Slayter napísal:lol? Vsak tam nie je serial... Mas fix od Razoru? Btw skopci do :\Ubisoft\Far Cry 2\bin
Pirate ver. sux!
urcite mas origos
je tam hodne zebier .jednu som zrazil ked ma nahanali dalej som videl dake byzony ci co to bolo ....inak ten raketomet to nie je mozne ked ho najviac potrebujem raketa sa zasekne ...
A inak jj s tym raketometom sa to aj mne stalo, cakam na toho sefa policie v strede cesty, ked uz je dost blizkom tak stlacim spust, raketomet sa rozpadne, raketa to zayebe do najblizsieho stromu a to auto co som chcel trafit ma zrazi Strasne som sa smial.
Chalani som na 32% skok 38% teda mam sa rozhodnut ci ist do mesta za tym knazom alebo mam ist pomoct do mikovho baru skusil som ist do mikovho a tam ma zabili ale teraz neviem ci sa to malo stat ale asi ano potom som si to loadol a skusil ist do mesta za knazom a tam neviem co mam robit dostali ste sa tam niekto??
no neviem ci to je zasek ale ked som si vybral mikov bar tak ma tam zabili tak isto ako ostatnych malo sa to stat ? ci som tam mal prezit?? hm a pak ked som si to loadol a skusil knaza nieco "zabablal" a neviem co mam robit
tam kde sa trebalo rozhodovat tak som isiel do baru zachranit buddies. Hociako ich zabijate tam je to naskriptovane. Musia vas tam dostat, podla toho sa odvija pribeh. Podla mna keby som vybral zachranit knaza tak aj tam by ma sundali.
jj myslel som si ze tam je to nascriptovane lebo ich stale pribudalo a nemal som sa kde liecit ok takze jak to teraz pokracuje je to ok dalsi rozhovor s jackalom
eMPiko napísal:Nepoznate nejaky sposob ako to rozbehat na 6600GT? Teda neviem ci je to grafikou ale pri spustani mi to hadze problem s modulom Dunia.dll
Mozno je to pretoto:
Minimálne požiadavky:
Pentium 4 3.2 Ghz / Pentium D 2.66 Ghz / AMD Athlon 64 3500+
1 GB RAM
256 MB NVidia 6800 / ATI X1650
12 GB HD space
rochedo napísal:tam kde sa trebalo rozhodovat tak som isiel do baru zachranit buddies. Hociako ich zabijate tam je to naskriptovane. Musia vas tam dostat, podla toho sa odvija pribeh. Podla mna keby som vybral zachranit knaza tak aj tam by ma sundali.
znamena to nejak ze zomriem?? ak ako ako mam potom pokracovat v hre??
nejake mi je to nejasne...
nemoze to byt len vybranou postavou???
zatial ked sa mi nejako nepodarilo niec ospravit, tak ma prisiel zachranit jeden tipek...Ferenc (alebo ako sa to pise)
mikyno12 napísal:znamena to nejak ze zomriem?? ak ako ako mam potom pokracovat v hre??
nejake mi je to nejasne...
nemoze to byt len vybranou postavou???
zatial ked sa mi nejako nepodarilo niec ospravit, tak ma prisiel zachranit jeden tipek...Ferenc (alebo ako sa to pise)
ty nezomries, len zrazu taka tma....a...uvidis co sa stane ale nezomries
Vzdy ked kliknem na spustaciu ikonu naskoci nejake stahovanie patchu potom okno far cry 2 a nic nejde vidim iba plochu co s tym je.Pocitac to urcite zvlada len sa to nechce spustit
Joker napísal:Synovi pri spusteni vyhodi tuto hlasku.Nefiete co stym?
este ze som to netahal... neber to ako zakernost z mojej strany, ale asi to bude HW... ako som ti pisal, Crysis mi isiel v hratelnej forme na medium detailoch a toto je menej narocne...