Priatelstvá na život a na smrť ...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Vydržia priatelstvá zo škôlky, základnej či strednej na celý život ?

Áno, pevne v to verím / Mám skúsenosť ,že áno.
56
67%
Nie , nie je to možné. / Mám skôr zlú skusenosť. / Nefunguje to.
28
33%

Celkom hlasov: 84

midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Asi tak Te-wei, vsetky priatelstvá su docasne, niektore dlhsie ine zase kratsie...zmena je zivot :)
Elius
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Elius »

Tazko povedat je to velmi individualne. Mam kamarata, ktoremu hovorim bracho a tak to aj myslim (brata nemam) a s nim sa poznam odkedy rozpravam...z casu na cas jasne ze sa serieme sak polemika sa medzi kamosmi vedie verbalne aj neverbalne ale som si isty ze na neho sa mozem spolahnut...ako aj on na mna...neviem ci je to bezne ale mne to pride normalne...mame jednu super vihodu: absolutne rozdielny vkus na baby= nikdy sa nepohadame pre zbytocnost :-D
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

v takychto pripadoch sa dost casto stane ze prave pride jedna do ktorej sa zalubite obaja...
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

wolodo napísal:v takychto pripadoch sa dost casto stane ze prave pride jedna do ktorej sa zalubite obaja...
to sa stáva , normálne...potom však ide o to, či vám obom stojí neznáma hoc aj hezká a milá kočka za rozbitie si priatelstva... :roll:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

wolodo napísal:v takychto pripadoch sa dost casto stane ze prave pride jedna do ktorej sa zalubite obaja...
v tomto mám prisne zasady,,,

wolodo:
Strašne málokto????
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

neviem... mozno ty ano.... ale strasne malokto tomu odola.... ona ide po tebe, ty ju moc nechces lebo ide po nej tvoj priatel... potom to da tebe priatel na vinu ze ju chces aj ty lebo ona ide po tebe... si s nou mozno mesiac.. da ti kopacky a kamos tiez v keli a si v tom nevinne...

/te-wei... ano strasne malokto... lebo ked sa na teba vysere kamos... a ma o teba zaujem baba tak preco by si si s nou nezacal ked on ta koli nej nechal tak... ?... ty si v podstate nic neurobil len to ze si bol pre nu pritazlivejsi ako on co mal o nu zaujem
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

a zrada pride od toho co najmenej cakate :roll: ...existovat mozu ale len docasne...dokedy nepride lepsia ponuka...aspon take mam skusenosti
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Odídeš zo strednej, kamaráti s ktorými si žil 4 roky takmer dennodenne sa rozlezú po celom Slovensku, nebodaj zahraničí.. Keď ich stretneš po 5 rokoch a prebereš, čo kto sa ako má, zistíš, že už nemáte nič spoločné.. Na výške takisto, keď zanikne potreba vymieňať skriptá, jeden odíde do BA druhý do Košíc a zrazu zistíš, že tie 2 maily za rok ťa z biedy nevytrhnú.. Prídeš do práce, zas nový kolektív, viac sa naviažeš v tom prostredí, oženíš sa/ vydáš znova prídu nové kontakty atď..
Život je neustála zmena, čas plynie - zíde z očí, zíde z mysle..

To či vydržia je individuálne, ale podľa mňa priatelia by sa mali možnosť každodenne stretávať, vytvárať spolu nové spoločné zážitky, mať možnosť stále spomínať ne tie predchádzajúce a do určitej miery mať spoločných okruh známych. Ak to tak nie je, je to skôr len ilúzia priateľstva a snaha udržať niečo čo sa nedá...
d4nt3
Light Star
Light Star

TomAss napísal:a zrada pride od toho co najmenej cakate :roll: ...existovat mozu ale len docasne...dokedy nepride lepsia ponuka...aspon take mam skusenosti
aká zrada ? však prirodzený výber , nie ? mám dohodu s kamošmi, niečo ako prísahu, žiadna ženská nám nestojí za to, mať rozbroje pre nu... žiadna nam nestojí mať ťažke srdce na toho druheho..je to tak a proste to platí...zradou by som toto teda určite nenazýval...
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

no dobre to si povies a stane sa teraz situacia ta co som opisoval ja.... ako ho nazves...??? alebo ako nazve on teba???

a to mi nevrav ze sa taka situacia nestane.... kym nie tak je fajn ale ked hej tak si nepomozes
d4nt3
Light Star
Light Star

d4nt3 napísal:aká zrada ? však prirodzený výber , nie ? mám dohodu s kamošmi, niečo ako prísahu, žiadna ženská nám nestojí za to, mať rozbroje pre nu... žiadna nam nestojí mať ťažke srdce na toho druheho..je to tak a proste to platí...zradou by som toto teda určite nenazýval...
Uvažujem, ako sa preboha ( a znova ) mohla moja téma, tentoraz o kamarátstve a priatelstve , opäť dostať k bodu : ženy ! :lol:
Príde mi to divné, ale to sa už fakt všetko točí len okolo vás, slečinky ? ( pozn.autora.: berte ako filozofické zamyslenie sa, nie urážku :wink: )

:?: :?: :?:
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

hm..laska je laska, ale aj tak si nemyslim ze by som koli jednemu chalanovi stratila kamaratku, proste on by mi zato nestal...zase je druha vec jak by to brala ta dotycna..kazdy sme iny , nemozeme sa spoliehat na to ze ked my mame take zasady tak aj on ich musi mat...kazdopadne chlapov/zien je na svete strasne vela ..tak preco sa hadat koli jedinej/nemu??? :?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Eritrea napísal:kazdopadne chlapov/zien je na svete strasne vela ..tak preco sa hadat koli jedinej/nemu??? :?
Ale možno ten jeden akurát pre teba, pán Božský, chodí s tvojou kamoškou (sakra) a nie veľmi im to klape.
Napísať odpoveď