Tomb Raider Underworld

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
miro2004
Medium Star
Medium Star

Tomb Raider Underworld

Príspevok od používateľa miro2004 »

úvodní level s thajským chrámem schovaným v džungli nad pobřežím, k němuž Lara připluje na lodi.

Oficiálně uváděné HW nároky hry zní: minimálně Intel Pentium 4 3+GHz nebo AMD Athlon 2.5+GHz, 1 GB RAM pro Windows XP a dvojnásobek ve Vista, grafická karta aspoň GeForce 6800GT nebo ATI 1800XT, DX9 kompatibilní zvukovka. Pro hladký běh výrobce z Crystal Dynamics doporučuje procesor Intel Core 2 Duo 2,2 GHz nebo Athlon 64 X2 4400+, 2 GB RAM, GeForce 9800 GTX nebo ATI HD4800 a k PC připojený xboxový ovladač.

Demo

Kód: Vybrať všetko

http://eidos.http.internapcdn.net/eidos_vitalstream_com/tru/trudemopc.exe
na mojom Core 2 Duo 2,4 ke a 8800GT isla hra na full 1280X1024 na okolo 40 FPS + - 10
Prílohy
Lara 4
Lara 4
Lara 3
Lara 3
Lara 2
Lara 2
Lara 1
Lara 1
Opak
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Opak »

toto by som si hadam aj zahral :) pamätám si ako som ešte na ps1 hraval TombRider.. :oops: vyzera uz celkom dobre toto
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

je nato uz aj cestina? :oops:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

vsak je to estelen demo... V plnej by vraj mali byt titulky.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

:lol: lol ja ze to uz je normalne vydane :(
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Tak na to sa tesim, TR je super seria :oops: Demo ale skusat nebudem, dema nemam rad :P Grafika vyzera slusne, len dufam ze z Lary zase nespravia "ultimate killing mashine". Stare dobre casy ked sa v TR riesili hadanky a puzzle a neheadshotovalo sa s m4kou vsetko zive.
Tomika
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomika »

sklamem ta, aj tu sa ide na headshoty a hadanky su aspon v deme dost primitivne, demo som presiel rychlo a ani som sa nezastavil na nejakom mieste ze by som to nevedel vyriesit. inak sa mi lubi ze lara uz vie bojovat aj nohami, pekne vyzera take odkopnutie tigra(alebo to bol lev?) :)
feuer
Expert
Expert

Príspevok od používateľa feuer »

Demo som si naplno užil .Velmi prekrásna grafika a trochu mi to pripomenulo Princ of Persia (si preto že som ešte žiaden diel Lara Croft nehral) A čo sa týka tej obtiažnosti a hádaniek som čítal ,že vraj sa bude dať úplne obtiažnosť nastaviť . Napr. množstvo výbave ,rýchlosť a také
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andr3w »

akurat som si zahral demo a pocity fakt vyborne, ci uz grafika, pohyby, hadanky vsetko je uzasne..uz nech to vide:)
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

prostredie - super
hudba - prijemna
ovladanie - hrozne
kamera - otrasna

hra samotna urcite ma co ponuknut, ale nejak nemam nervy na taketo ovladanie pri tejto kamere. Keby som prave nebol dohral dead space, tak by som si povedal ze je to kvoli third person, ale...

A uz ked sme pri tom hopsani - chcelo by to Altairov styl z Assassin's Creed (ozaj tiez dobre ovladatelna third person), kedy mozem hopsat medzi kazdymi vycnelkami - takto su to len otexturovane plochy s 3D mapami, ale zachytit sa tam da iba toho, co tvorcovia urcili. Inak hra mi na full 1680*1050 4xAF 0xAA bezi plynulo bez jedineho sklbnutia (fps som nemeral) [E8400, 8800GTX, 4GB, Vista], takze "pomerne sucasna" zostava by to mala zvladat bez problemov.

btw, ked sa lara zabije padom z vysky, zvuk pripomina skorej padajucu umelu skatulu. Co vitam, je sikovne rieseny priebezny autosave pre respawn, kedy nemusim prechadzat komplet vsetko (rozumej od posledneho bodu ulozenia).
D34Dlife
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D34Dlife »

Tomb Raider Underworld - RELOADED :)
chozze69
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa chozze69 »

no hoci tombraider je moja srdcovka v tomto diely som zvadol skoro na zaciatku
v tej jaskyni s dvoma malymi kockami a dvoma kamennymi drakmi neviem co dalej ,nevie niekto poradit?
miro2004
Medium Star
Medium Star

:D no sak co dve kocky polozis na to one co tam je na tu plosinku aby to drzalo a na druhej strane strhnes hlavu toho draka q ckom proste sa zachytis o to a strhnes potom ked aktivujes tu packu co je na tej lavej strane z jednej strany /teda z lavej /ti vyslahne ohen a otvoria sa ti dvere ja mam dalej taku velku chobotnicu az sa bojim k nej ist aby ma nestiahla chapadlami :D
Prílohy
je to troska tmave ale sak je tam tma
je to troska tmave ale sak je tam tma
chozze69
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa chozze69 »

ok nevedel som ze treba strhnut tu hlavu :oops:
vdaka
kenny265
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kenny265 »

Lara nasla nejaku vecicku na ruku co jej potom ukradli a zavalili vchod...dostal som sa sice von za tie kamene ale neviem kade dalej...vie niekto poradit?
BlackAngelDeath
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa BlackAngelDeath »

Caute viete my poradit co mam robit ked som pred dverami kde je to thorova rukavica a su tam 2 tie kde treba stat aby sa odblokovali dvere neviem co tam mam spravit nikde tam nic neni co by som tam polozil
D34Dlife
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D34Dlife »

tam som aj ja teraz ... isiel som doprava po tej tyci hore a tam som nasiel dve kocky ale tie musim polozit na tlacidlo aby sa mi otvorili dvere a ked jednu zoberem tak dvere sa zavru :(

// uz viem ako .... treba ist tam kde su tie dve kocky postavit sa na tlacidlo a chytit kocku a odhodid ju za dvere ( capslockom ) potom aj druhu a rychlo prebehni kym je to este otvorene potom ich daj na jedno tlacidlo , lanom chyt dvere , postav sa na druhe tlacidlo pockaj kym sa tie dvere uvolnia a uz len pritiahni dvere a mozes si ist po rukavicu
miro2004
Medium Star
Medium Star

:D mne sa tato hra moc paci konecne som uz tam co bolo demo presiel som tu lod kde sa cela lod potapala nie je to tazka hra mna skor prekvapila ta atmosfera :D
smutko8882
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa smutko8882 »

Neviete niekto poradit jak sa za tou chobotnicou ci co to je da dostat cez tie dvere k ruke ??? su tam 2 plosinky na kocky a jedna miestnost kde su dve kocky ale tie ked chcem jednu z nich zobrat tak sa mi zavru dvere cize sa to neda ... =/ help niekto ? :oops:
Napísať odpoveď