pls zhrn to, je to totalny shit alebo to aspon za to prezretie stoji? a napis mi co je v tych titulkoch v SS plslekoklatik napísal:ok. Takže práve idem z kina.
Ak smiem poviem svoj skromný názor na film.
Ak ste niekto čítali recenziu na film na tiscali, môžem povedať že ten ktorý to písal nakecal pekné kraviny. Až na to, že film je úbohý, a často krát nedáva zmysel.
Začalo to ok. Proste akcia, metro. Síce krátke ale fajn. Veď nejak sa to rozbehnúť musí. Ale to je asi tak všetko. Vo filme som napočítal celkom 3 akcie. na začiatku, potom niekde v strede a na konci. Doslova a dopísmena. Asi 3-krát alebo dokonca 2-krát tam bol ukázaný skutočný bullettime tak ako ho poznáme z hry. Herecké obsadenie až na Sucreho z prison braku (nvm jak sa vola) je podľa mňa úbohé. príbeh to nemalo žiadny. S hrou sa to moc nestotožňovalo a to bola podľa mňa asi najväčšia chyba akú mohol režisér urobiť.
Vo filme som si všimol asi 3 obrovské nedostatky, ktoré nedávali zmysel. Takto. 1. Po jednom súboji Max z nićoho nič kríval a popri tom sa mu nohy ani nedotkli. 2. dostal plnú bombu asi z 5-tich metrov z brokovnice a v pohodlí hral ďalej. 3. netuším ako sa dostal z pút.
Atmosféra absolútne žiadna. Herecké výkony tam ani neboli.Mark sa celý film tváril, zabijem každého. A hudba? tak tú som takmer nepostrehol. Asi len pri titulkoch. Proste nulová.
Dávam filmu 4,5/10. Vysvetlím prečo. 3 body dávam za špeciálne efekty s archanielmi. To bola jedna krása a v kine to platí dvojnásobne.
1,5 boda dávam za titulky na konci filmu
btw ak na to pôjdete do kina, ostaňte sedieť až po koniec titulkov a možno vás to, čo uvidíte poteší. Každopádne, za tie prachy čo by ste vrazili do kina, si radšej kúpte originálnu hru MAX PAYNE.
Film Max Payne
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
lekoklatik
VIP
no takze prave som to videl
a musim trochu odporovat
pribeh to malo zato ze si ho nepostrehol reziser neruci, akcia oproti hre fakt chybala ako bolo popisane tri akcne scney, zvisok detektivny pribeh, strasne mi chybal bullet time, dakde som cital ze sa reziser snazil vynut napodobovaniu matrixu a chcel ponuknut daco nove...dva krat?!
do nohyy ho postrelili v kancli, puta mu odomkol cernoch
nuz konecne rozhodnutie FAKT malo AKCIE akurat pekne graf spracovanie...
a musim trochu odporovat
pribeh to malo zato ze si ho nepostrehol reziser neruci, akcia oproti hre fakt chybala ako bolo popisane tri akcne scney, zvisok detektivny pribeh, strasne mi chybal bullet time, dakde som cital ze sa reziser snazil vynut napodobovaniu matrixu a chcel ponuknut daco nove...dva krat?!
do nohyy ho postrelili v kancli, puta mu odomkol cernoch
nuz konecne rozhodnutie FAKT malo AKCIE akurat pekne graf spracovanie...
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
Mne sa Max Payne ako film páčil. Spoločné s hrou toho mal podľa mna dosť, kedže som si na tom aj zakladal. Spomeniem perfektný smutný feeling, ktorý bohužiaľ v tomto prípade hudba nepodržala, akcie bolo málo a na počudovanie majiteľka firmy Aesir na konci neskapala (žeby pokračovanie??). Privítal by som aj dlhšiu stopáž. Celkovo hodnotím 4/5, ak ste fanúšikom hry ako ja, oplatí sa vidieť.
-
Šu-Do
Redeemer
ja som milo prekvapeny
SPOILERS
SPOILERS
8/10pisali ste ako je to zle atd.. ze to neni podla maxa payna.. nj s tym suhlasim.. ale tak 50/50 sa to tyka hry...
pacilo sa mi ucinkovanie zo serialov PB a HEROES... z PB jasne ze Sucre a z Heroes ten cernoch, to v HEROES ma silu zo strachu...
hlavny herec sa mi pacil a sadol tam, Mark je dobry... uz od cias odstrelovaca.. pribeh mi najprv az do tristvrte filmu vobec nedaval zmysel.. ale potom to uz islotie spomalene zabery boli fajn... hlavne to s brokovnicou... inak neprehnali to, co je fajn, ale mohli sa drzat viac pribehu z hry.. vobec by mi nevadilo aj keby to bola kopia 1:1...
-
seth82
Darca
film sa mi nepacil. Moja recenzia by sa mala objavit dnes alebo zajtra na moviemania.sk, hoci som odjakziva fanusikom hry, tato verzia ma dost sklamala...
http://www.moviemania.sk/1354-recenzia-max-payne.html
http://www.moviemania.sk/1354-recenzia-max-payne.html
-
whitecOder
Zablokovaný
-
seth82
Darca
-
lekoklatik
VIP