asi preto lebo na ostatnych dostali bany
-
Mad Dad
Medium Star
s tym FF by sa neco mohlo spravit...napr vypnut ho bo vidis sam ze strasne vela kktkov to pouziva a spôsob odplaty alebo debilizmu..... normalne si vies na hojkovy zahrat ked je takto vecer...su tam proste normalny ludia s ktorymy sa v poho da....lekoklatik napísal:Mám pocit, že akonáhle valve vydali ten patch s tým protokolom, roztrhlo sa vrece s úplnými NS kreténmi. V poslednom čase je na hojkovi samí cheater, ak nie cheater tak človek pi****úci a ak ani to nie, tak v neposlednom radi magor ktorý rozdáva TK. dpč. čo sa to porobilo?
-
sahovnicovyjozi
Zablokovaný