Film Max Payne

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

lekoklatik napísal:ok. Takže práve idem z kina.
Ak smiem poviem svoj skromný názor na film.
Ak ste niekto čítali recenziu na film na tiscali, môžem povedať že ten ktorý to písal nakecal pekné kraviny. Až na to, že film je úbohý, a často krát nedáva zmysel.
Začalo to ok. Proste akcia, metro. Síce krátke ale fajn. Veď nejak sa to rozbehnúť musí. Ale to je asi tak všetko. Vo filme som napočítal celkom 3 akcie. na začiatku, potom niekde v strede a na konci. Doslova a dopísmena. Asi 3-krát alebo dokonca 2-krát tam bol ukázaný skutočný bullettime tak ako ho poznáme z hry. Herecké obsadenie až na Sucreho z prison braku (nvm jak sa vola) je podľa mňa úbohé. príbeh to nemalo žiadny. S hrou sa to moc nestotožňovalo a to bola podľa mňa asi najväčšia chyba akú mohol režisér urobiť.
Vo filme som si všimol asi 3 obrovské nedostatky, ktoré nedávali zmysel. Takto. 1. Po jednom súboji Max z nićoho nič kríval a popri tom sa mu nohy ani nedotkli. 2. dostal plnú bombu asi z 5-tich metrov z brokovnice a v pohodlí hral ďalej. 3. netuším ako sa dostal z pút.
Atmosféra absolútne žiadna. Herecké výkony tam ani neboli. :-D Mark sa celý film tváril, zabijem každého. A hudba? tak tú som takmer nepostrehol. Asi len pri titulkoch. Proste nulová.
Dávam filmu 4,5/10. Vysvetlím prečo. 3 body dávam za špeciálne efekty s archanielmi. To bola jedna krása a v kine to platí dvojnásobne.
1,5 boda dávam za titulky na konci filmu :-D

btw ak na to pôjdete do kina, ostaňte sedieť až po koniec titulkov a možno vás to, čo uvidíte poteší. Každopádne, za tie prachy čo by ste vrazili do kina, si radšej kúpte originálnu hru MAX PAYNE.
pls zhrn to, je to totalny shit alebo to aspon za to prezretie stoji? a napis mi co je v tych titulkoch v SS pls :D
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Stiahnuť to z netu? Tak to je na každom z vás. Ale do kina na to neodporúčam ísť :P
D30RU5
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa D30RU5 »

no takze prave som to videl

a musim trochu odporovat

pribeh to malo zato ze si ho nepostrehol reziser neruci, akcia oproti hre fakt chybala ako bolo popisane tri akcne scney, zvisok detektivny pribeh, strasne mi chybal bullet time, dakde som cital ze sa reziser snazil vynut napodobovaniu matrixu a chcel ponuknut daco nove...dva krat?!

do nohyy ho postrelili v kancli, puta mu odomkol cernoch

nuz konecne rozhodnutie FAKT malo AKCIE akurat pekne graf spracovanie...
lekoklatik
VIP
VIP

Každopáne na príbeh som asi prikrátky. Išlo tam o to že kcel pomstu? Áno. ALe prečo tam bolo ďalších pár vecí.
Kedy mu tie putá odomkol? Veď šiel po lano a keď k nemu prišiel tak sa Max vyslobodil
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Leko ty si na to siel a nedal si vediet? Hanba ti.
lekoklatik
VIP
VIP

Gangy napísal:Leko ty si na to siel a nedal si vediet? Hanba ti.
Ty si dnes bol v Ostrave? :D

//hh :-P v BB to malo včera premiéru tiež?
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

lekoklatik napísal:Ty si dnes bol v Ostrave? :D
Jaj ja ze zasa v BB :)
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

ja som an tom bol vcera v kine a po tom co setci kecaju ze to je kktina som cakal ze to bude zle no prijemne ma to prekvapilo.. : ) bolo to fajn pacilo sa mi to... brutalne boli natocene proste tie zabery ked niekam napr prislo auto ten sneh ostry obraz, velmi sa mi to pacilo.. take atmosfericke :)
matus87
Expert
Expert

Príspevok od používateľa matus87 »

Mne sa Max Payne ako film páčil. Spoločné s hrou toho mal podľa mna dosť, kedže som si na tom aj zakladal. Spomeniem perfektný smutný feeling, ktorý bohužiaľ v tomto prípade hudba nepodržala, akcie bolo málo a na počudovanie majiteľka firmy Aesir na konci neskapala (žeby pokračovanie??). Privítal by som aj dlhšiu stopáž. Celkovo hodnotím 4/5, ak ste fanúšikom hry ako ja, oplatí sa vidieť.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ja som milo prekvapeny
SPOILERS
pisali ste ako je to zle atd.. ze to neni podla maxa payna.. nj s tym suhlasim.. ale tak 50/50 sa to tyka hry...
pacilo sa mi ucinkovanie zo serialov PB a HEROES... z PB jasne ze Sucre a z Heroes ten cernoch, to v HEROES ma silu zo strachu...
hlavny herec sa mi pacil a sadol tam, Mark je dobry... uz od cias odstrelovaca.. pribeh mi najprv az do tristvrte filmu vobec nedaval zmysel.. ale potom to uz islo :) tie spomalene zabery boli fajn... hlavne to s brokovnicou... inak neprehnali to, co je fajn, ale mohli sa drzat viac pribehu z hry.. vobec by mi nevadilo aj keby to bola kopia 1:1...
8/10
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

film sa mi nepacil. Moja recenzia by sa mala objavit dnes alebo zajtra na moviemania.sk, hoci som odjakziva fanusikom hry, tato verzia ma dost sklamala...
http://www.moviemania.sk/1354-recenzia-max-payne.html
Kels
King
King

Šu-Do napísal:ja som milo prekvapeny
SPOILERS
z heroes tam bola aj ta blondina co sa tam objavila... ta co v heroes tak rychlo beha :D
whitecOder
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa whitecOder »

Kelko napísal:z heroes tam bola aj ta blondina co sa tam objavila... ta co v heroes tak rychlo beha :D
jj daphne :smt007
Pacho_007
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Pacho_007 »

kedy to ma vijst na dvd???nestem tahat cam rip
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Pacho_007 napísal:kedy to ma vijst na dvd???nestem tahat cam rip
nedavno to vyslo v kinach a uz chces vediet datum dvd? Dost narocny si. Pocitaj s niekolkymi mesiacmi, zvycajne 2-3, hoci screener bude mozno o nieco skor.
darebak
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa darebak »

vcera som na MAxovi bol je to paradny film hned od zaciatku to ma dej a akcne tiez fajn 95bodov :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Kelko napísal:z heroes tam bola aj ta blondina co sa tam objavila... ta co v heroes tak rychlo beha :D
jj aj ta.. som zabudol.. :)
lekoklatik
VIP
VIP

darebak napísal:vcera som na MAxovi bol je to paradny film hned od zaciatku to ma dej a akcne tiez fajn 95bodov :)
nvm či ťa mám brať vážne, alebo len kceš vypadnúť z radu. Každopádne aj to je názor. I keď mi príde dosť neobjektívny :?

//Nerieš. Seriem na to. Je to moj názor na jeho názor.
Kels
King
King

preco zato ze tebe sa to nepacilo?
vauxhall
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa vauxhall »

no na tento film sa celkom tesim dufam ze to bude bomba ,,,,uvidime...
Napísať odpoveď