no ale v RTS uz neni moc toho co vymysliet...Waldo napísal:Hmm tak som sa tesil ze budem mat co hrat kym nejak nerozbehnem Fallouta, ale RA3 je uplne neinovativna strategia. Nenasiel som tam absolutne nic co by ma zaujalo. Vsetko je na to iste kopyto ako x strategii pred nim. Ziadne nove napady. Proste nic. Som sklamany.
C&C Red Alert 3 | Command & Conquer | RTS
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ano ale to neznamena ze ma tym padom bude bavit robit v podstate to iste dookola. Ja viem ze za vsetkym je tuzba po zisku a snaha co najviac vyštavit slavne znacky v tomto pripade CaC ale toto je ubohe. Proste ked tam clovek nenajde nic co by ho prekvapilo a ma pred sebou len splataninu co kombinuje veci z roznych strategii tak mna osobne aj presla chutSchYzo napísal:no ale v RTS uz neni moc toho co vymysliet...
-
Hotwire
Addict
takze by sa proste RTS mali prestat robit? ze budu ludia hrat stale dookola tie co uz existuju?Waldo napísal:Ano ale to neznamena ze ma tym padom bude bavit robit v podstate to iste dookola. Ja viem ze za vsetkym je tuzba po zisku a snaha co najviac vyštavit slavne znacky v tomto pripade CaC ale toto je ubohe. Proste ked tam clovek nenajde nic co by ho prekvapilo a ma pred sebou len splataninu co kombinuje veci z roznych strategii tak mna osobne aj presla chut
No iste ze nie. Ale tak hocikto kto hra hry uz dlhsiu dobu tak ocakava vzdy nove veci. RA3 moze byt "pecka" pre mladsich hracov co toho nemaju tolko odohrateho ale myslim si ze niekomu starsiemu uz ta hra nema co dat. Ale to je moj subjektivny nazor.SchYzo napísal:takze by sa proste RTS mali prestat robit? ze budu ludia hrat stale dookola tie co uz existuju?
-
smutko8882
Light Expert
Vyšiel Loading Fix ktorý "opraví" chybu keď prechod do menu trval aj niekoľko minút. Myslím si, že to sem môžem dať, nie je to warez.
Download:
http://rapidshare.com/files/159479089/C ... ng_fix.rar
Návod:
Súbor hosts skopíruj do zložky C:\WINDOWS\system32\drivers\etc a nechaj prepísať starý súbor.
Skúšal som to a funguje to. Prechod do menu teraz trvá max. 2-3 sekundy.
Download:
http://rapidshare.com/files/159479089/C ... ng_fix.rar
Návod:
Súbor hosts skopíruj do zložky C:\WINDOWS\system32\drivers\etc a nechaj prepísať starý súbor.
Skúšal som to a funguje to. Prechod do menu teraz trvá max. 2-3 sekundy.
-
RainbowSix
Light Professional
RainbowSix napísal:chalani mam problem hral kampan za rusov a ked ukoncim misiu kde zabijem toho svojho generala krukova a spojencov vizeniem s usa tak mi hra padne a neviem preco nemoze mi dakto poslat save hned z dalsej misie prosim alebo ako to vyriesim ?
Tak hosi to padani je realita lae da se relativne snadno vyresit ja sem preinstaloval driver grafarny ,ale nemusi to fungovat kazdemu a kampan za soviety sem dohral prave ted a du na dalsi!
A jo crackne se to tak ze vsechny soubory vty slozce crack skopirujete do nainstalovane hry a date prepsat ale dva volne soubory sem hodil pak do slozky data!
A pardon ale staci si projit ty slozky a sledovat kde sou ktere stejne a je to jednoduchy jak facka!
-
Šu-Do
Redeemer
niekto tu pisal, ze hra mu ide na kkt na 7600GT.. njn kedze ja mam 6600GT co je celkom nizsi vykon, ale v minimalnych poziadavkach je slabsi CPU, tusim 2100+ AMD, a zopar mega RAM... je to fakt take narocne ?? nechcem dopadnut ako s Fallout3
, kde v tej teme napisal, ze mu to ide v pohode na low detailoch na v podstate rovnakom az horsom PC ako mam ja... ked je 20fps v poriadku na taku hru tak potom si nechaj svoje nazor o dobre iducej hry pre seba.. thx 
http://www.hojko.com/post1004643.html#1004643
http://www.hojko.com/post1004643.html#1004643
-
Cyrus666
Light Professional
diky za screeny aspon viem ze to nemam stahovatradek21 napísal:Práve som dohral kampaň za Sovietov. Teraz pôjdem za Spojencov. Hra mi ani raz nespadla a ten loading fix funguje, takže všetko je v pohode
Ak môžem doporučiť tak za Sovietov kupujte vzducholode Kirov. 15-20x Kirov + 6 Apokalyps a nejakých 8 Skokanov a vyhráte každú misiu (odskúšané)