email aky chcem ja...

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
trion
Star
Star

email aky chcem ja...

Príspevok od používateľa trion »

hladam e-mail server, kde si mozem spravit e-mailovu schranku aku chcem napr. nie ja@emailk,sk, ale ja@moje,sk, alebo take nejak. Je take nieco, alebo sa to da spravit? Vopred dakujem.
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

keď si kúpiš doménu moje.sk tak áno
trion
Star
Star

toto som vedel, ze bude treba asi domenu, ale ci nieje nejaky server, web kde by to islo spravit gratis a len na par dni, nepotrebujem velky priestor. Inak diki za radu.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

A na čo to potrebuješ? Ak by si nepotreboval prijímať maily, tak by sa to teoreticky dalo poslať aj cez príkazový riadok.
trion
Star
Star

ja praveze potrebujem prjimat maily asi tak na mesiac. Chcem nieco skusit a sa mi zda dost blbe, aby moj mail bol niekde na terajsich e-mailovych serveroch, kde to vyzneje nie celkom dobre pre obchod. Ak viete o niecom takom tak dajte vediet a ak nie tak aj tak dakujem.
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

niekedy sa to dalo cez jednu stranku vymyslel si si tam email [email protected] a potom si zadal dalsi na ktory ti chodili odpovede. neviem ci este existuje nieco take
trion
Star
Star

no presne take nieco by som potreboval, takze ak viete o niecom takom tak dajte vediet.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Neexistuje, v prvom rade potrebujes domenu a potom email hosting, takze ina moznost ako zaplatit neexistuje. Alebo skus gmail.com, tam mas vela miesta a nazov nie je az taky zly, no nie je to to co pozadujes ty, ale to bez platenia nedosiahnes.
trion
Star
Star

ja som si myslel, ze bude treba zaplatit, ale som dufal, ze nieco take na nete bude. Ak mozem este poprosit, odkial kupit najvyhodnejsie email domeny tu a v cechach? Vopred dakujem.
Snake7778
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Snake7778 »

email domény??? vždy som si myslel, že kupuješ doménu a e-mail dostaneš podľa názvu domény (v tvare [email protected]). a čo sa ceny týka, si na IGNORELISTe googlu alebo čo?? :D
trion
Star
Star

ano. je to tak, ze ak kupujes domenu pre svoj web tak dostanes aj email schranku a niekde i viac, ale mne ide iba o tu schranku, kde mi budu chodit emaili.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ja pouzivam toto: http://g-hosting.cz/cz/home/
Za 23 kc na mesiac mas 50 MB schranku + ak je domena volna, tak za 180 kc na rok mas domenu s koncovkou com.
Napísať odpoveď