hladam e-mail server, kde si mozem spravit e-mailovu schranku aku chcem napr. nie ja@emailk,sk, ale ja@moje,sk, alebo take nejak. Je take nieco, alebo sa to da spravit? Vopred dakujem.
toto som vedel, ze bude treba asi domenu, ale ci nieje nejaky server, web kde by to islo spravit gratis a len na par dni, nepotrebujem velky priestor. Inak diki za radu.
ja praveze potrebujem prjimat maily asi tak na mesiac. Chcem nieco skusit a sa mi zda dost blbe, aby moj mail bol niekde na terajsich e-mailovych serveroch, kde to vyzneje nie celkom dobre pre obchod. Ak viete o niecom takom tak dajte vediet a ak nie tak aj tak dakujem.
niekedy sa to dalo cez jednu stranku vymyslel si si tam email [email protected] a potom si zadal dalsi na ktory ti chodili odpovede. neviem ci este existuje nieco take
Neexistuje, v prvom rade potrebujes domenu a potom email hosting, takze ina moznost ako zaplatit neexistuje. Alebo skus gmail.com, tam mas vela miesta a nazov nie je az taky zly, no nie je to to co pozadujes ty, ale to bez platenia nedosiahnes.
ja som si myslel, ze bude treba zaplatit, ale som dufal, ze nieco take na nete bude. Ak mozem este poprosit, odkial kupit najvyhodnejsie email domeny tu a v cechach? Vopred dakujem.
email domény??? vždy som si myslel, že kupuješ doménu a e-mail dostaneš podľa názvu domény (v tvare [email protected]). a čo sa ceny týka, si na IGNORELISTe googlu alebo čo??
ano. je to tak, ze ak kupujes domenu pre svoj web tak dostanes aj email schranku a niekde i viac, ale mne ide iba o tu schranku, kde mi budu chodit emaili.
Ja pouzivam toto: http://g-hosting.cz/cz/home/
Za 23 kc na mesiac mas 50 MB schranku + ak je domena volna, tak za 180 kc na rok mas domenu s koncovkou com.