zacat?
zacat?
Mam taku dilemu, ide o to, ze zacala sa mi pacit kamoska, na zaciatku sme spoluchodili von(len ako kamarati), vsetko v poho, ale cim dalej a cim viac ju poznam tym viac sa mi zacina pacit. Bavil som sa s nou o tom, sice nie uplne priamo, ale vravela, ze by chcela aby sme boli len kamarati, a preto mam dilemu ci to skusit vobec, alebo nie (nechcel by som to silit a prist minimalne o dobru kamosku)
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: zacat?
Dosť by ma zaujímal Váš vek.matis napísal:Mam taku dilemu, ide o to, ze zacala sa mi pacit kamoska, na zaciatku sme spoluchodili von(len ako kamarati), vsetko v poho, ale cim dalej a cim viac ju poznam tym viac sa mi zacina pacit. Bavil som sa s nou o tom, sice nie uplne priamo, ale vravela, ze by chcela aby sme boli len kamarati, a preto mam dilemu ci to skusit vobec, alebo nie (nechcel by som to silit a prist minimalne o dobru kamosku)
Inak svoje vyhliadky zrejme poznáš. Buď to zostane takto, budete kamaráti, no ty pravdepodobne stále budeš chcieť niečo viac - čo Ti čas s ňou bude do istej miery strpčovať. Alebo sa napriek tomu, čo Ti povedala o niečo pokúsiš, berúc na vedomie riziko, že pokiaľ to nevýde, tak návrat do pôvodného stavu bude možný len veľmi ťažko - a to Ťa bude tiež škrieť. Matematicky mi teraz Tvoje šance vychádzajú na 2:1 pre neúspech. Je to však len na Tebe, ako to zahráš. A niečo m ihovorí, že aj napriek tomu riziku ot skúsiš. Bude to vyzerať, ako klasický scenár pokusu nadviazania vzťahu s dobrou kamarátkou - len s tým rozdielom, že ona Ti už svoj názor povedala. Pokiaľ to však neskúsiš, tak Ťa to bude škrieť.
-
Makovnik
Medium Professional
Ked ti povedala, ze sa chce len kamaratit, nic ti nebrani to skusit pohnut dalej, ale ja ti sance davam este mensie, tak 5% maximalne, ze ju zlomis.
Musi tomu byt aj ona naklonena, inak o tu kamosku velmi pravdepodobne prides. Malokedy to ostane tak, ze aj po prejaveni naklonnosti ostanete rovnako kamaratmi. Uz to nebude take ako bolo.
Skus ju opatrne spracovavat dalej, mozno ju nalomis.
Musi tomu byt aj ona naklonena, inak o tu kamosku velmi pravdepodobne prides. Malokedy to ostane tak, ze aj po prejaveni naklonnosti ostanete rovnako kamaratmi. Uz to nebude take ako bolo.
Skus ju opatrne spracovavat dalej, mozno ju nalomis.
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
-
triple
Guru wannabe
ee nesúhlasím.. pretože ona povedala že chce byť kamarátka.. voľný priebeh bude iba znamenať že chalan si bude namýšľať .. "a ešte to môže vyjsť" a prejde čas a prd z toho a jemu ostane len hlava v smútku, o kamarátku príde tak či tak a uvedomí si že koľko času zabil..Te-wei napísal:daj tomu čas a volný priebeh, ono to príde samo,,,
ja by som to jednoznačne skúsil.. kto neskúsi nevie..a osobne budem radšej bez kamarátky ako žiť s pocitom neistoty pretože ju budem chcieť a nebudem vedieť na čom som... ak to nevyjde tak sa kľudne dá o tom porozprávať a kamarátmi môžete ostať.... ak je "dobrá kamarátka" pochopí to a priateľstvo ostane ak nie tak tu nieje o čom debatovať bolo to "kamarátka"
chápeš
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
mno =)) to aby si sa uz rozhodol cakat dalej a a mozno s toho nic nevyjde= zabiti cas zivota alebo si proste povedat ze nezaujma ma =P a poobezrat sa po ostatnych kamaratkack pripadne novych objektov na inych skolach =)) zien je predsa na svete dost =)- eXo - napísal:mno ja tej babe s ktorou sa mi to stalo som dal uz vyse pol roka a stale nic
/// osobne =)) som uz dost dlho namotany na jednu babu a a teraz sa to konecne po 3/4 roku zacalo hybat do predu =D ale ja mozem iba vynimka =)) nikde nieje napisane ze sa to stane aj tebe =)) tak skus si to niak zhodnotit =P ci ti to stoji zato cakat dalej a ak ano tak vela stastia =))
ja som zabudol dodat ze pracujem uz na inych ze??? u nej sancu asi nikdy mat nebudemSmrtiKridlo napísal:mno =)) to aby si sa uz rozhodol cakat dalej a a mozno s toho nic nevyjde= zabiti cas zivota alebo si proste povedat ze nezaujma ma =P a poobezrat sa po ostatnych kamaratkack pripadne novych objektov na inych skolach =)) zien je predsa na svete dost
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
Re: zacat?
1. pacit a lubit je uplne rozdielna vec....po 2. v tvojom veku to skonci pri najjlepsom za rok a skonci aj vase kamaratstvo......oplati sa ti to???stoji ti za to skusit a risknut ze stratis velmy dobru kamaratku??v mori je vela dalsich rybmatis napísal:Mam taku dilemu, ide o to, ze zacala sa mi pacit kamoska, na zaciatku sme spoluchodili von(len ako kamarati), vsetko v poho, ale cim dalej a cim viac ju poznam tym viac sa mi zacina pacit. Bavil som sa s nou o tom, sice nie uplne priamo, ale vravela, ze by chcela aby sme boli len kamarati, a preto mam dilemu ci to skusit vobec, alebo nie (nechcel by som to silit a prist minimalne o dobru kamosku)
-
SmrtiKridlo
Medium Expert