pomozte mi pls ... toto bude dlhsi pribeh...som v Cesku na VS 2. rok, no som mladsi od ostatnych o 1-2 (skor tie 2) roky, je to tym ze som bol na 8-rocnom gympli a v CR sa 8-rocnym gymplom neskracuje skola o rok, ale k teme: vacsina spoluziakov ma hodnoti podla mojho veku, jasne beru ma medzi seba ale citim ze to obcas s niektorymi akosi neni ono...teda konkretne 2 holky a este konkretnejsie 1 z nich, napr. ked od nas 1 chalan nespravil skusku z anatomie tak som na spoluziakov (spoluziaci.cz -> nasa trieda) na nastenku napisal ze nespravil, ako to u neho prebiehalo atd...viem ze jemu by to nevadilo (aj som sa ho to potom spytal, odpovedal mi ze mu je to fu*k), a ta holka na mna hned vybafla ze preco takto prezentujem nieci neuspech...viem, niekto to nema rad, ale predsa len to nebolo nijake posmievanie a bolo videt ze som chcel LEN a LEN pomoct ostatnym (na co si maju davat pozor atd) a teraz, 2. krat, sa stalo: bol karneval a vcera som si od nej vypytal na USB fotky...pozrel som si ich a uploadol som ich na nasich spoluziakov a teraz dostavam spravu: (citujem) "kur*a Palo koukej dat pryc ty fotky z netu. Jak si dovolujes prezentovat cizi fotky a jeste tam napsat nase jmena...uz mi psalo par lidi, kterym se to teda vubec nelibi, tak s tim koukej neco udelat a rychle...ti zas priste neco dam.Jak s malym ditetem,fakt!!!"...tie fotky boli stiahnute 1x, nema sancu ich videt nikto iny ako niekto z nasho rocniku, a nemyslim si ani zeby niekto bludil u nas na spoluziakoch z ineho kruzku...1. rocnik sme drzali za 1 povraz...az do skusok, to vsak chapem, kazdemu sa zmeni vtedy nalada, ale citim ze je to len tym ze som o 1-2 roky mladsi, myslite si urcite ze som na vine ja ale viete ako ...za dobrotu na zobrotu...urcite je viac ludi ktori tie fotky zhanaju a nemozu sa k nim dostat ako tych ktori ich nechcu videt (ak nejaky je vobec...)
P.S. su to take holky ze sa furt tiahnu za 1 chalanom, urcite sa im paci...trochu sa tak "ku*via", mne je to uplne jedno, ja sa ich nesnazim zbalit ani nic podobne, len chcem aby sa udrziavali priatelske vztahy v nasom kruzku
P.S.2: este k niektorym ostatnym: raz sme mali 4 chalani+1 baba taku debatu v bare, ze o kazdom uplnu pravdu, na mna od 1 chalana(resp. od dvoch, 1 nepresiel rocnikom) veta: Palo, si uplne super chalan, v tvojej vek.kategorii by si bol uplne super kamos a clovek na kt. sa da spolahnut, ale si este decko...tam som 1.krat doslova a dopismena pocul ze je to o veku...preto asi nie som 1 z tych ktory MUSI byt zavolany von ked sa ide ozrat....je zase pravda ze na 80% je to tym ze nefajcim a tito vsetci spomenuti ostatni ano(hmm...to uz bez tych cigariet je fakt clovek strateny??...ale fajcit kvoli tomu urcite nezacnem)...jasne, zavolaju ma von aj prehovaraju, ale nie v 100% pripadoch a nie tak jak ostatnych
P.S.3: zvysne 2/3 triedy (kruzku) nemaju proti mne absolutne nic, su uplne v pohode, beru ma medzi seba (to su taki ti polomudrejsi, co radsej sedia pred knihami...)
uffff....tot asi vse, potom pripisem...helpnite mi pls