• Chytří ještě chytřejšími
Původní Far Cry exceloval hned v několika aspektech a jedním z nich byla i umělá inteligence nepřátel, kteří byli schopni efektivně kooperovat, krýt se anebo hráče oběhnout a překvapit zezadu. To tu bude pochopitelně také, ale hezky podle známého „bigger, better, more“. Ale radši si dáme nějaký příklad. Když si stoupnete kus od nepřátelského kempu a vpálíte do něj raketu, nečekejte, že se na vás všichni hned vrhnou. Někteří třeba mohou hupsnout do zaparkované buginy a začít vás nahánět na čtyřech kolech. Pokud si nějaké vozítko obstaráte taky, zaměří se vám zřejmě na pneumatiky, až je rozstřílejí a vy sotva pojedete, zabrzdí vás vlastním „tělem“, vytáhnou z auta a interiér stroje potřísní vaším mozkem.
nemas jedno pre koho pracujes??
ked sa misiu pre APR alebo UFLL a zavola ti buddy, tak spravis pre neho vec a potom este niekedy aj povodny ciel musis spravit
mna skor stve ze mi to ide 13 FPS...kurna naco som si len zistoval FPS...
ono je to strasne deprimujuce a znechucujuce ked zistim, ze mi to ide oproti ostatnym o viac nez polovicu horsie...
ehm zo zostavy..
AMD athlon X2 64 4600+ 2,4GHz
MSI GeForce 8500 GT a 2 gigovej ramky je co "zle" ??
a nehovorte prosim ze vsetko..lebo to ma polozi uz
mikyno12 napísal:nemas jedno pre koho pracujes??
ked sa misiu pre APR alebo UFLL a zavola ti buddy, tak spravis pre neho vec a potom este niekedy aj povodny ciel musis spravit
mna skor stve ze mi to ide 13 FPS...kurna naco som si len zistoval FPS...
ono je to strasne deprimujuce a znechucujuce ked zistim, ze mi to ide oproti ostatnym o viac nez polovicu horsie...
ehm zo zostavy..
AMD athlon X2 64 4600+ 2,4GHz
MSI GeForce 8500 GT a 2 gigovej ramky je co "zle" ??
a nehovorte prosim ze vsetko..lebo to ma polozi uz
lol co by si chcel s hentaku grafiku....musis si dat vsetko low a uvidis rozdiel
Kosh napísal:MP4-20- ťažko to bude na jedno kopyto. pôvodnému far cry sa bude pravdepodobne najviac podobať Crysis, keďže to vyrába Crytek, tvorca Far Cry, pričom Far Cry 2 vyrába šitný ubisoft
čiže ja osobne sa teším najviac na Crysis, možno táto hra bude stáť aj za nový stroj, Far Cry 2 je u mňa na stupnici očakávania niekde medzi NHL 2008 a NFS Pro Street (čiže hodne dole)
asi nevies ze Ubisoft robi najlepsie hry... vidno ze si nehral nic zo serie ubisoft
m00E napísal:asi nevies ze Ubisoft robi najlepsie hry... vidno ze si nehral nic zo serie ubisoft
robi dobre hry, ale dost stereotypne... napr assassins creed(robis stale to iste, len inde), far cry 2(robis stale to iste, len inde), atd.. nevravim, ze to su zle hry, ale hrozne na toto stve
ta reputacia je na co dobra ? pomoze mi to niekedy tak, ze mi daju hladky pokoj ? mam pocit, ze tie hliadky su tam namiesto hmyzu, lebo su vsade.... uz ma nebavy do nich ani strielat....
ja ich len rychlo prejdem a ak nahodou po mne idu s autom tak len sa prehodim na gulomet torsku si zoberiem na paradu ich motor a pokracujem...
niekedy uz ani nezastavujem len sa im snazim ujst
PLS hodte mi tu dakto save z min 25% lebo mi bratranec pouzil trainer na zabitie nepriatelov a zabil aj toho ktoremu treablo zobrat lieky a ulozil to cize sa to uz neda prejst.HOdte mi to tu dakto moze byt aj ked je viac ako 25%.
NA RAPIDA!
DIKES
Zdravim vsetkych nadsencov. ospravedlnujem, sa, zek to sem nepatri, toto je moj prvy prispevok. Mam problem v misii, kde musim zachranit rukojemnika z rybarskej osady. celu osadu vycistim a nejde sa mi dostat do budovy, viete mi nejako v tomto pomoct? popripade mi poslat save, kde je to prejdene?