Fuxxo. Ako som už písal neraz jednému hráčovi, nerobte žiadne TK pretože potom sa všetci na mňa obracjú aby som ich "aspoň" kickol pretože ho dal spoluhráč. Mám k tomu taký postoj aký mám.
A to s tým slay tam nastavené bolo. A bola to hlúposť. Takto je to dobre. Nech sa naučia, nie je to zložité, nedať TK.
Ak máš pocit že to zložité je, tak ti pomôže jedine môj jednoňový BAN
joke
2 leko nvm jak mi das ban, ked chodim len na jeden server a hojko to nie je NS CS uz mam na salame. kym sa nebude dat napojit zo steamu na NS server, tak budem hrat len na jedinom servery... a mne nemas preco dat ban TK nedavam. ked da niekto TA mne, tak mu npisem ci mu hrabe. ak to spravi znovu, tak mu dam TK ja. ci uz tam budes ty alebo nie, to mi je uplne fuck...
fuxxo prečo som tam asi napísal joke?
omfg takŹe ty si tiež taký že vraciaš, pretože si až moc závislí na tom aby si pochopil že je to len hra? Hmm. Mno tak na hojkovi to riešia tak že napíšu leko kickni ho dal mi TK pretoŽe vedie že mne sa to nepáči. Aký to má zmysel? Veď tu bola jedna malá konverzácia medzi dvoma hráčmi ktorý dostali po BANáne lebo sa TKckovali a teraz sú OK
mmm uz si nepametam ako to je v 1.6tke ale v source je to tak ze ked sa meni mapa tak to vyhodi tabulku zo score (date ju prec tym ze stlacite Tab), a jednoducho nefunguje attack. mozete si menit zbrane, vyhadzovat aj vsetko ale strielat a hadzat granaty sa neda...a napadla ma taka vec ze nastavte aby sa mapa zmenila nie na zaciatku noveho kola ale na konci predosleho a mate po probleme ak sa to da..v source yop..
Pozrite si IP oboch hracov, mili admini.
Chcem poukazat na problem, ktory ste, dufam, pochopili.
PepoJr. je moj spoluziak, schopny hrac CSka, necheatuje, je to proste charakter.
Kedze maju hraci rovnaku IP, IP, ktora je u No Skilla jedina a u Pepa jedna z najpouzivanejsich, BAN dostal aj necheatujuci Pepo.
no tak este som nebol registrovany ale uz som......na tych druhych IP-ckach hrat nemozem pretoze to su skolske IP(vyuzivam ich ked som v skole)...ale teraz som doma a ta IP je zabanovana....
CHoBoT napísal:ja mam permanent za TK a nestazujem sa
aj ked som to nikdy neevidel este hh ale ok no niekto ma prava tak sa hrajka
Sám veľmi dobre vieš prečo si dostal permanent. Keby si sa správal normálne tak máš na deň. btw za to tvoje prvé cheatovanie si dostal BAN len na deň tak neviem čo sa sťažuješ
Ale to s,e tu už riešili. k tomu admin dostal práva tak sa hrajká. To je to isté ako keď CHoBoT dostal zbraň a tak sa hrajká. TK na spawne, a potom akoby sa ani nechumelilo
lekoklatik napísal:Sám veľmi dobre vieš prečo si dostal permanent. Keby si sa správal normálne tak máš na deň. btw za to tvoje prvé cheatovanie si dostal BAN len na deň tak neviem čo sa sťažuješ
Ale to s,e tu už riešili. k tomu admin dostal práva tak sa hrajká. To je to isté ako keď CHoBoT dostal zbraň a tak sa hrajká. TK na spawne, a potom akoby sa ani nechumelilo
hej za cheatin ukaz mi demo mozem ti sem uplaadnut x dem ak este mas z vaseho servera ak nie tak z inych s cheatmy som nikdy nehral a nikdy nebudem ale taky ako ty to nepochopi ked dostanes dieru a hned spektujes skoda ze sa tu nerobia dema by bolo vidno kolko si dal banov za nic len ako tu bolo spominane tie prava ti udreli na hlavicku
//autoeditácia príspevku ( 05 Nov 2008, 15:59 )
lekoklatik napísal:Sám veľmi dobre vieš prečo si dostal permanent. Keby si sa správal normálne tak máš na deň. btw za to tvoje prvé cheatovanie si dostal BAN len na deň tak neviem čo sa sťažuješ
a este daco sranda ze som na niektorich serveroch v top kym nedali ten novy protokol som bol na ffforce dust 2only potom este na jednom som a to len za chvilku co som bol chory admini tam su kvlitny nahravaju dema a vedia rozoznat cheatera nedavaju ban zato ze si to len myslia a to ze si nevedel dat permanent sveci o tvojej kvalite
Ano ako som už spomínal nedal som ti prm. pretoŽe som nevedel ako
Mno áno čo už s tým narobím. Ešte stále to neviem nejak preborne ovládať (avšak potajne si v noci chodím skúšať nejaké veci...). To že s adminovaním nemám skúsenosti som písal mnohokrát. Naučím sa ale za tebou si stojím. Absolútne ma nezaujíma či si na nejakom ffforce úžasný hráč. Je mi to jedno. Demá sa nahrávajú. Ja som nenahrával. Mno pardón. Každopádne nebola to jedna diera. Ostatní hráči proti tebe protestovali, že si cheater. Tak som ťa šeil sledovať. Už sme sa o tom neraz bavili. Hoď na hojka nejaké tvoje demá keĎ sa tak vystatujš aký si skiller
Uzavriem to asi tým, že si až príliž veľký skill na hojko server. Mno čo už. V ffforce ťa určite radi privítajú
nwm sa hybat ako je to mozne bol som na servery de boly sami cheaery a nwm s hybat napjim sa na server a nic sa nestane nwm sa hybat ako to dam naspat pls???