CS 1.6 Server hojko.com
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
mine.sk sa občas chodia na hojka zabaviť.
Jeden z nich sa hráčom nezdal celú mapu.
Kcel som mu dať BAN aspoň za TK ale neraz som mal pocit že to nieje jediné čím sa previnil. Tak skúste posúdiť sami
Jeden z nich sa hráčom nezdal celú mapu.
Kcel som mu dať BAN aspoň za TK ale neraz som mal pocit že to nieje jediné čím sa previnil. Tak skúste posúdiť sami
- Prílohy
-
- imperial.rar
- (939.71 KiB) 58 stiahnutí
ide o to, podla coho je rieseny rank na servery. niekde je rank rieseny na nicky, niekde na ID hraca a niekde na STEAM ID. takze to bude asi tymfilip102 napísal:Mám takú genetickú otázku.... ako si dám nick tam aby mi stále dávalo body na Gizmof ale v hre sa bude ukazovať iný? Nejak mi to tu nejde, na jednom servery to ide... neviem či to je dačo so mnou alebo serverom![]()
-
sahovnicovyjozi
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
za to ze si dement som dostal ban . uz nikdy nedostanem unban lebo ty uz nikdy nebudes normalny co spravim ne?Calligen09 napísal:Ja som sem uz pisal ("zahadne to zmizlo"), ze to uz neni ban za cheating, ale ze za demenciu!
//autoeditácia príspevku ( 01 Nov 2008, 17:47 )
nechapen preco si nemohol chvilu pockat ze ci cheatujemfruxo napísal:skus na to prist
-
lekoklatik
VIP
Pretože som 100 krát písal za TK dávam BAN na deň.roman3338 napísal:Preco som dostal ban?
A vy ste sa ako taký kkti pred zmenením mapy začali navzájom na spawne hasiť. Dostal som ranu aj ja. Takže tie vaše retardované TK pred zmenením mapy si skúšajte na iných serveroch
LOLCATS mno ja skôr myslím že WH
-
sahovnicovyjozi
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
loool.. ja asi umremsahovnicovyjozi napísal:ako si to mam pustit?
//autoeditácia príspevku ( 01 Nov 2008, 22:02 )
tak to uz je trosku na mna moc. vzdy ked sa changuje mapa, tak ja hodim HE-cko. to ako ked zasiahne to HE teba tak dostanem ban? a ked niekto trafi mna tak co ako? zatoze trafil niekto teba, tak mu musis dat ban? povedal by som, ze mierne ti tie prava na servery zacinaju liezt na mozog...lekoklatik napísal:Pretože som 100 krát písal za TK dávam BAN na deň.
A vy ste sa ako taký kkti pred zmenením mapy začali navzájom na spawne hasiť. Dostal som ranu aj ja. Takže tie vaše retardované TK pred zmenením mapy si skúšajte na iných serveroch![]()
-
lekoklatik
VIP
Zle si to pochopil. Mal si to skôr pochopiť tak, že som bol toho svedkom pretože často sa sťažujú že sa rozhodujem na základe toho, čo mi hráči povedia. Proste som dostal ranu AJ ja a ďalších 5-6 hráčov. Ak mne mne lezú práva na mozog, tak tebe asi tie granáty. Aký to má význam? Mám na mysli ten tvoj posledný granát do boja?Fuxxo napísal:tak to uz je trosku na mna moc. vzdy ked sa changuje mapa, tak ja hodim HE-cko. to ako ked zasiahne to HE teba tak dostanem ban? a ked niekto trafi mna tak co ako? zatoze trafil niekto teba, tak mu musis dat ban? povedal by som, ze mierne ti tie prava na servery zacinaju liezt na mozog...
Daj ruky dolu z klávesnice z myšky a čakaj na novú mapu.
Keď im vždy dovolíš aby sa nezmyselne zabíjali, dopadne to tak, že tam budú hráči ako bol tuším ESS SOLTIMAN nvm presne ktorý vždy na začiatku kola uštedril 50% damage svojmu spoluhráčovi.
btw ten Beny CZ neviem to či ako je skutočný kretén alebo Čo. Asi 30 krát som mu napísal, nech sa odpojí, pretože má vysokú latenciu a laguje ale nič. Z prvoti som ho minimálne 10 krát kickol ale stále sa vracal a neustále lagoval. Tak som mu dal perm. ae zas tam bol tak má asi dynamiku alebo čo. Možno by bolo fajn nastaviť tie pingy tak Že keď je vyžší ako napr. 150 tak to automaticky kickne.
//hojko:ok Blazer bude vedieť čo s tým
a co ked si bol toho svedkom? ja robim admina na par serveroch a toto na konci kola robi mnoho hracov vratane mna. este som nevidel aby sa nato niekto stazoval. sak ked sa meni mapa, tak sa neda pohnut z miesta. dropne ti to guny ( mne nie, bo na spawne vzdy vytiahnem knifelekoklatik napísal:Zle si to pochopil. Mal si to skôr pochopiť tak, že som bol toho svedkom pretože často sa sťažujú že sa rozhodujem na základe toho, čo mi hráči povedia. Proste som dostal ranu AJ ja a ďalších 5-6 hráčov. Ak mne mne lezú práva na mozog, tak tebe asi tie granáty. Aký to má význam? Mám na mysli ten tvoj posledný granát do boja?
Daj ruky dolu z klávesnice z myšky a čakaj na novú mapu.![]()
Keď im vždy dovolíš aby sa nezmyselne zabíjali, dopadne to tak, že tam budú hráči ako bol tuším ESS SOLTIMAN nvm presne ktorý vždy na začiatku kola uštedril 50% damage svojmu spoluhráčovi.
a ohladom toho ze niekto niekomu spravi 50% damage na zaciatku kola. na to vsetko su pluginy. treba nastavit ze ak do 10 sekund od spawnu hocikto spravi nejaky TA, co i len reznutie knifom, tak dostane slay. spravi to 5x a ban na 240 min. ale to zase musi nastavit pan co ma na starosti server