CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Fuxxo. Ako som už písal neraz jednému hráčovi, nerobte žiadne TK pretože potom sa všetci na mňa obracjú aby som ich "aspoň" kickol pretože ho dal spoluhráč. Mám k tomu taký postoj aký mám.

A to s tým slay tam nastavené bolo. A bola to hlúposť. Takto je to dobre. Nech sa naučia, nie je to zložité, nedať TK.
Ak máš pocit že to zložité je, tak ti pomôže jedine môj jednoňový BAN :P
joke
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Pre Hojka a adminov, dnes dvaja cheatri.
Prílohy
cheateri_na_hojku.rar
tri *.DEM
(379.5 KiB) 63 stiahnutí
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

2 leko :D :D :D nvm jak mi das ban, ked chodim len na jeden server a hojko to nie je :P NS CS uz mam na salame. kym sa nebude dat napojit zo steamu na NS server, tak budem hrat len na jedinom servery... a mne nemas preco dat ban :) TK nedavam. ked da niekto TA mne, tak mu npisem ci mu hrabe. ak to spravi znovu, tak mu dam TK ja. ci uz tam budes ty alebo nie, to mi je uplne fuck...
lekoklatik
VIP
VIP

fuxxo prečo som tam asi napísal joke? :)
omfg takŹe ty si tiež taký že vraciaš, pretože si až moc závislí na tom aby si pochopil že je to len hra? Hmm. Mno tak na hojkovi to riešia tak že napíšu leko kickni ho dal mi TK pretoŽe vedie že mne sa to nepáči. Aký to má zmysel? Veď tu bola jedna malá konverzácia medzi dvoma hráčmi ktorý dostali po BANáne lebo sa TKckovali a teraz sú OK :)
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

neboj nist.. ja viem citat... dnes som mal taky problem s TA... upozornoval som. nedal si povedat. zvysok ti poslem v PM. nebudem to sem davat...
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

mmm uz si nepametam ako to je v 1.6tke ale v source je to tak ze ked sa meni mapa tak to vyhodi tabulku zo score (date ju prec tym ze stlacite Tab), a jednoducho nefunguje attack. mozete si menit zbrane, vyhadzovat aj vsetko ale strielat a hadzat granaty sa neda...a napadla ma taka vec ze nastavte aby sa mapa zmenila nie na zaciatku noveho kola ale na konci predosleho a mate po probleme :) ak sa to da..v source yop..
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Pravom zaBANovany hrac.
Nepravom zabanovany hrac.

Pozrite si IP oboch hracov, mili admini.
Chcem poukazat na problem, ktory ste, dufam, pochopili.
PepoJr. je moj spoluziak, schopny hrac CSka, necheatuje, je to proste charakter.
Kedze maju hraci rovnaku IP, IP, ktora je u No Skilla jedina a u Pepa jedna z najpouzivanejsich, BAN dostal aj necheatujuci Pepo.

Tymto postom za Pepa ziadam napravu.
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

je to pravda, ale tvoj kamos..moze hrat aj s inou ip ( ako vidim)
to mas tak , ked su rovnake ipcky :wink: .
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

no tak este som nebol registrovany ale uz som......na tych druhych IP-ckach hrat nemozem pretoze to su skolske IP(vyuzivam ich ked som v skole)...ale teraz som doma a ta IP je zabanovana....

aby som to uviedol na spravnu mieru
CHoBoT
Star
Star

Príspevok od používateľa CHoBoT »

ja mam permanent za TK a nestazujem sa :D
aj ked som to nikdy neevidel este hh ale ok no niekto ma prava tak sa hrajka :)
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

CHoBoT napísal:ja mam permanent za TK a nestazujem sa :D
ja davam tiez permanent za TK a nehrajkam sa... samozrejme pokial to neni umyselne, nic sa nedeje ..
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

tak si bojuj za svoje :) mozno to nejako dokazes

a da sa odstranit ten ban....aby som mohol hrat?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

PepoJr.: Je to odblokovane.
lekoklatik
VIP
VIP

CHoBoT napísal:ja mam permanent za TK a nestazujem sa :D
Sám veľmi dobre vieš prečo si dostal permanent. Keby si sa správal normálne tak máš na deň. btw za to tvoje prvé cheatovanie si dostal BAN len na deň tak neviem čo sa sťažuješ :)
Ale to s,e tu už riešili. k tomu admin dostal práva tak sa hrajká. To je to isté ako keď CHoBoT dostal zbraň a tak sa hrajká. TK na spawne, a potom akoby sa ani nechumelilo
CHoBoT
Star
Star

Príspevok od používateľa CHoBoT »

lekoklatik napísal:Sám veľmi dobre vieš prečo si dostal permanent. Keby si sa správal normálne tak máš na deň. btw za to tvoje prvé cheatovanie si dostal BAN len na deň tak neviem čo sa sťažuješ :)
Ale to s,e tu už riešili. k tomu admin dostal práva tak sa hrajká. To je to isté ako keď CHoBoT dostal zbraň a tak sa hrajká. TK na spawne, a potom akoby sa ani nechumelilo
hej za cheatin ukaz mi demo mozem ti sem uplaadnut x dem ak este mas z vaseho servera ak nie tak z inych s cheatmy som nikdy nehral a nikdy nebudem ale taky ako ty to nepochopi ked dostanes dieru a hned spektujes skoda ze sa tu nerobia dema by bolo vidno kolko si dal banov za nic len ako tu bolo spominane tie prava ti udreli na hlavicku

//autoeditácia príspevku ( 05 Nov 2008, 15:59 )
lekoklatik napísal:Sám veľmi dobre vieš prečo si dostal permanent. Keby si sa správal normálne tak máš na deň. btw za to tvoje prvé cheatovanie si dostal BAN len na deň tak neviem čo sa sťažuješ :)
a este daco sranda ze som na niektorich serveroch v top kym nedali ten novy protokol som bol na ffforce :) dust 2only potom este na jednom som a to len za chvilku co som bol chory admini tam su kvlitny nahravaju dema a vedia rozoznat cheatera nedavaju ban zato ze si to len myslia a to ze si nevedel dat permanent sveci o tvojej kvalite :D
lekoklatik
VIP
VIP

Ano ako som už spomínal nedal som ti prm. pretoŽe som nevedel ako :)
Mno áno čo už s tým narobím. Ešte stále to neviem nejak preborne ovládať (avšak potajne si v noci chodím skúšať nejaké veci...). To že s adminovaním nemám skúsenosti som písal mnohokrát. Naučím sa :wink: ale za tebou si stojím. Absolútne ma nezaujíma či si na nejakom ffforce úžasný hráč. Je mi to jedno. Demá sa nahrávajú. Ja som nenahrával. Mno pardón. Každopádne nebola to jedna diera. Ostatní hráči proti tebe protestovali, že si cheater. Tak som ťa šeil sledovať. Už sme sa o tom neraz bavili. Hoď na hojka nejaké tvoje demá keĎ sa tak vystatujš aký si skiller :wink:
Uzavriem to asi tým, že si až príliž veľký skill na hojko server. Mno čo už. V ffforce ťa určite radi privítajú
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Smiem sa spýtať ako sa mám regnistrovať aby som mohol hrať za svoj nick len ja? :D
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

filip102 napísal:Smiem sa spýtať ako sa mám regnistrovať aby som mohol hrať za svoj nick len ja? :D
nijak
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

filip102 napísal:Smiem sa spýtať ako sa mám regnistrovať aby som mohol hrať za svoj nick len ja? :D
je to realne, ale takuto moznost zatial neponukame :), skus kontaktovat hojka, mozno by ti nejako vedel vyhoviet.. naco to vlastne potrebujes ?
kostak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kostak »

nwm sa hybat ako je to mozne bol som na servery de boly sami cheaery a nwm s hybat napjim sa na server a nic sa nestane nwm sa hybat ako to dam naspat pls??? :?:
Zamknuté