Spider-Man: Web of Shadows
-
Cyrus666
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Spider-Man: Web of Shadows
co na to hovorite??? mne sa to celkom paci aj grafika dost good, az na tie prehnane efekty v boji to vyzera dost ppci
http://www.abcgames.sk/default.asp?p=hr ... z&ID=12068
http://www.abcgames.sk/default.asp?p=hr ... z&ID=12068
UU strasne sa tesim vyborna hra to bude urcite..grafika je good.SP3 som hraval odkedy vysiel aspon tak cca 1 rok stale ale na low detailoch..trz som si kupil new grafiku tak dufamm ze my to pojde na plnych tak SP3 budem hravat az kym nevyjde toto.Inak tutuo hru som sledoval ked bola na E3 a bol som s toho dost v p**i
tesim sa
//autoeditácia príspevku ( 30 Oct 2008, 15:47 )
cawte...mam taky problem hra mi normlane ide ale ked sa napr prehupujem po meste tak mi to seka jako nie seka ale tak kazdych 5-10s mi to tak trhne obraz a obcas aj na 3s seka..neviete mi poradit ako to mam vyriesit ked crysis alebo far cry 2 mi ide na plnych bez sekania? diki
//autoeditácia príspevku ( 30 Oct 2008, 15:47 )
cawte...mam taky problem hra mi normlane ide ale ked sa napr prehupujem po meste tak mi to seka jako nie seka ale tak kazdych 5-10s mi to tak trhne obraz a obcas aj na 3s seka..neviete mi poradit ako to mam vyriesit ked crysis alebo far cry 2 mi ide na plnych bez sekania? diki
-
lekoklatik
VIP
-
human_fly
Medium Expert
hra nie je zla ale mrte zabugovana
niekedy ked prejde cut scena o neuspechu a date reset tak vam stale ukazuje rovnaku scenu a nic nemozte robit len vypnut hru a hrat odznova level
...blikanie textur, obcasne padanie hry, mierne sekanie, zasekavanie postav a zla kamera (testovane na originalke) uz sa tesim na patch ktory to opravi (vyssi niez 1.1 niektore veci opravil) a ak nevyjde tak ma to dost sklame.
Najviac ma pobavy BUG kde mate zdvihnut nejaky objekt a on tam nie je
kopec srandy je s tou hrou
Najviac ma pobavy BUG kde mate zdvihnut nejaky objekt a on tam nie je
myslim ze este vacsia ako v SP3 ale najlepsie je to prehupovanie..je strasne dobre poriesene take realne mozes tam ist strasne velkou rychlostou a pod.suboje paradne ale skoda toho sekania je uz patch 1.1 ale este neni crack ak by niekto na nieco narazil ohladom cracku tak nech da pls vedietKelko napísal:a ako je to tam s volnostou? je to nieco ako bol spiderman 3? myslim volnost pohubu po meste a tak.. ako to mesto vyzera a pod
Myslel som si ,že tuto hru hodnotím ale moc ma nechytila .Hlavne ked som ju zapínal som mal nejaký divný pocit z ukázania toľko tlačidiel ,ale za to hneď som si zvykol na ovládanie.v hre hneď vidno ,že to nebolo robene pre PC , v menu sa skoro vôbec nedá používať myška a k tomu som nikde nenašiel nastavenia grafiky a také niečo a to my dosť vadí.
Ako už spomínali iný na odreagovanie dobré .Misie spočiatku trápne,ale ta sloboda v meste je dobra a to poskakovanie po meste sa dá ,ale až na tie chybičky aj chyby.
Ako už spomínali iný na odreagovanie dobré .Misie spočiatku trápne,ale ta sloboda v meste je dobra a to poskakovanie po meste sa dá ,ale až na tie chybičky aj chyby.
-
human_fly
Medium Expert
to je celkovy bug v hre nic ine nemozes urobit ako nasladovne stiahni patch 1.1 nainstaluj (predtym si zalohuj oba exe subory luncher a cracknute execko z 1.0) vo verzii 1.1 spusti luncher kde sa ti zapisu nastavenia plus mozes zmenit rozlisenie a kadejake volovinky ulozis to a nasledne perepises cracknute execka z 1.0 sekanie sa ti zmierni v hre a pusti ta to dalejateista napísal:Zdravim som pri misii s kostolom ale vzdy my to tam zamrzne a neda sa to ani resetovat robi to aj niekomu z vas nieco take?