trampoty s podprsenkou

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
stanulik
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa stanulik »

weronyka napísal:hm, tie šaty mám kúpené... no newa, ešte to prekonzultujem s nejakými fiflenami a uvidíme... ak by prišlo na moje slová, odfotím sa a zverejním sa ti... ok? :)
ok, ja ti rad pomozem :-) ... no skoda, ze ich mas kupene, lebo poziciavat teraz dalsie je zbytocny luxus ... ale porad sa s naozaj dobrymi kamaratkami,ktore by ti nedovolili spravit hovadinu ... abo skus nejaku modnu poradnu, nejaky butik, mozno ti tam budu vediet poradit s trendami, a ci sa taketo nieco nosi..ale mne to osobne nejako nepasuje podprsenka k takymto satam. ani s priesvitnymi ani s normalnymi ramienkami.(ale je to len moj nazor)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Mne sa ako najlepsie riesenie vidi dositie normalnych ramienok, to bude nenasilne, vkusne a spolahlive :)
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

inac ked hovoris ze mas male prsia tak by mali byt pevne.skus to tak ako to tu uz spominali,bez podprsenky.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

no a jak male mas prsia? moc male alebo take mensie ako normalne? neviem si predstavit ako mozu take saty sklznut. Alebo pouzi chemopren. Inak podprsenku s ramienkami by som si k takymto satam nedal, niesom sice odbornik, ale ked si kupit taku bez ramienok a napevno ju obopnes tak by nemala sklznut.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

poznam aj horsie veci ako su ramienka od podprsenky, neni to sice uplne kosher, ale na druhej strane KTO ? bude prehnane kosher na vlastnej stuzkovej ? ? ? ... marne sa bude niekto fintit podla poslednych trendov, ked si na saty stejne mrdne ketchup, pripadne nieco horise (ano pani, postupat si vlastnu kravatu - to sa da iba na stuzkovej :-D) ...

... ja osobne mam jedno pravidlo, nosim to v com sa citim dobre, preto mi nevadi ze si dam sportovu koselu k obleku a k tomu tenisky a podobne ... nech si kazdy hovori co chce .. chces ma sudit na zaklade toho co si obliekam ? to si potom riadny chudak :-) asi tak ... skus sa sama seba spytat co ti je blizzsie, byt sama sebou v podprde s rovnakou farbou ramienok, ako saty, alebo sa kontrolovat cely vecer ci je vsetko ako ma ...
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

tomasito13 napísal:to schw33k: nemyslis ze toto si trosku prehnal? nie kazda zena ma nadhernu postavu a pevne trojky
boha a to fakt? ja že každá je dokonalá :roll:
to prvé bol vtip, nežer to tak vážne...
weronyka napísal:o to by nešlo, s tým som vysporiadaná... no ja hľadám dobrých radcov, nie komentátorov toho, čo už dávno viem... :)
ja som bola trúba, že som si kúpila také šaty, no keď čas súri, weronyka nerozmýšľa... :D
akože v čom hľadáš ešte radu ? silikónové ramienka nechceš, bezramienkové povadzuješ za neschopné, s ramienkami tiež nič moc, čo čakáš radu od diskusie, ktorá sa začína podozrivo zameriavať na presnú veľkosť pŕs ? lol

Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Chcemeeee foto v sataaaach :P celkom sa mi pacia :oops: a viem si ich predstavit aj na holke :D
Postni foto ;)
No a k tej podprsenke, osobne by som zvolil bez ramienok, sice neviem aky je to pocit, ci to nieje nepohodlne alebo tak podobne, nemam nic proti silikonovym ramienkam, ale k satam by som ti odporucil bez ramienok.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

O.T:
Filipito napísal:btw: swejk to co malo znamenat to omg omg omg? pod tou ciarou?
nejaký človiečik mi napísal, že stále v každej vete používam omg, tak som mu vyhovel...
OMG : )
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasso »

ako sa rozbehla tato tema...
no jednu noc s priesvitnymi ramienkami by si vydrzat mohla..
nebudes tam s nimi sama...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Hadam by aj stacilo spamovania s tym, aby ukazala foto. Ked vam stoja vtaky, chodte si pozriet dake fotky cez google.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Akékoľvek ramienka by na týchto šatách pôsobili rušivo. Určite by som to riešila kúpou dobrej podprsenky bez ramienok. Nezáleží na veľkostí tvojich predností, správna podprsenka sa vždy nájde. Predavačky ti určite ochotne poradia a taký kúsok sa v tvojom šatníku vždy zíde. Podprsenky bez ramienok zvyknú mať silikónové pásiky, aby lepšie prilnuli k telu. Vôbec teda nemusíš mať obavy, že by ti počas večera padla :)
sola
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sola »

ja som minuly rok na stuzkovej tiez mala saty bez ramienok, pod nimi som mala korzet a nic nespadlo :D
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

weronyka napísal:no, nemôžem si takú kúpiť, na mne by sa kĺzala... :D :oops:
myslim ze natom si neni az tak zle... urcite sa najde daco co bude drzat.... bude to vyzerat najlepsie
ako pisu baby nadomnou
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weronyka »

ďakujeeem krááásne všetkým ochotným ľudkom... každopádne sa prídem pochváliť, ako dopadol deň D... :)
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

weronyka napísal:ďakujeeem krááásne všetkým ochotným ľudkom... každopádne sa prídem pochváliť, ako dopadol deň D... :)
a kedy mas ten den D ? drzim prsty nech ti to vyjde :) a hlavne skvelu zabavu zelam... stuzkova je len raz, tak si ju uzi
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

No ja som riešila ten istý problém na Stužkovú tiež, ale silikónová je vyriešená tak, že ti padať nebude. Proste je tam ten silikónový pás a ten ti to v pohode udrží. Inak šatz sú krááásne a neviem si o moc dobre predstaviť s ramienkami, čiže jedine si ich vyskúšať priamo so šatami, aby si videla výsledok. :)
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

chcem sa ako chlap spytat:netaha ta silikonova podprsenka prsia?
myslim ze to bude vyzerat lepsie stou silikonovou.....potom sa odfot som zvedavy aako to bude vyzerat(myslim tie saty...nie silikonovu podprsenku :lol: )
matus87
Expert
Expert

Príspevok od používateľa matus87 »

A to by nebolo lepšie kúpiť si bezramienkovú a nejak to tak zmontovať aby sa to nekĺzalo? :oops:
ps: ešte ma tak napadlo, že keď sa bojíš že to sklzne tak asi nemáš 5-ky a logicky mi vychádza že ti potom ani podprsenku netreba...to len tak som technicky uvažoval 8)
mi-chau napísal:Logicky potom asi moc nevidis do sveta zien...
možno že ma len netrápi toľko vecí :lol:, zato ty tam logicky vidiš, však :wink:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Logicky potom asi moc nevidis do sveta zien...
sebci
Star
Star

Príspevok od používateľa sebci »

priatelka mala podobné šaty na mojej promocii ramienka sa dali schovať ale radsej si ich nechala s prednosťami je takisto na tom ako ty... hmm myslim že by bolo fajn dať si spraviť nejaké jemné ramienka na šaty.. a potom stratí vyznam otazka mať aleob nemať ramienka na podprsenke.... toť moj nazor
Zamknuté