F1 2009

O športe...

Kto vyhrá titul šampióna F1 pre rok 2009

Kimi Raikkonen
23
18%
Felipe Massa
19
15%
Lewis Hamilton
10
8%
Heikki Kovalainen
1
1%
Robert Kubica
5
4%
Nick Heidfeld
0
Žiadne hlasovania
Fernando Alonso
8
6%
Jenson Button
38
30%
Sebastian Vettel
12
10%
Rubens Barrichello
10
8%

Celkom hlasov: 126

Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

ako je mozne, ze ma dakto take stastie???????? ja sa musim dat na PN, sak ma skoro ranila mrtvica :evil: :evil: :evil:
co ti chumaji v toyote dnes vystrajaju??? DPC :samovrazda:
Massa place a ja s nim :cry:
tukilluki
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tukilluki »

Vyborne Lewis, gratulujem.....to bol teda zaver
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

Hamilton mal teda pekne sk.... stastie... Glock to posral
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

ciste stastie hamiltona :?
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Glock mal 2 zastávky v boxe, Hamilton 3. Glock asi nemal pneumatiky do mokra tak sa zastavil v boxoch, ale asi to nepostrehli tí v TV a v grafike bol Glock štvrtý.
dwarf
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dwarf »

Hamilton is biggest lucker i ever seen :cry: :cry: :cry:
Pajtaš
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Pajtaš »

pane boze massa mal isty titul ale nebyt toho glocka ...jaj boze...toto bol koniec som pomaly ani nedychal...mna asi porazi....boze kusok chybalo tamu iba kustik ale glock mal gumy do sucha a aj takto to dopadlo...posledne kolko mal glock okolo 20sekund stratu...ze vraj poslednom kole sa viac rozprsalo..jaj boze..chudak massa.....hamilton ziskal titul a massa smuti a tym padom aj ja. :cry: ..ale fandil som massovi az do poslednych metrov...no tak vari sa to podari na buduci rok aby massa ziskal titul....

//jelko4

tak tomu ver ze mal stastie, to nebolo stastie ale zazrak co sa stalo..

//t0m4s3

ja som pisal o stasti ked boli posledne metre VC...nevravim o celych pretekov ale ku koncu pretekov,a ak by nezacalo prsat viac, co sa aj stalo tak titul by mal massa...glock by skoncil stvrty, vettell 5 a hamilton 6..ale co glock mal gumy do sucha a tym padom sa stalo co sa stalo :(
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Komentare nie je potreba, snad len dakujem Lewis, poplakal som si od stastia asi ako ked Mika vyhral titul vitazstvom v Japonsku

edit: dementi so stastim sa dajte vysetrit. Sledovali ste vobec cele preteky ked dokazete zadret taku kravinu?
lacko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lacko »

radek21 napísal:Glock mal 2 zastávky v boxe, Hamilton 3. Glock asi nemal pneumatiky do mokra tak sa zastavil v boxoch, ale asi to nepostrehli tí v TV a v grafike bol Glock štvrtý.
Glock mal slicky a v poslednej zakrute sa stal Hamilton majstrom... asi najnapinavejsia VC sezony... vinikajuca jazda v podani Vettela... gratulacia Hamiltonovi, zasluzeny titul vzhladom na jeho vykony pocas celej sezony
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Fero270 napísal:pane boze massa mal isty titul ale nebyt toho glocka ...jaj boze...toto bol koniec som pomaly ani nedychal...mna asi porazi....boze kusok chybalo tamu iba kustik ale glock mal gumy do sucha a aj takto to dopadlo...posledne kolko mal glock okolo 20sekund stratu...ze vraj poslednom kole sa viac rozprsalo..jaj boze..chudak massa.....hamilton ziskal titul a massa smuti. :cry: ..ale fandil som massovi az do poslednych metrov...no tak vari sa to podari na buduci rok aby massa ziskal titul....

//jelko4

tak tomu ver ze mal stastie, to nebolo stastie ale zazrak co sa stalo..
Zazrak by to bol, keby mal such gumy, ale prezul na mokre, takze je to vitazstvo taktiky.
Inak by som bol radsej, keby vyhrall Massa, ale Hamilton ma titul zasluzeny, zvlast ked vezmeme do uvahy rozne rozporuplne momenty prejednavane a riesene za zelenym stolom, ktore Hamiltona stali neikolko bodov pocas sezony.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

suhlas s GothaRom ohladom jury, Lewisovi k titulu gratulujem, ale netesim sa z toho :(
som zvedavy, ci sa bude povysenecky nafukovat ako najmladsi majster sveta. ci mu slava este viac nestupne do hlavy
t0m4s3 napísal:...dementi...
emocie zaberaju v oboch taboroch :wink:

ferrari ma ale opat pohar konstrukterov :smt112
Pajtaš
Medium Star
Medium Star

GothaR napísal:Zazrak by to bol, keby mal such gumy, ale prezul na mokre, takze je to vitazstvo taktiky.
Inak by som bol radsej, keby vyhrall Massa, ale Hamilton ma titul zasluzeny, zvlast ked vezmeme do uvahy rozne rozporuplne momenty prejednavane a riesene za zelenym stolom, ktore Hamiltona stali neikolko bodov pocas sezony.
ved chapem ze mal hamilton titul zasluzeny, ale zas ak by massa nespravil chyby ktore ho staly body tak by si aj on titul zasluzil...massu zradila technika, hamiltona zas smola kedze ho vacsinou potrestali....
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

v 70 kole som zomrel ale v poslednej zakrute som sa znovu narodil a este raz WELL DONE LEWIS WELL DONE :smt112
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Fero270 napísal:hamiltona zas smola kedze ho vacsinou potrestali....
to by som smolou nenazyval :? ale okatou snahou znicit caro F1

akurat som si par dni dozadu pozeral dake videa z rokov davno minulych (1992, 1994, ...), hlavne teda Schumiho nadvladu a som si uvedomil, ze od konca jeho kariery som prestal F1 az tak prezivat, ale po dnesku som si vedomy, ze to dokazem este stale setsakramesky prezivat :naturehot:
jukaza
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jukaza »

Tak... Najlepsia VC celej sezony....Hamik-Gratulujem (musime uznat ze si to chlapec zasuzil),A Massa ...no bolo mi ho aj tak trochu luto predsa prist o Titul kvoli jednej zatrute :?

Ale budu aj dalsie sezony... uz teraz sa tesim na buduci rok :D
Pajtaš
Medium Star
Medium Star

Kibo napísal:to by som smolou nenazyval :? ale okatou snahou znicit caro F1
ale tak tak co sa stalo to sa stalo...hamilton ziskal titul...a massa vicemajster...prezil som to, ked v roku 2006 shumi neziskal titul prave v brazilii a prezijem to aj teraz.. :wink:
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

gratulacia lewisovi, ale vacsia ferrari :D
dufam ze vettel sa coskoro dostane do nejakeho spickoveho teamu a vsetkym ukaze ako sa to jazdi :P
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

t0m4s3 napísal: edit: dementi so stastim sa dajte vysetrit. Sledovali ste vobec cele preteky ked dokazete zadret taku kravinu?
sa chovaj trochu pan admin... Hamilton jazdil priemerne ale s prehladom a stacilo mu to. Dobre preteky boli a aj celkovo cela sezona bola fajn. Skoda tych roznych rozporuplnych trestov, chyb, afer ale aj tak sa bolo na co pozerat. Urcite lepsie ako v casoch nadvlady Schumachera a Ferrari.....Hamilton, Massa, Alonso, Vettel, Kubica RESPECT !!!
ayrton2
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa ayrton2 »

no co dodat asi len ...xixiixixixixxiixixixixiixixixiixxixixixiixixixxiixixxxixiixixixixxii...sorry ale je mi to smiesne ...mozno toyota dostane nejaky strieborny darcek xxixiixixixixxiixiix.....ja sa smejem ....to bolo na inkfart
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Jelko4 ak si to stale nepochopil, tak Hamilton nemal ziadne stastie, naopak - takmer mal neuveritelnu smolu vdaka dazdu 5 kol pred koncom a zariskovaniu Glocka.
Napísať odpoveď