Urazenie sa? Hlupe poznamky?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Lisa
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lisa »

cmuky muky. no tak tvoja baba ti teda dala poriadnu lekciu. zda sa, ze si mysli ze sa ti nepaci taka aka je. aj ked nepoznam zenu, ktora by nemala nejake tie "sunky" ked sa zohne.
kazdopadne na tvojom mieste by som jej povedala: "kazda zena ma nejake tie sunky ked sa zohne, ale tie tvoji su najkrajsie na svete, prepac zlatko,nemyslel som to tak. som bolbec."
aaaaa
"môzem ta pozvat na fajnovu pizzu???"

ja by som sa takejto konverzacii z partnerovej strany teda potesila
cmuk55
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cmuk55 »

Po mesiaci sa opat hlasim, aby som sa aspon vyrozpraval, ak uz tato tema nikoho nezaujima.

Za ten mesiac sa toho celkom dost udialo, do jej zivota vstupil dalsi chalan, pohadali sme sa, udobrili, vsetko si vyrozpravali...

Cele sa to zacalo tak, ze cez jedneho kamarata sa k nam dostal jeden chalan, na prvy pohlad sa zdal v pohode, ale casom sme si na neho spravili svoj nazor - strasne si vymyslal, bajky, neuveritelne pribehy, frajerik... a vsetci sme zistili co je zac, iba ona je z neho stale namotana. Jedneho dna si zacali spolu pisat, vysli si spolu von, potom si to zopakovali a podobne, mna to vsetko strasne sralo, ale zazelal som jej s nim vela stastia a aby jej to vyslo. Bola z toho dost mimo, ale nechcel som sa do toho pliest, ved to jej jej volba a ak si ho vybrala, tak s tym nic neurobim. Vsetko sa ale po asi tyzdni skomplikovalo, zacali tam mierne intrigy z kamaratovej strany (za co mu som aj vdacny) a hoci som vysiel z toho nie najlepsie, co ma viacej potesilo je, ze ona a ten novy chalan sa medzi sebou pohadali, rovnako ako aj ja s nou. Vsetko sme si vsak povedali, pokecali si o tom, zistili kde bola pricina hadky a podobne. Nedavno vsak na diskoteke zacal kamarat opat na tuto temu, pritom som sa s nim o tom nikdy nebavil, ani ona..., mal vypite a tak zacal nieco zo srandy. To ma neskutocne vytocilo a odisiel som z disco prec, isiel som von, zadol si na murik a sedel tam asi 20min, premyslal som, ukludnoval sa. Kamarat ma prisiel zavolat, ze sa mam na to vykaslat a vratit sa a ked som uz siel dnu, chytila ma za ruku, ze sa ideme prejst.

Tak sme sa prechadzali a zacali sme o tom este raz, ona mi hovorila, ze jej je luto co sa stalo, ze ju to mrzi a ze aj ked ma zaradila medzi kamaratov (a s kamaratmi ona nic nechce mat, pretoze su to len kamarati a nic viac!), tak teraz ze zistuje, ze ja kamarat nie som, ze som nieco viac. Hovorila mi o tom, ze sa jej teraz potvrdilo, ze netreba daleko hladat a to co dlho hlada, tak ma priamo pod nosom a ze si to prave v ten den uvedomila ked sme spolu sedeli na kofole, ked sme boli s kamaratmi von a boli sme spolu cele poobedie a cely vecer. Ze v tej chvili sa zacali jej pocity menit, ze zistila, ze nie som len kamarat, ze pre nu som nieco viacej a ze by to aj chcela zmenit, ale ze ja som si svoje sance uz prepasol, ale ze pridu aj dalsie. Ked mi vsak povedala vetu, ze: Mozno si raz cestu k sebe najdeme!, tak som bol z toho dost mimo. Bol som este strasne nahnevany za to co sa stalo, ale bol som aj rad za to co mi povedala.

Teraz ked sme boli spolu, tak sme sa rozpravali asi dve hodiny v aute, hovoril som jej ako sme sa zoznamovali, ako som jej chcel dat pusu, ako ma odmietla, co ona spravila, co som spravil ja, dobre sme sa na tom pobavili, aj ked som sa citil niekedy dobre trapne pri tom rozpravani, ale bolo nam fajn a zabavili sme sa, vela veci sme si este ujasnili, vsetko bolo v pohode, bola mila, usmievava. A z nicoho nic prislo na toho noveho chalana a povedala mi, ze ju hneva, ze sme ho hned vsetci zaradili niekam kam mozno ani nepatri, ze sme z neho spravili kkta a ze jej to vadi. Snazil som sa jej to tak strucne vysvetlit, ze u mna je to mozno preto, lebo ziarlim na neho a ona mi rovno povedala, ze keby ma videla s inou, tak by to asi tazko prezivala, pretoze si na mna strasne zvykla, zazili sme vela pekneho, vela zleho, pohadali sa, udobrili sa... a ze vsetko toto bolo super, nieco na co sa tazko zabuda, ze mi hovorila vsetko, ja jej tiez a ze aj ked sme boli ako najlepsi kamarati, ze aj tak sme viacej ako kamarati.A v tom momente mi povedala, ze ona mu chce dat este sancu, ze uvidi ako sa to s nim teraz spravi, ze ci sa to vsetko urovna. Nechcel som sa bavit na tuto temu, hlavne som nechcel pocuvat o nom nic, pretoze ten clovek je u mna nula, pretoze ak clovek, ktory ma rok a pol babu dokaze behat za inou, tak mam na neho svoj nazor. Potom mi este povedala, ze mu pisala, ze ju to takto nebavi, ze bude lepsie ked to ukoncia, no on jej potom zacal pisat, ze nie, ze on ju berie viacej ako kamaratku a podobne dristy. Tak som jej povedal, ze je to presne tak ako som jej vcera povedal, ze teraz na neho kasle, ale ze ked jej napise, ozve sa jej a budu spolu, tak sa zase namota. Povedala mi, ze to tak nie je, ale je to tak, nakoniec to sama aj trochu priznala, i ked to nenazvala ako namotanie, ale pointa toho je rovnaka.

Neviem co mam robit, po tom vsetkom co mi povedala, teda co sme si povedali, oznamila mi, ze raz si cestu k sebe mozno najdeme, ze zistila, ze som pre nu viacej ako kamarat a ze mam ma velmi rada. A ze tieto posledne dni boli pre nu super. Preto by bolo dobre asi zabojovat, viacej sa poznazit, zavolat ju von skorej ako by ju mal zavolat ten novy chalan, snazit sa byt viacej s nou alebo mam ustupit a pockat ako to dopadne medzi nou a nim?

Mozno som to napisal cele dost divne a nezrozumitelne, je uz vela hodin, som unaveny, som stastny z toho co povedala, ale zaroven aj nastvany. Ak by niekto nieco nechapal, tak staci napisat, mozem to potom rozpisat.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

cmuk55 napísal:ale ze ja som si svoje sance uz prepasol
prvá hovadina
cmuk55 napísal:Mozno si raz cestu k sebe najdeme
druhá strašná hovadina
cmuk55 napísal:A v tom momente mi povedala, ze ona mu chce dat este sancu
najväčšia sprostosť akú mohla povedať

ako vidím strašne veľa sa udialo.. viem si predstaviť ako si sa cítil ked ti povedala všetky tie pekné veci ako napr:
cmuk55 napísal: tak teraz ze zistuje, ze ja kamarat nie som, ze som nieco viac. Hovorila mi o tom, ze sa jej teraz potvrdilo, ze netreba daleko hladat a to co dlho hlada, tak ma priamo pod nosom a ze si to prave v ten den uvedomila ked sme spolu sedeli na kofole, ked sme boli s kamaratmi von a boli sme spolu cele poobedie a cely vecer. Ze v tej chvili sa zacali jej pocity menit, ze zistila, ze nie som len kamarat, ze pre nu som nieco viacej a ze by to aj chcela zmenit
to boli asi slová na ktoré si asi od začiatku čakal..
paradoxom je že ked si ich počul hned to dokašlala tými hovadinami.. jediné čo mi z to ho vyplýva je, že nevie čo chce.. nechce sa mi veriť že nemá 17 :) lebo jej správanie tomu tak nasvedčuje

nepoviem ti čo by si mal ted robiť lebo sám netuším ako by som sa zachoval ja.. netuším pretože mal by som z toho všetkéto tak zmiešané pocity že by som nevedel ani ako sa volám..
OT hh poradím ti - kúp si auto heh neuveríš ako kúpa tvojho prvého auta a následne vozenie sa na nom zaneprázdni tvoju mysel (viem lebo mám svojho VW G3 už tretí deň)

najlepšie spravíš ked spravíš ako uznáš za vhodné... verím tomu že si rozumný človek a spravíš tak ako spraviť máš.. určite daj priebežné info (možno som jediný ale fakt ma tento príbeh neskutočne zaujíma)
jozinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozinko »

cmuk55 : Vobec Ta nepotesim. To, ze povedala "Mozno si k sebe raz cestu najdeme", akurat Ta tak zahrala do outu.. Alebo mozno budes iba nahradnik, a myslim ze to je dost blbe. Pokial viem tak cele to "zlyhalo" na nejakej blbej poznamke.. Ja ked mojej kocke tresnem zo srandy nejaku poznamku (ktora sa nu inac nehodi :oops: ) tak chvilu sa tvari urazene, ale hned sa zacne smiat, urcite to nie je na rozchod podla mna. Podla mna takato ptakovina urcite nemoze pokazit vztah ktory bol mysleny vazne, horsie veci vo vztahu sa stavaju a prekonavaju..
Pokial toto ona "nedokaze prekonat" a a tymto "si si svju sancu prepasol" tak asi to nema velky vyznam. Podla mna ta baba by nevedela prekonat ozajstny problem (neutocim, nechcem urazat , len moj nazor)..
A myslim ze nic nie je horsie ako byt len nahradnikom, budes sa stale trapit ze ma toho druheho atd. Podla mna by bolo lepsie keby si sa na to uz vykaslal, pretoze myslim ze o Teba asi velmi nestoji (z toho co som pisal vyssie) a ona pokaslala viac ako Ty :(
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

ja SUHLASíM V TOM, žE ťA BEREre do rezervy ako nahradníka, že ak jej to nevyjde s tým pakom,tak má ešte teba a inak som nejak nepochopil tie kecy, že čo preu znamenáš a že si viac ako kamarat a pak ťa odpalkuje s tým, že si si svoju šancu už premrhal. WTF?!!
podla mňa rečí už bolo dosť, mal by si ju riadne pobozkať aby sa rozhýbala :). A tiež by možno neuškodila poznamka typu " chcem,ťa ale čakať na teba nebudem."
jozinko
Light Star
Light Star

Te-wei napísal:ja SUHLASíM V TOM, žE ťA BEREre do rezervy ako nahradníka, že ak jej to nevyjde s tým pakom,tak má ešte teba a inak som nejak nepochopil tie kecy, že čo preu znamenáš a že si viac ako kamarat a pak ťa odpalkuje s tým, že si si svoju šancu už premrhal. WTF?!!
podla mňa rečí už bolo dosť, mal by si ju riadne pobozkať aby sa rozhýbala :). A tiež by možno neuškodila poznamka typu " chcem,ťa ale čakať na teba nebudem."
To s tym ze ho chce ale premrhal sancu v nom chce vyvolat pocit ze on nieco neskutocne pos*al, hoci mam pocit ze tu pokaslala ona podstatne viac. Neviem akoby som zniesol keby ze mi pri takejto hadke a krize sa kocka hned vlaci s niekym inym, to je kus dost blbe :roll:
A ak toto dokazes prehltnut a budes jej este verit ze nebude pri kazdom probleme bezat sa nejakym inym (ja by som to mal asi stale na mysli), tak potom suhlasim s Te-wei-om : poznamka typu " chcem,ťa ale čakať na teba nebudem." , lebo naozaj sa nemoze k Tebe takto spravat, vsak si clovek, vzchop sa :wink:
Alebo chces skoncit takto : http://www.aktuality.sk/pikosky/pikosky ... u-30-rokov ?
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

sledujem túto tému už jej úplneho začiatku a viem si presne predstaviť čo ma chalan v hlave pretože niečo podobné som prežíval aj ja cca pred rokom
a dobre viem že pre neho nebude ľahké urobiť také rázne rozhodnutie k akému ho vedieť i ked je asi jedno z tých najsprávnejších
som strašne zvedavý na jeho další príspevok
jozinko
Light Star
Light Star

triple napísal:sledujem túto tému už jej úplneho začiatku a viem si presne predstaviť čo ma chalan v hlave pretože niečo podobné som prežíval aj ja cca pred rokom
a dobre viem že pre neho nebude ľahké urobiť také rázne rozhodnutie k akému ho vedieť i ked je asi jedno z tých najsprávnejších
som strašne zvedavý na jeho další príspevok
Urcite nie je lahke, to netvrdim, lenze musi si vsimnut ako sa k nemu ta dievcina sprava, ci takto vyzera plnohodnotny vazny vztah. Musi aj on sa k sebe zachovat nejako ludsky a nesmie takto zatvarat oci a tvarit sa len on je na vine. :roll:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

jj tak tak .. dole s ružovými okuliarmi.. podkial viem on nepokašlal vôbec nič.. ona je tá.. tá... tá
Lisa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lisa »

Ja si tiež myslím, že ťa berie ako "zadné dvierka". Súhlasim, aby si jej povedal: chcem ťa, ale čakať na teba nebudem.
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

cmuk55> nemut sa zbytocne, chod von a najdi ine zeny, ulavi sa ti ked zistis ze aj ostatne baby su super ak nie lepsie ako tato kvoli ktorej sa zbytocne trapis

namiesto podobneho dlheho pesimisticky ladeneho prispevku by som radsej od teba videl kratky dobre naladeny prispevok o tom ako si nasiel/zbalil/vzal si zenu svojich snov/ideal/ina vhodna substitucia

hodne stastia :wink:
cmuk55
Expert
Expert

Skusim najskor odpovedat jednotlivcom a potom pre vsetkych.

triple - Sama mi velakrat povedala, povedali mi to jej kamarati a kamaratky, ze ona nevie co chce, ze je nerozhodna. Povedala mi to aj naposledy, ale ze uz ma predstavu o istych veciach, ze jej je so mnou dobre, ze sme vela pekneho zazili, ze som viacej ako kamarat. Pytala sa ma, ze preco ma to tak drzi a hovorim, ze to je laska, ze asi som sa nestastne zamiloval a ona sa na mna pozerala a ja som v tom momente nevedel co robit, tak som sa dival na nu a ostal ticho. Auto mam, ale aj tak vdaka za takuto radu :D

jozinko - Ved prave, tiez mi to prislo ako keby som bol nahradnikom a to nechcem, ale ked si pomyslim kolko som uz cakal, kolko cakala ona, tak viem, ze aj tak pockam ako to dopadne s tym novym chalanom, pretoze nedokazem na nu zabudnut, to som jej aj teraz povedal. Hovorili sme aj o tom co sa stalo v lete, co som jej povedal, ako som sa ospravedlnoval a ona si uz na to ani poriadne nepamatala, ale potom som jej to vsetko opisal a hovorila, ze vtedy bola neskutocne na mna nastvana, ze to nebolo prvykrat ked som to prehnal a povedal nieco zle. Ale teraz sme sa na tom uz len zasmiali a spominali.

Te-wei - Najskor mi povedala to, ze ja som si uz tolko sanci premrhal a az potom neskor ked sme sa rozpravali mi hovorila, ze co ku mne citi a ze ma nedokaze brat ako kamarata, lebo citi ku mne nieco viac.

Lisa - Mozno by som to nenazval ani zadne dvierka, skor by som to opisal tak, ze to jej nerozvaznost a nerozhodnost, ze sa nevie rozhodnut koho chce, s kym jej je lepsie a podobne. Ked mi cistila okno na aute, tak sme sa o niecom rozpravali a ona zrazu len tak povedala ,,Dnes sa asi nebudeme bozkavat" a ja nic, nereagoval som na to. Mozno to bol opat z tych jej malickych krokov, ktore dokaze spravit, pretoze ona caka na chalana, nedokaze dat pocity najavo. Mozno keby som reagoval na to a povedal jej, ze to nie je az take iste, tak sa nieco udeje. Ale to ma napadlo az ked som zaspaval.

Coskoro to bude rok co sa s nou poznam, ked sme sedeli naposledy v aute a rozpravali sa asi dve hodiny, tak som jej to vsetko rozpraval, ako to zacalo, co sa dialo, ako som prvykrat vahal, ze ci jej napisat. Ona sa smiala a popri tom ma doplnala, ze ja som napisal toto, ona zase toto a celkovo sme sa dobre na tom zabavili, potom sme si spomenuli tie trapne chvilky, ktore boli, aj to preco odmietla naposledy pusu (pretoze mi chcela dat najavo, ze ona nebude sediet v aute hodinu a cakat na mna..... a ja som to po tomto neuspechu pred mesiacom viacmenej zabalil a myslel som si, ze to uz nema vyznam), o tom ako sme sa hadali, udobrovali, ako to iskrilo na diskoteke, na chate...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

jj len si uvedom kde je hranica čakania aby si neostal starý dedko :)
jozinko
Light Star
Light Star

cmuk55 : Nechces to pocut, asi ma ani nebudes mat teraz rad, ale poviem Ti to : Precitaj si svoj posledny prispevok, sam si uznal ze si nahradnik (pockam ako sa to vyvinie s nim)..Musis ukazat jej a aj sebe ze mas nejaku cenu, nemozes byt len ako taky trulko lebo budes stale len vyuzivany.. Ty si nepokazil nic, ona spackala vsetko, alebo skor mi to pripada ze si len nasla zamienku. Ty sa trapis ze si jej povedal nieco na postavu, z coho ste sa podla teba rozisli, a ona si to ani nepamata. Keby jej to tak vadilo tak asi na to len tak nezabudne,nie? Jednoznacne uz si urobil viac nez dost a si iba nahradnik a ak mi povies ze Ti to nevadi tak klames,pretoze to nikomu dobre nerobilo. Moja rada : kasli na to, bez von a zacni zas sa radovat zo zivota atd.. GL :wink:
cmuk55
Expert
Expert

triple - Som realativne mlady, mam toho este dost pred sebou.

jozinko - Mas pravdu, nechcem si to priznat, ale je to mozno tak. Nic mi vsak nebrani v tom, aby som bol teraz s nou castejsie, castejsie ju volal von a celkovo bol s nou. Ak si cital celu tuto temu, tak nemozes povedat, ze som nieco spackal, i ked nie vsetko je popisane v tejto teme, pretoze iste veci sa diali este kym tema nebola zalozena. Chodili sme spolu von, ona mi volala a pisala, chcela ma vidiet a ja nic, nikdy som ju nepobozkal a potom ked ju to prestalo bavit, tak mi to vsetko vykricala, po case sme sa to vratilo do starych kolaji a takto mozno 3x. To co som v lete povedal na jej postavu, tak to bolo myslene zo srandy a ze si to mozno teraz nepamatala, tak to je uz jedno, navyse sme sa nerozisli, pretoze sme spolu ani nechodili.
jozinko
Light Star
Light Star

cmuk55 napísal:triple - Som realativne mlady, mam toho este dost pred sebou.

jozinko - Mas pravdu, nechcem si to priznat, ale je to mozno tak. Nic mi vsak nebrani v tom, aby som bol teraz s nou castejsie, castejsie ju volal von a celkovo bol s nou. Ak si cital celu tuto temu, tak nemozes povedat, ze som nieco spackal, i ked nie vsetko je popisane v tejto teme, pretoze iste veci sa diali este kym tema nebola zalozena. Chodili sme spolu von, ona mi volala a pisala, chcela ma vidiet a ja nic, nikdy som ju nepobozkal a potom ked ju to prestalo bavit, tak mi to vsetko vykricala, po case sme sa to vratilo do starych kolaji a takto mozno 3x. To co som v lete povedal na jej postavu, tak to bolo myslene zo srandy a ze si to mozno teraz nepamatala, tak to je uz jedno, navyse sme sa nerozisli, pretoze sme spolu ani nechodili.
Lenze mas dovod byt s nou castejsie? Povedala Ti ze s Tebou nerata a Ty sa budes iba prizerat ako ona randi s druhym? Vsak Ta to znici. To snad nemyslis vazne :cry: Vies kolko je vonku bab ktore by o Teba stali a Ty to nevidis a staci Ti pozicia nahradnika? :?
cmuk55
Expert
Expert

jozinko - Ano, mam dovod. Jeden je, ze je mi s nou dobre a mam ju rad. Druhy dovod je, ze ak sa ma rozhodnut medzi nim a mnou, tak nech jej dam pocitit, ze o nu stojim a ze o nu chcem bojovat.
necris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa necris »

príde mi to, akoby si jednoducho rátal s tým, že sa naňho vykašle a nakoniec si vyberie teba. neviem, nepoznám ju... ale čo ak nie? budeš zasa neviemkoľko čakať kým sa rozídu?
jozinko
Light Star
Light Star

necris napísal:príde mi to, akoby si jednoducho rátal s tým, že sa naňho vykašle a nakoniec si vyberie teba. neviem, nepoznám ju... ale čo ak nie? budeš zasa neviemkoľko čakať kým sa rozídu?
nj. vecny nahradnik :?
A ona Ti nepovedala ze sa nevie rozhodnut, ona povedala ze s Tebou uz nerata. To ze Ti je s nou dobre a ze ju mas rad je jedna vec, ale zase tiez poznas jej postoj, podla mna to zbytocne silis
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

jozinko: Kde to je napisane??? Ja to nikde nevidim.
Napísať odpoveď