Tomb Raider Underworld
uz to napisal D34Dlife...smutko8882 napísal:Neviete niekto poradit jak sa za tou chobotnicou ci co to je da dostat cez tie dvere k ruke ??? su tam 2 plosinky na kocky a jedna miestnost kde su dve kocky ale tie ked chcem jednu z nich zobrat tak sa mi zavru dvere cize sa to neda ... =/ help niekto ?
ale skusim podrobnejsie: Prejdes do druhej miestnosti, obe kocky polozis na to "tlacidlo". postavis sa tam aj ty s Larou, dvihnes kocku a klavesou CAPS LOCK ju odhodis dverami do druhej miestnosti.
S Larou v pohode prejdes cez dvere nez sa zavru, ak nie, tak skombinuj beh so skokom a prikrcenim (efektne nimi preskoci
V druhej miestnosti polozis dve zavazia na jedno tlacidlo, S Larou sa postavis niekde medzi, Q-eckom zachytis tie dvere a postavis sa na druhe tlacidlo aby zapadla aj druha zapadka. Potom len klavesou E trosku pohybes dverami a padnu.
Som v Mexiku level s motorkou a mam na jednej strane,aj druhej strane,vyzera to ako stadion a mam spravne potocit take ozubene kolesa zo skaly vytesane,no a ked ix spravne nastavim strede toho akoze stadiona zo zeme vyrastie brana,no je casovo obmedzena a ja som to nestihol a neviem,ako ju mam znovu otvorit,otacat tymi kolesami uz nejde...
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
si loadni save tam pred tym ako ju otvorispeto.vac napísal:Som v Mexiku level s motorkou a mam na jednej strane,aj druhej strane,vyzera to ako stadion a mam spravne potocit take ozubene kolesa zo skaly vytesane,no a ked ix spravne nastavim strede toho akoze stadiona zo zeme vyrastie brana,no je casovo obmedzena a ja som to nestihol a neviem,ako ju mam znovu otvorit,otacat tymi kolesami uz nejde...
BTW uz som tuto hru presiel,trochu ma zarazil ten koniec ale inac super hra
-
Daggertail
Light Professional
-
Daggertail
Light Professional
W+Epeto.vac napísal:Uz som v leveli s nazvom ostrov,zacinam na motorke v zasnezenom prostredi...
//autoeditácia príspevku ( 29 Nov 2008, 11:27 )
Jak mam splhat po retazi,ktora ide proti smeru ktorym potrebujem splhat...???Alebo ako sa dostanem na jej koniec...???
-
Daggertail
Light Professional
jj na lodipeto.vac napísal:Hej,tak sa splha ryxlejsie...???Ja som to uz sice presiel,ale bez toho,som sa postavil na tu retaz a xodil som po nej,je to ryxlejsie,ako ruckovanie,aj ked dost blbe,lebo furt padala,ale presiel som to...Ten kratky level bol na lodi...???Prave som ho presiel a som zrejme v poslednom...
Ktory puzzle myslis...???Level po lodi je posledny...???
//autoeditácia príspevku ( 29 Nov 2008, 21:55 )
No prave som to presiel,skoncilo sa to v pohode,no celkovo dost lahke to bolo a vcelku kratke,tak raz,dva krat take som cakal ze to bude a cakal som na konci neakeho bossa,ako to zvycajne byva...No ale pekny Tomb Raider to bol,dobre spracovany...Takze mi uz nic ine neostava len cakat na dalsieho...
//autoeditácia príspevku ( 29 Nov 2008, 21:55 )
No prave som to presiel,skoncilo sa to v pohode,no celkovo dost lahke to bolo a vcelku kratke,tak raz,dva krat take som cakal ze to bude a cakal som na konci neakeho bossa,ako to zvycajne byva...No ale pekny Tomb Raider to bol,dobre spracovany...Takze mi uz nic ine neostava len cakat na dalsieho...
-
Daggertail
Light Professional
-
Daggertail
Light Professional
musis vyjst von z tej jaskyne kde je ten mechanizmus a naokolo mas este 2 dalsie,tie preskumaj a tam bude to jedno kolesocardash napísal:hned na začiatku v prvom levely neviem otvoriť tie dvere.jeden volant do tych dveri som našiel.ale druhy nie a nemožem sa dosteť dalej.tak povedzte ako alebo kde je druhy volant.