keby bolo po slotovom, tak uz tam davno nie su a vsetci su uz v tahu a aj ten kokt z parlamentuLinkman napísal:tak ale to musíš počítať s tým že žitný ostrov a bliz. okolie, že tam žije naša maďarská "menšina"
Sused Madar
-
mastermind
VIP
Absolutne by mi to nevadilo. Ono nenavist medzi madarmi a slovakmi je koli politikom. Chodte sa pozriet na juzne slovensko. Tam ziju slovaci a madari vedla seba a absolutne im to nevadi. A videl som tu reci ze len aby to nebol cigan. To su predsudky... Mame suseda cigana z jednej strany a z druhej strany normalnu "bielu" rodinu. A povjem vam s ciganovcami mame lepsie vztahy. Nemozem na nix kriveho slova povedat. Takze posudzovat cloveka len podla toho ze je cigan sa mi zda povrchne...
Mno kazdopadne zo sna by som sa zobudil keby veciam co nexam na zahrade zacali rast nohy. Iste to by bolo nemile. Ja som len chcel povedat ze medzi kazdou skupinou ludi sa najdu cierne ovce. Aj ked je pravda ze medzi ciganmi ix je kur*a vela ale co sa da robit. Strielat ix nemozmeHolubar napísal:no tak si to nepochopil,ty nemas suseda cigana ale roma...to je rozdiel,keby si mal suseda cigana by si sa hned zobudil zo sna
-
ikovan
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Zijem na juznom a vadi mi to lebo ked ocujem madarcinu tam kde ma byt slovencina tak to mi vadi....petuliceq napísal:Absolutne by mi to nevadilo. Ono nenavist medzi madarmi a slovakmi je koli politikom. Chodte sa pozriet na juzne slovensko. Tam ziju slovaci a madari vedla seba a absolutne im to nevadi. A videl som tu reci ze len aby to nebol cigan. To su predsudky... Mame suseda cigana z jednej strany a z druhej strany normalnu "bielu" rodinu. A povjem vam s ciganovcami mame lepsie vztahy. Nemozem na nix kriveho slova povedat. Takze posudzovat cloveka len podla toho ze je cigan sa mi zda povrchne...
To jest kde?ikovan napísal:Zijem na juznom a vadi mi to lebo ked ocujem madarcinu tam kde ma byt slovencina tak to mi vadi....
Mne islo o suseda madara. Iste keby som prisiel do obchodu a predavacka by bola madarka a nerozumela by mi ani slovo to by ma nastvalo. Ale to ze vedla mna byva clovek ktory je madar, a hovori po madarsky doma to by mi nevadilo...
Ináč prečo nezaložíte tému Sused Čech, alebo Sused Rakušan
Ak to niekomu vadi tak jeho problem, ten maďar môže byť napr. omno inteligentnejší ako Čech alebo Rakušan. Maďari nás síce utláčali, ale si zoberte že maďar ktorý sa možno práve narodil za to nemôže
Toto je už rasizmus.
Nechápem prečo keď niekto vidí maďara tak má stoho senzáciu

Ak to niekomu vadi tak jeho problem, ten maďar môže byť napr. omno inteligentnejší ako Čech alebo Rakušan. Maďari nás síce utláčali, ale si zoberte že maďar ktorý sa možno práve narodil za to nemôže
Nechápem prečo keď niekto vidí maďara tak má stoho senzáciu
Ja s tebou suhlasim. Preto som vytvoril tuto anketu, aby som sa presvadcil, ze kolko rasistov surfuje po hojko fore... Hlavne, ze si rasizmus pripusti naozaj len malokto.lama2d napísal:Ináč prečo nezaložíte tému Sused Čech, alebo Sused Rakušan![]()
Ak to niekomu vadi tak jeho problem, ten maďar môže byť napr. omno inteligentnejší ako Čech alebo Rakušan. Maďari nás síce utláčali, ale si zoberte že maďar ktorý sa možno práve narodil za to nemôže![]()
Toto je už rasizmus.
Nechápem prečo keď niekto vidí maďara tak má stoho senzáciu![]()
![]()
-
mastermind
VIP