Spider-Man: Web of Shadows

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Spider-Man: Web of Shadows

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

co na to hovorite??? mne sa to celkom paci aj grafika dost good, az na tie prehnane efekty v boji to vyzera dost ppci

http://www.abcgames.sk/default.asp?p=hr ... z&ID=12068
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

hustéé
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

fuuu dost ppci to vyzera mrte sa tesim, a exekty prehnane, tak to ma byT! :smt047
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

no.. tento spiderman vyzera uz schopnejsie ako jeho predchodca, ale inak nic zaujimave.. su to len hry, ktore su urobene na rychlo... cize moc od toho necakajte
evee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evee »

UU strasne sa tesim vyborna hra to bude urcite..grafika je good.SP3 som hraval odkedy vysiel aspon tak cca 1 rok stale ale na low detailoch..trz som si kupil new grafiku tak dufamm ze my to pojde na plnych tak SP3 budem hravat az kym nevyjde toto.Inak tutuo hru som sledoval ked bola na E3 a bol som s toho dost v p**i :wink: tesim sa

//autoeditácia príspevku ( 30 Oct 2008, 15:47 )
cawte...mam taky problem hra mi normlane ide ale ked sa napr prehupujem po meste tak mi to seka jako nie seka ale tak kazdych 5-10s mi to tak trhne obraz a obcas aj na 3s seka..neviete mi poradit ako to mam vyriesit ked crysis alebo far cry 2 mi ide na plnych bez sekania? diki :cry:
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

hm..to zas bude pamatat si vsetky tie tlacitka..na tychto hrach mi vadi o ovladanie.. pouzivat cele spektrum klavesnice..lol..kam sa to hrabe na csko :)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Hrali ste to už niekto? :)
feuer
Expert
Expert

Príspevok od používateľa feuer »

lekoklatik napísal:Hrali ste to už niekto? :)
Ja som to začal sťahovať ,už mam asi 50 % možno cez víkend doťahám a potom vám hodiť tu par screnov a zaujímavosti.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

lekoklatik napísal:Hrali ste to už niekto? :)
Stiahnem, prejdem, napisem :)
human_fly
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa human_fly »

hra nie je zla ale mrte zabugovana :) niekedy ked prejde cut scena o neuspechu a date reset tak vam stale ukazuje rovnaku scenu a nic nemozte robit len vypnut hru a hrat odznova level :(...blikanie textur, obcasne padanie hry, mierne sekanie, zasekavanie postav a zla kamera (testovane na originalke) uz sa tesim na patch ktory to opravi (vyssi niez 1.1 niektore veci opravil) a ak nevyjde tak ma to dost sklame.
Najviac ma pobavy BUG kde mate zdvihnut nejaky objekt a on tam nie je :D kopec srandy je s tou hrou
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

celkom fajn hra.....take lepsie B-cko ale ako spominal kolega je tam par bugov, inac fajnova odragovacka :)
Prílohy
nice.jpg
lol.jpg
omg.jpg
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

a ako je to tam s volnostou? je to nieco ako bol spiderman 3? myslim volnost pohubu po meste a tak.. ako to mesto vyzera a pod :P
ateista
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ateista »

sranda hra len obcas to sekanie vadi snad vyde daky patch a snd poriesi par bugov
evee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evee »

Kelko napísal:a ako je to tam s volnostou? je to nieco ako bol spiderman 3? myslim volnost pohubu po meste a tak.. ako to mesto vyzera a pod :P
myslim ze este vacsia ako v SP3 ale najlepsie je to prehupovanie..je strasne dobre poriesene take realne mozes tam ist strasne velkou rychlostou a pod.suboje paradne ale skoda toho sekania je uz patch 1.1 ale este neni crack ak by niekto na nieco narazil ohladom cracku tak nech da pls vediet :wink:
feuer
Expert
Expert

Príspevok od používateľa feuer »

Myslel som si ,že tuto hru hodnotím ale moc ma nechytila .Hlavne ked som ju zapínal som mal nejaký divný pocit z ukázania toľko tlačidiel ,ale za to hneď som si zvykol na ovládanie.v hre hneď vidno ,že to nebolo robene pre PC , v menu sa skoro vôbec nedá používať myška a k tomu som nikde nenašiel nastavenia grafiky a také niečo a to my dosť vadí.

Ako už spomínali iný na odreagovanie dobré .Misie spočiatku trápne,ale ta sloboda v meste je dobra a to poskakovanie po meste sa dá ,ale až na tie chybičky aj chyby.
ateista
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ateista »

Zdravim som pri misii s kostolom ale vzdy my to tam zamrzne a neda sa to ani resetovat robi to aj niekomu z vas nieco take? :?
human_fly
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa human_fly »

ateista napísal:Zdravim som pri misii s kostolom ale vzdy my to tam zamrzne a neda sa to ani resetovat robi to aj niekomu z vas nieco take? :?
to je celkovy bug v hre nic ine nemozes urobit ako nasladovne stiahni patch 1.1 nainstaluj (predtym si zalohuj oba exe subory luncher a cracknute execko z 1.0) vo verzii 1.1 spusti luncher kde sa ti zapisu nastavenia plus mozes zmenit rozlisenie a kadejake volovinky ulozis to a nasledne perepises cracknute execka z 1.0 sekanie sa ti zmierni v hre a pusti ta to dalej
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Ake to ma poziadavky na HW ?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Napísať odpoveď