Ako pokaziť vežu aby nato neprišli v servise??

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Kvako
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Ako pokaziť vežu aby nato neprišli v servise??

Príspevok od používateľa Kvako »

Chcem sa spítať či sa dá nejako pokaziť veža aby som ju mohol dať do reklamácie aby mi zanu vrátili peniaze je to nejak možné??
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

no prvom rade si over ci ti zanu tie peniaze vratia alebo ci je to mozne aby ti zanu vratili peniaze..
Kvako
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

No je kupovaná v metre takže nemal by tam byť žiadny problém.
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

1. To je teda rozum, kaziť niečo, aby ti potom za to vrátili peniaze. Načo si to kupoval?
2. To že ti vrátia peniaze v METRE isté nieje. Ja som reklamoval USB kľuč a vždy mi ho zobrali na reklamáciu a dali mi nový. Na druhej strane, keď som bol reklamovať sadu tanierov (jeden bol puknutý), tak hneď dali peniaze späť. Keď neubehlo od kúpy 30 dní, tak im to nepokazené vráť, a dajú ti peniaze späť.
Kvako
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

To je tak že som tam kúpil vežu sencor.Vizerala úplne super prehráva aj dvd aj divix ale dosť velký problém je že piští.Skúšal som ju dať reklamovať a oni povedali , že to nieje chyba výrobku ale vlasnosť výrobku.Fakt ked chcem kukať nejaký film tak sa to nedá lebo to strašne piští.Tak chcem sa jej zbaviť tým že ju budem reklamovať inú cestu nevidím azda pradať ju niekomu ale to takéto veci neviem či sa len tak predávajú..takže pls porate..
goten
VIP
VIP

Nepíšeš kedy si ju kupoval. Je to viac ako 30 dní? Ak nie, tak ju choď vrátiť. Ak je viac ako 30 dní, tak si to mal urobiť skôr. To o tej vlastnosti ti povedali v Metre, či so servisu poslali správu? Ak v Metre, tak trvaj na reklamácií nech to pošlú do servisu. Jak môže byť pišťanie vlastnosť. :x Mňa tam za ten kľúč tiež chceli odbiť, ale nedal som sa a zo servisu mi poslali nový.
Kvako
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Kua je to viac ako 30 dní a veža bola v servise a poslaly mi správu.takže čo mám robiť??
goten
VIP
VIP

Dobrá ko**tina že pišťanie je vlastnosť. To v tom servise musia byť asi nafetovaný z čoho im piští v ušiach. Ja by som sa skúsil dohodnúť v METRE, že nech si ju zoberú späť a vrátia peniaze (musí byť v origo nepoškodenom obale). Otázne je aký si v METRE zákazník. Ak máš zlatú kartu a často nakupuješ, tak tam sprav búrku, nechaj si zavolať vedúceho atď. zato nedáš nič. Ďalšia možnosť - daj inzerát, a predaj ju.
Kvako
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

No dobre.Zákazník som všedný takže s búrky nebude nič.Ak tak nejaká malá prehánka ale to je malá šanca.Predať ju na inzerát no skúsim asi mi nič iné nezostáva.A aj tak ste mi nikto nenapísali či sa nejaká dá pokaziť.Alebo mi to neodporúčate robiť???
goten
VIP
VIP

Ak je to vlastnosť výrobku, tak keď ju pokazíš v servise ti ju opravia a pošlú ti ju späť. Keď ju neopravia, tak ti dajú novú. Až po tretej reklamácií máš nárok na vrátenie peňazí. Takže budeš musieť pokaziť 3 veže. Radšej ju predaj, bude to rýchlejšie a ušetríš si nervy, hádaním sa v METRE.
Kvako
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

asi mi fakt nič iné nezostáva..tak dík za radu.
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

viem ze ti to moc nepomoze ale vtedy ked si kupoval preco prihliadal na vzhlad a nie na ine veci jasne mozno ma nejaky funkcie ze prehrava dvd, divx... tak ale ked si uz len zbadal znacku sencor a este ked si to kupoval v metre..tak to fakt nechapem , preco si nesiel radsej do nayu, tam mas vystavenych x vezi , mozez si kazdu z nich vyskusat a podla toho kupovat
Kvako
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Vieš to bolo len tak narýchlo kupovaný darček k vianociam.A taj veži fakt nič nechýba až nato pištanie.INak ide dobre aj hrá dobre.Takže jedine to pištanie..
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

a co tak to dat do nejakeho servisu nech to pistanie odstarnia ?
Kvako
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

myslíš že by sa ti dalo??ved ked mi v jednom povdali že to je vlastnosť výrobku tak sa to asi nebude dať.
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

ale v tom jednom to mali na haku, ale ked pojdes do normalneho elektroservisu, MOZNO ti to za par stoviek odstrania, vymenia nejaky chladic abo co....
Napísať odpoveď