objednávka

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

objednávka

Príspevok od používateľa Flinstone »

no takže objednal som si basgitaru z muzikera ... problem je že som blbo zaškrtol poličko dal som kurier a nie dobierka to znamena že musim im najprv poslat peniaze a az tak odoslu tu gitaru z blavy no ja som to chcel na dobierku proste ze mi to pride dam mu prachy da mi gitaru a hotovo trosku sa bojim previest peniaze na ich ucet a dufat ze mi dojde ta gitara .. neviem teraz ci tam mam zavolat alebo co mam robit ked som to uz objednal ... ze ci to pozmenia alebo zrusia ci mam napisat novu ... lebo ak do 7 dni nevyplatim stane sa objednavka neplatnou ... tak som rozmyslal ze potom napisem novu ... len ci to nebude vyzerat trosku blbo ked tam budu mat dve faktury a jednu som uz predtym nevyplatil zeby sa na to nevysrali ... sorry ze otravujem ...
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

ja ked som kupoval cez kuriera tak daval som mu peniaze rovno do ruky pri preberani tovaru.
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Jelko4 napísal:ja ked som kupoval cez kuriera tak daval som mu peniaze rovno do ruky pri preberani tovaru.
no tak som to cchel to sa vola ze dobierka .... ale ja im mam teraz poslat peniaze cez net a az tak mi ju donesu a mam z toho obavy
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

co si maly? :D
bud im zavolaj, alebo napis... nie si druhak na zakladke co ocervenie od hanby alebo sa rozplace. co sa tyka strachu z poslania penazi na ucet, muziker nie je dva tyzdne fungujuca firma, cize tam by som sa nebal. v petrzalke maju aj kamennu predajnu (o druhej v prahe ani nehovorim), cize by som sa nebal nedodania tovaru :wink:
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Kibo napísal:co si maly? :D
bud im zavolaj, alebo napis... nie si druhak na zakladke co ocervenie od hanby alebo sa rozplace. co sa tyka strachu z poslania penazi na ucet, muziker nie je dva tyzdne fungujuca firma, cize tam by som sa nebal. v petrzalke maju aj kamennu predajnu (o druhej v prahe ani nehovorim), cize by som sa nebal nedodania tovaru :wink:
joj dobre :D ale tak dpc 7 000 je 7 000 :D no hejj to mi uz hovorili ze oni si nemozu dovolit niekoho oklamat ....
Napísať odpoveď