zacat?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
matis
Novice
Novice

zacat?

Príspevok od používateľa matis »

Mam taku dilemu, ide o to, ze zacala sa mi pacit kamoska, na zaciatku sme spoluchodili von(len ako kamarati), vsetko v poho, ale cim dalej a cim viac ju poznam tym viac sa mi zacina pacit. Bavil som sa s nou o tom, sice nie uplne priamo, ale vravela, ze by chcela aby sme boli len kamarati, a preto mam dilemu ci to skusit vobec, alebo nie (nechcel by som to silit a prist minimalne o dobru kamosku)
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: zacat?

Príspevok od používateľa jin »

matis napísal:Mam taku dilemu, ide o to, ze zacala sa mi pacit kamoska, na zaciatku sme spoluchodili von(len ako kamarati), vsetko v poho, ale cim dalej a cim viac ju poznam tym viac sa mi zacina pacit. Bavil som sa s nou o tom, sice nie uplne priamo, ale vravela, ze by chcela aby sme boli len kamarati, a preto mam dilemu ci to skusit vobec, alebo nie (nechcel by som to silit a prist minimalne o dobru kamosku)
Dosť by ma zaujímal Váš vek.
Inak svoje vyhliadky zrejme poznáš. Buď to zostane takto, budete kamaráti, no ty pravdepodobne stále budeš chcieť niečo viac - čo Ti čas s ňou bude do istej miery strpčovať. Alebo sa napriek tomu, čo Ti povedala o niečo pokúsiš, berúc na vedomie riziko, že pokiaľ to nevýde, tak návrat do pôvodného stavu bude možný len veľmi ťažko - a to Ťa bude tiež škrieť. Matematicky mi teraz Tvoje šance vychádzajú na 2:1 pre neúspech. Je to však len na Tebe, ako to zahráš. A niečo m ihovorí, že aj napriek tomu riziku ot skúsiš. Bude to vyzerať, ako klasický scenár pokusu nadviazania vzťahu s dobrou kamarátkou - len s tým rozdielom, že ona Ti už svoj názor povedala. Pokiaľ to však neskúsiš, tak Ťa to bude škrieť.
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Ked ti povedala, ze sa chce len kamaratit, nic ti nebrani to skusit pohnut dalej, ale ja ti sance davam este mensie, tak 5% maximalne, ze ju zlomis.

Musi tomu byt aj ona naklonena, inak o tu kamosku velmi pravdepodobne prides. Malokedy to ostane tak, ze aj po prejaveni naklonnosti ostanete rovnako kamaratmi. Uz to nebude take ako bolo.

Skus ju opatrne spracovavat dalej, mozno ju nalomis.
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SmrtiKridlo »

popravde.. =) vztah u zeny si laksie vybudujes od piky ako od kamaratsva .. =) ale zsa vztah od piky nema vedsinou dlhu buducnost pretoze je zalozený len na simpatiach.. =) a este by som povedal ze zavisi =) aky ste kamarati ci spolu riesite aj svoje problemi a tak =)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

daj tomu čas a volný priebeh, ono to príde samo,,, :)
matis
Novice
Novice

aj som si to myslel :(, no, pokusim sa to nejako nevnimat, aj ked, ako sa vravi srdcu nerozkazes, mozno neskor, ak by sa sympatie prejavili aj z druhej strany, diky za rady
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

ak mam hovorit z vlastnej skusenosti tak sa ti to nepodari
ked ti raz povedala len kamarati tak by som nic neskusal lebo ju mozes stratit uplne
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

- eXo - napísal:ak mam hovorit z vlastnej skusenosti tak sa ti to nepodari
ked ti raz povedala len kamarati tak by som nic neskusal lebo ju mozes stratit uplne
no ano s casti mas pravdu... moze ju stratit uplne... ale kedtomu da cas, a casmoze byt velmi dlha doba tak mu to mozno vyjde =))
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Te-wei napísal:daj tomu čas a volný priebeh, ono to príde samo,,, :)
ee nesúhlasím.. pretože ona povedala že chce byť kamarátka.. voľný priebeh bude iba znamenať že chalan si bude namýšľať .. "a ešte to môže vyjsť" a prejde čas a prd z toho a jemu ostane len hlava v smútku, o kamarátku príde tak či tak a uvedomí si že koľko času zabil..

ja by som to jednoznačne skúsil.. kto neskúsi nevie..a osobne budem radšej bez kamarátky ako žiť s pocitom neistoty pretože ju budem chcieť a nebudem vedieť na čom som... ak to nevyjde tak sa kľudne dá o tom porozprávať a kamarátmi môžete ostať.... ak je "dobrá kamarátka" pochopí to a priateľstvo ostane ak nie tak tu nieje o čom debatovať bolo to "kamarátka"

chápeš
- eXo -
Light Professional
Light Professional

SmrtiKridlo napísal:no ano s casti mas pravdu... moze ju stratit uplne... ale kedtomu da cas, a casmoze byt velmi dlha doba tak mu to mozno vyjde =))
mno ja tej babe s ktorou sa mi to stalo som dal uz vyse pol roka a stale nic :(
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

- eXo - napísal:mno ja tej babe s ktorou sa mi to stalo som dal uz vyse pol roka a stale nic :(
mno =)) to aby si sa uz rozhodol cakat dalej a a mozno s toho nic nevyjde= zabiti cas zivota alebo si proste povedat ze nezaujma ma =P a poobezrat sa po ostatnych kamaratkack pripadne novych objektov na inych skolach =)) zien je predsa na svete dost =)

/// osobne =)) som uz dost dlho namotany na jednu babu a a teraz sa to konecne po 3/4 roku zacalo hybat do predu =D ale ja mozem iba vynimka =)) nikde nieje napisane ze sa to stane aj tebe =)) tak skus si to niak zhodnotit =P ci ti to stoji zato cakat dalej a ak ano tak vela stastia =))
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

hmm neni moc dobra sanca nadviazat vztah ked hned narovinu povedala len kamaratstvo... nehovorim ze to nstoji za pokus ale uz ked to ona povedala pred tym aby si na nu nejak zatlacil tak mozno to vycitila a dala ti hned stopku......
- eXo -
Light Professional
Light Professional

SmrtiKridlo napísal:mno =)) to aby si sa uz rozhodol cakat dalej a a mozno s toho nic nevyjde= zabiti cas zivota alebo si proste povedat ze nezaujma ma =P a poobezrat sa po ostatnych kamaratkack pripadne novych objektov na inych skolach =)) zien je predsa na svete dost
ja som zabudol dodat ze pracujem uz na inych ze??? u nej sancu asi nikdy mat nebudem
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

- eXo - napísal:ja som zabudol dodat ze pracujem uz na inych ze??? u nej sancu asi nikdy mat nebudem
=P hah aj na viac naraz kludne pracuj zeny to robia tiez =)) tak preco by chalani nemohli =) ///Čest vynimkam =))
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Prozatime bych si ji nechal jako dobrou kamaradku. Pokud to s ni zkusis a ono to nevyjde tak o ni prijdes a to by te myslim hodne moc mrzelo. Takze ja sem za to aby si ji nechal tak a nasel si nejakou jinou zenskou.
A7X
Medium Star
Medium Star

Re: zacat?

Príspevok od používateľa A7X »

matis napísal:Mam taku dilemu, ide o to, ze zacala sa mi pacit kamoska, na zaciatku sme spoluchodili von(len ako kamarati), vsetko v poho, ale cim dalej a cim viac ju poznam tym viac sa mi zacina pacit. Bavil som sa s nou o tom, sice nie uplne priamo, ale vravela, ze by chcela aby sme boli len kamarati, a preto mam dilemu ci to skusit vobec, alebo nie (nechcel by som to silit a prist minimalne o dobru kamosku)
1. pacit a lubit je uplne rozdielna vec....po 2. v tvojom veku to skonci pri najjlepsom za rok a skonci aj vase kamaratstvo......oplati sa ti to???stoji ti za to skusit a risknut ze stratis velmy dobru kamaratku??v mori je vela dalsich ryb :)
matis
Novice
Novice

dufam ze sa mylis, a ak ma to nebude vediet prejst, tak to urcite skusim. Ale urcite mas pravdu ze je ich vela na vyber.
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

fúú =)) a čo takto sa skusiť popytať niakej jej dobrej kamaratky? =P určite aj na teba padla reč =)
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

najhoršie je natom to že chalan kce vždy tu ktoru nemože mať :D takže si myslim ze ked sa nvš rozhodnuť teraz ........tak ked aj tu prvu poriešiš ako ti tu každy radiiii stale bude myslieť na tu druhu
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

Zaxman napísal:najhoršie je natom to že chalan kce vždy tu ktoru nemože mať :D takže si myslim ze ked sa nvš rozhodnuť teraz ........tak ked aj tu prvu poriešiš ako ti tu každy radiiii stale bude myslieť na tu druhu
suhlasim, poslednu dobu sa mi to stava dost casto ... iskry lasky su svina..
Napísať odpoveď