Ako pokaziť vežu aby nato neprišli v servise??
-
Kvako
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Ako pokaziť vežu aby nato neprišli v servise??
Chcem sa spítať či sa dá nejako pokaziť veža aby som ju mohol dať do reklamácie aby mi zanu vrátili peniaze je to nejak možné??
1. To je teda rozum, kaziť niečo, aby ti potom za to vrátili peniaze. Načo si to kupoval?
2. To že ti vrátia peniaze v METRE isté nieje. Ja som reklamoval USB kľuč a vždy mi ho zobrali na reklamáciu a dali mi nový. Na druhej strane, keď som bol reklamovať sadu tanierov (jeden bol puknutý), tak hneď dali peniaze späť. Keď neubehlo od kúpy 30 dní, tak im to nepokazené vráť, a dajú ti peniaze späť.
2. To že ti vrátia peniaze v METRE isté nieje. Ja som reklamoval USB kľuč a vždy mi ho zobrali na reklamáciu a dali mi nový. Na druhej strane, keď som bol reklamovať sadu tanierov (jeden bol puknutý), tak hneď dali peniaze späť. Keď neubehlo od kúpy 30 dní, tak im to nepokazené vráť, a dajú ti peniaze späť.
-
Kvako
Medium Star
To je tak že som tam kúpil vežu sencor.Vizerala úplne super prehráva aj dvd aj divix ale dosť velký problém je že piští.Skúšal som ju dať reklamovať a oni povedali , že to nieje chyba výrobku ale vlasnosť výrobku.Fakt ked chcem kukať nejaký film tak sa to nedá lebo to strašne piští.Tak chcem sa jej zbaviť tým že ju budem reklamovať inú cestu nevidím azda pradať ju niekomu ale to takéto veci neviem či sa len tak predávajú..takže pls porate..
Nepíšeš kedy si ju kupoval. Je to viac ako 30 dní? Ak nie, tak ju choď vrátiť. Ak je viac ako 30 dní, tak si to mal urobiť skôr. To o tej vlastnosti ti povedali v Metre, či so servisu poslali správu? Ak v Metre, tak trvaj na reklamácií nech to pošlú do servisu. Jak môže byť pišťanie vlastnosť.
Mňa tam za ten kľúč tiež chceli odbiť, ale nedal som sa a zo servisu mi poslali nový.
Dobrá ko**tina že pišťanie je vlastnosť. To v tom servise musia byť asi nafetovaný z čoho im piští v ušiach. Ja by som sa skúsil dohodnúť v METRE, že nech si ju zoberú späť a vrátia peniaze (musí byť v origo nepoškodenom obale). Otázne je aký si v METRE zákazník. Ak máš zlatú kartu a často nakupuješ, tak tam sprav búrku, nechaj si zavolať vedúceho atď. zato nedáš nič. Ďalšia možnosť - daj inzerát, a predaj ju.
-
PAuLi3
Darca
viem ze ti to moc nepomoze ale vtedy ked si kupoval preco prihliadal na vzhlad a nie na ine veci jasne mozno ma nejaky funkcie ze prehrava dvd, divx... tak ale ked si uz len zbadal znacku sencor a este ked si to kupoval v metre..tak to fakt nechapem , preco si nesiel radsej do nayu, tam mas vystavenych x vezi , mozez si kazdu z nich vyskusat a podla toho kupovat