ok, ja ti rad pomozemweronyka napísal:hm, tie šaty mám kúpené... no newa, ešte to prekonzultujem s nejakými fiflenami a uvidíme... ak by prišlo na moje slová, odfotím sa a zverejním sa ti... ok?
trampoty s podprsenkou
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
no a jak male mas prsia? moc male alebo take mensie ako normalne? neviem si predstavit ako mozu take saty sklznut. Alebo pouzi chemopren. Inak podprsenku s ramienkami by som si k takymto satam nedal, niesom sice odbornik, ale ked si kupit taku bez ramienok a napevno ju obopnes tak by nemala sklznut.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
poznam aj horsie veci ako su ramienka od podprsenky, neni to sice uplne kosher, ale na druhej strane KTO ? bude prehnane kosher na vlastnej stuzkovej ? ? ? ... marne sa bude niekto fintit podla poslednych trendov, ked si na saty stejne mrdne ketchup, pripadne nieco horise (ano pani, postupat si vlastnu kravatu - to sa da iba na stuzkovej
) ...
... ja osobne mam jedno pravidlo, nosim to v com sa citim dobre, preto mi nevadi ze si dam sportovu koselu k obleku a k tomu tenisky a podobne ... nech si kazdy hovori co chce .. chces ma sudit na zaklade toho co si obliekam ? to si potom riadny chudak
asi tak ... skus sa sama seba spytat co ti je blizzsie, byt sama sebou v podprde s rovnakou farbou ramienok, ako saty, alebo sa kontrolovat cely vecer ci je vsetko ako ma ...
... ja osobne mam jedno pravidlo, nosim to v com sa citim dobre, preto mi nevadi ze si dam sportovu koselu k obleku a k tomu tenisky a podobne ... nech si kazdy hovori co chce .. chces ma sudit na zaklade toho co si obliekam ? to si potom riadny chudak
boha a to fakt? ja že každá je dokonalátomasito13 napísal:to schw33k: nemyslis ze toto si trosku prehnal? nie kazda zena ma nadhernu postavu a pevne trojky
to prvé bol vtip, nežer to tak vážne...
akože v čom hľadáš ešte radu ? silikónové ramienka nechceš, bezramienkové povadzuješ za neschopné, s ramienkami tiež nič moc, čo čakáš radu od diskusie, ktorá sa začína podozrivo zameriavať na presnú veľkosť pŕs ? lolweronyka napísal:o to by nešlo, s tým som vysporiadaná... no ja hľadám dobrých radcov, nie komentátorov toho, čo už dávno viem...
ja som bola trúba, že som si kúpila také šaty, no keď čas súri, weronyka nerozmýšľa...
a viem si ich predstavit aj na holke
Postni foto
No a k tej podprsenke, osobne by som zvolil bez ramienok, sice neviem aky je to pocit, ci to nieje nepohodlne alebo tak podobne, nemam nic proti silikonovym ramienkam, ale k satam by som ti odporucil bez ramienok.
Postni foto
No a k tej podprsenke, osobne by som zvolil bez ramienok, sice neviem aky je to pocit, ci to nieje nepohodlne alebo tak podobne, nemam nic proti silikonovym ramienkam, ale k satam by som ti odporucil bez ramienok.
-
zuzkazuzka
VIP
Akékoľvek ramienka by na týchto šatách pôsobili rušivo. Určite by som to riešila kúpou dobrej podprsenky bez ramienok. Nezáleží na veľkostí tvojich predností, správna podprsenka sa vždy nájde. Predavačky ti určite ochotne poradia a taký kúsok sa v tvojom šatníku vždy zíde. Podprsenky bez ramienok zvyknú mať silikónové pásiky, aby lepšie prilnuli k telu. Vôbec teda nemusíš mať obavy, že by ti počas večera padla 
-
bolek
Guru
No ja som riešila ten istý problém na Stužkovú tiež, ale silikónová je vyriešená tak, že ti padať nebude. Proste je tam ten silikónový pás a ten ti to v pohode udrží. Inak šatz sú krááásne a neviem si o moc dobre predstaviť s ramienkami, čiže jedine si ich vyskúšať priamo so šatami, aby si videla výsledok. 
A to by nebolo lepšie kúpiť si bezramienkovú a nejak to tak zmontovať aby sa to nekĺzalo? 
ps: ešte ma tak napadlo, že keď sa bojíš že to sklzne tak asi nemáš 5-ky a logicky mi vychádza že ti potom ani podprsenku netreba...to len tak som technicky uvažoval
, zato ty tam logicky vidiš, však 
ps: ešte ma tak napadlo, že keď sa bojíš že to sklzne tak asi nemáš 5-ky a logicky mi vychádza že ti potom ani podprsenku netreba...to len tak som technicky uvažoval
možno že ma len netrápi toľko vecími-chau napísal:Logicky potom asi moc nevidis do sveta zien...