CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Tempus7
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Pretože si predtým dostal Permanent ban t. z. že si raz cheater a hotovo a nemáš sa tam čo ukazovať aj ked už necheatuješ, to je už irelevantné
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

sahovnicovyjozi napísal:unban <NIESOM C H E A T E R

//autoeditácia príspevku ( 01 Nov 2008, 6:52 )
preco si mi vlastne dal hned ban fruxo?
skus na to prist :wink:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Počkať počkať. Joži hral na hojkovi z kamarátovho PC ale so svojím nickom? :lol:
Rovno môžeš kamarátovi povedať že si kretén :smt044
FAIL
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FAIL »

lekoklatik napísal:Počkať počkať. Joži hral na hojkovi z kamarátovho PC ale so svojím nickom? :lol:
Rovno môžeš kamarátovi povedať že si kretén :smt044
Ja som sem uz pisal ("zahadne to zmizlo"), ze to uz neni ban za cheating, ale ze za demenciu! :lol:
lekoklatik
VIP
VIP

mine.sk sa občas chodia na hojka zabaviť.
Jeden z nich sa hráčom nezdal celú mapu.
Kcel som mu dať BAN aspoň za TK ale neraz som mal pocit že to nieje jediné čím sa previnil. Tak skúste posúdiť sami :?
Prílohy
imperial.rar
(939.71 KiB) 58 stiahnutí
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Mám takú genetickú otázku.... ako si dám nick tam aby mi stále dávalo body na Gizmof ale v hre sa bude ukazovať iný? Nejak mi to tu nejde, na jednom servery to ide... neviem či to je dačo so mnou alebo serverom 8) :lol:
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

filip102 napísal:Mám takú genetickú otázku.... ako si dám nick tam aby mi stále dávalo body na Gizmof ale v hre sa bude ukazovať iný? Nejak mi to tu nejde, na jednom servery to ide... neviem či to je dačo so mnou alebo serverom 8) :lol:
ide o to, podla coho je rieseny rank na servery. niekde je rank rieseny na nicky, niekde na ID hraca a niekde na STEAM ID. takze to bude asi tym :) zalezi to od majitela serveru a ako ho nastavi on sam...
sahovnicovyjozi
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sahovnicovyjozi »

Calligen09 napísal:Ja som sem uz pisal ("zahadne to zmizlo"), ze to uz neni ban za cheating, ale ze za demenciu! :lol:
za to ze si dement som dostal ban . uz nikdy nedostanem unban lebo ty uz nikdy nebudes normalny co spravim ne? :P

//autoeditácia príspevku ( 01 Nov 2008, 17:47 )
fruxo napísal:skus na to prist :wink:
nechapen preco si nemohol chvilu pockat ze ci cheatujem :x
roman3338
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa roman3338 »

Preco som dostal ban?
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

to je jasne AB leko :D
lekoklatik
VIP
VIP

roman3338 napísal:Preco som dostal ban?
Pretože som 100 krát písal za TK dávam BAN na deň.
A vy ste sa ako taký kkti pred zmenením mapy začali navzájom na spawne hasiť. Dostal som ranu aj ja. Takže tie vaše retardované TK pred zmenením mapy si skúšajte na iných serveroch :evil:

LOLCATS mno ja skôr myslím že WH :?
sahovnicovyjozi
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sahovnicovyjozi »

lekoklatik napísal:mine.sk sa občas chodia na hojka zabaviť.
Jeden z nich sa hráčom nezdal celú mapu.
Kcel som mu dať BAN aspoň za TK ale neraz som mal pocit že to nieje jediné čím sa previnil. Tak skúste posúdiť sami :?
ako si to mam pustit?
Fuxxo
Darca
Darca

sahovnicovyjozi napísal:ako si to mam pustit?
loool.. ja asi umrem :D :D skus winamp, alebo VLC, ale musis si tam nahodit aj nejake kodeky :D

//autoeditácia príspevku ( 01 Nov 2008, 22:02 )
lekoklatik napísal:Pretože som 100 krát písal za TK dávam BAN na deň.
A vy ste sa ako taký kkti pred zmenením mapy začali navzájom na spawne hasiť. Dostal som ranu aj ja. Takže tie vaše retardované TK pred zmenením mapy si skúšajte na iných serveroch :evil:
tak to uz je trosku na mna moc. vzdy ked sa changuje mapa, tak ja hodim HE-cko. to ako ked zasiahne to HE teba tak dostanem ban? a ked niekto trafi mna tak co ako? zatoze trafil niekto teba, tak mu musis dat ban? povedal by som, ze mierne ti tie prava na servery zacinaju liezt na mozog...
FAIL
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FAIL »

Ja... No. Prosim o unBAN na moju IP. Ban nebol adresovany mne, ale niekomu, kto ma rovnaku IP ako ja. Ten niekto je j@rdo7274 .

Dakujem

//Mozem vediet, kto ku K- poslal "moj nazor na vec je taky, ze unban nedostanes"? :lol:
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

Calligen09 napísal:Ja... No. Prosim o unBAN na moju IP. Ban nebol adresovany mne, ale niekomu, kto ma rovnaku IP ako ja. Ten niekto je j@rdo7274 .

Dakujem
rovnaku IP? to sa jako da? shak ip ma kazdy inu nie nahodou? :?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Mad Dad: Mozno tak v ramci lokalnej siete, ale na internete mozes vystupovat pod jednou IP.

Calligen09: No je to oblokovane. Ban som dal ja, ten nick stale pisal nieco po madarsky a nedal si povedat ani po upozorneni.

sahovnicovyjozi: Uz stacilo, ban na forum.
lekoklatik
VIP
VIP

Fuxxo napísal:tak to uz je trosku na mna moc. vzdy ked sa changuje mapa, tak ja hodim HE-cko. to ako ked zasiahne to HE teba tak dostanem ban? a ked niekto trafi mna tak co ako? zatoze trafil niekto teba, tak mu musis dat ban? povedal by som, ze mierne ti tie prava na servery zacinaju liezt na mozog...
Zle si to pochopil. Mal si to skôr pochopiť tak, že som bol toho svedkom pretože často sa sťažujú že sa rozhodujem na základe toho, čo mi hráči povedia. Proste som dostal ranu AJ ja a ďalších 5-6 hráčov. Ak mne mne lezú práva na mozog, tak tebe asi tie granáty. Aký to má význam? Mám na mysli ten tvoj posledný granát do boja?
Daj ruky dolu z klávesnice z myšky a čakaj na novú mapu. :wink:
Keď im vždy dovolíš aby sa nezmyselne zabíjali, dopadne to tak, že tam budú hráči ako bol tuším ESS SOLTIMAN nvm presne ktorý vždy na začiatku kola uštedril 50% damage svojmu spoluhráčovi.

btw ten Beny CZ neviem to či ako je skutočný kretén alebo Čo. Asi 30 krát som mu napísal, nech sa odpojí, pretože má vysokú latenciu a laguje ale nič. Z prvoti som ho minimálne 10 krát kickol ale stále sa vracal a neustále lagoval. Tak som mu dal perm. ae zas tam bol tak má asi dynamiku alebo čo. Možno by bolo fajn nastaviť tie pingy tak Že keď je vyžší ako napr. 150 tak to automaticky kickne.

//hojko:ok Blazer bude vedieť čo s tým
Fuxxo
Darca
Darca

lekoklatik napísal:Zle si to pochopil. Mal si to skôr pochopiť tak, že som bol toho svedkom pretože často sa sťažujú že sa rozhodujem na základe toho, čo mi hráči povedia. Proste som dostal ranu AJ ja a ďalších 5-6 hráčov. Ak mne mne lezú práva na mozog, tak tebe asi tie granáty. Aký to má význam? Mám na mysli ten tvoj posledný granát do boja?
Daj ruky dolu z klávesnice z myšky a čakaj na novú mapu. :wink:
Keď im vždy dovolíš aby sa nezmyselne zabíjali, dopadne to tak, že tam budú hráči ako bol tuším ESS SOLTIMAN nvm presne ktorý vždy na začiatku kola uštedril 50% damage svojmu spoluhráčovi.
a co ked si bol toho svedkom? ja robim admina na par serveroch a toto na konci kola robi mnoho hracov vratane mna. este som nevidel aby sa nato niekto stazoval. sak ked sa meni mapa, tak sa neda pohnut z miesta. dropne ti to guny ( mne nie, bo na spawne vzdy vytiahnem knife :P ) ta co budem? sak hodim HE a co mam tak vsetko :D

a ohladom toho ze niekto niekomu spravi 50% damage na zaciatku kola. na to vsetko su pluginy. treba nastavit ze ak do 10 sekund od spawnu hocikto spravi nejaky TA, co i len reznutie knifom, tak dostane slay. spravi to 5x a ban na 240 min. ale to zase musi nastavit pan co ma na starosti server :)
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Fuxxo, to je blbost, lebo mne sa kolko razy stava ze mi na zaciatku kola len tak z nicoho nic vystreli zbran (asi nejaky bug) a hned slay ? Alebo ked sa hraju male mapy, kolko krat ti nejaky kreten vbehne preed cross a ty ho trafis a hned slay ? Nie, radsej to nechajte tak ako to je..
Fuxxo
Darca
Darca

tak to s tym vystrelom som nikdy nezazil.. nvm co to mas za CS-ko. sak nemusi byt 10 sec.. staci aj 5 sec...
Zamknuté