C&C Red Alert 3 | Command & Conquer | RTS

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

XERXES napísal:Som laik ako zapnem tu firewall blokaciu prosim porad.
netusim aky mas firewall, ale najlepsie urobis ak vypnes siet, alebo odpojis sietovy kabel a si odrezany od netu.. je to to iste :)
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

ti ludia tu hru robili asi s velkou davkou rajskeho plynu ked tam dali medvede, dela so strielaju pechotu ako parasutistov, harrier-MiGy a namiesto poradneho tanku tam za rusov behaju n-Nohe roboty.... a to som hral len ZSSR skirmish :(

tesim na laserovych panacikov s ryzackymi klobucikmi
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Stenky napísal:ti ludia tu hru robili asi s velkou davkou rajskeho plynu ked tam dali medvede, dela so strielaju pechotu ako parasutistov, harrier-MiGy a namiesto poradneho tanku tam za rusov behaju n-Nohe roboty.... a to som hral len ZSSR skirmish :(

tesim na laserovych panacikov s ryzackymi klobucikmi
jj, a k tomu este delfin ktory je silnejsi jak lod...
sovietman
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sovietman »

Gangy napísal:No tak som to teraz skusal ale musim povedat ze sa mi to vobec nepaci. C&C seria je moja srdcovka ale toto je na mna prilis farebne a rozpravkove a neviem ake
už dvojka s tým začala :?
vauxhall
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa vauxhall »

hram za rusko a zatial som celkom spokojny s touto hrou ,,,odporucam ...
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

vauxhall napísal:hram za rusko a zatial som celkom spokojny s touto hrou ,,,odporucam ...
A co konkretne na tom odporucas? Je to strasne nudna a odflaknuta hra podla mna. Kazda misia sa da vyhrat stylom ... postav 20 helikopter a vsetko znic (ano aj na hard obtiaznosti). Hra nema ziadny spad. Misie sa totalne opakuju. Len sa meni mapa. Dokonca si nedali ani namahu s nejakymi napadmi ako spestrit misie. Ak sa nemylim tak misie kde mas len malu skupinku vojakov bez zakladne tam su len 2 (za rusov). Ostatne su klasicke ubran sa utokom rozostavaj zakladnu zbombarduj nepriatela ... Ked to napriklad porovnam s kampanou prveho Tiberiana tak je toto totalny odpad. + ako bolo vyssie spomenute tak chodiace lode a laserovi vojaci s ryzovymi klobukmi no akoze lol.
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

treba este pripomenut raketovych anjelov a tu ich specialnu jednotku dake levitujuce dievcatko :lol: , ktore mi vyhadzovalo do luftu apocalypse tanky :wink: , proste sa vyvojari ispirovali azijskymi rozpravkami
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Waldo napísal:A co konkretne na tom odporucas? Je to strasne nudna a odflaknuta hra podla mna. Kazda misia sa da vyhrat stylom ... postav 20 helikopter a vsetko znic (ano aj na hard obtiaznosti). Hra nema ziadny spad. Misie sa totalne opakuju. Len sa meni mapa. Dokonca si nedali ani namahu s nejakymi napadmi ako spestrit misie. Ak sa nemylim tak misie kde mas len malu skupinku vojakov bez zakladne tam su len 2 (za rusov). Ostatne su klasicke ubran sa utokom rozostavaj zakladnu zbombarduj nepriatela ... Ked to napriklad porovnam s kampanou prveho Tiberiana tak je toto totalny odpad. + ako bolo vyssie spomenute tak chodiace lode a laserovi vojaci s ryzovymi klobukmi no akoze lol.
Njn, v misiach za Sovietov stačí postaviť obranu aby ti nezničili základňu a pomaly šetriť peniaze, postaviť 15-20 vzducholodí Kirov a misia je vyhraná (hocijaká misia). Momentálne hrám za Spojencov, bola menšia misia s Tanyou a špiónmi kedy som sa mal infiltrovať do generátorov nepriateľa a zničiť jeho lietadlové lode. Teraz som v misii kedy mám zničiť obrovskú plávajúcu pevnosť Cisárstva vychádzajúce Slnka (to je tiež názov :lol: ).
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa RainbowSix »

chalani ako sa vola ta ruska piesen ktora hra v menu ak ju ma dakto moze mi ju dakto poslat prosim dik
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Composer Frank Klepacki is to return to score part of the game. When interviewed regarding the matter, Klepacki indicated a strong desire to do so, but admitted that due to the fact that he is no longer being employed by Electronic Arts and currently works for Petroglyph Games, this may be contractually impossible. At the RA3 Community Summit in June 2008, Klepacki showed a video to the entire C&C community in which he stated that he had been hired to work on Red Alert 3, and that he was composing Hell March 3, the most recent update of Red Alert's iconic theme.

Composers James Hannigan and Timothy Michael Wynn are also associated with much of the music of Red Alert 3.
ale neviem ci ti to pomoze :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tak tymto si dovolim tvrdit, ze mi dokazili nazor na Red Alert... Ani zdaleka sa to nechyta na Generals a nie to este Red Alert 2... Proste hnus...
Red Alert 2 som nevedel prestat hravat,ale toto som musel prestat hrat, lebo sa na tu pokemonsku grafiku a farby neda pozerat..
Nic v zlom, ale taketo nieco vydat pod nazvom Red Alert musel povolit len dilino.
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

RainbowSix napísal:chalani ako sa vola ta ruska piesen ktora hra v menu ak ju ma dakto moze mi ju dakto poslat prosim dik
Hell March 1,2,3 vyber si podla dielu. kostra byva rovnaka len s dakymi odlisnostami...

R.A.P.T.O.R-SR
Novice
Novice

Kazdy kdo ma zaujem hrat tuto super gamesu.......

Príspevok od používateľa R.A.P.T.O.R-SR »

nech sa pripoji do siete na hamachi.Nazov AWAKEN a heslo 55555
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

no zatial som si to zahral len dovolenkovo a len skrimish, ale akoze haluz na odreagovanie je to dobre ... urcite to nema na C&C Generals ZH, to som pri tom presedel minimalne rok ... nechce sa mi citat cela tema, ale co ma dostalo, ked som si za amikou ( ci co to bolo ) spravil lode, dam aby isly na druhu stranu ostrova, a o chvylu hlasenie ze jednotky su pod utokom, a lode sli po pevnine ... :smt044
to chcem vidiet toho machra co to vymislal ... :smt046
pacho666
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pacho666 »

JJ aj mne to pripada dost take.. farebne :( myslim ze slaba hra a vela problemov bolo s nou. Myslim crack a tak. NO zase presiel som prave vsetky lekcie treningu, a zase musim povedat, ze vea vyleseni je tam!! take co este nikde neboli, ako napr ziadat pomoc spoluvelitela atd... Ale zase nemam slabe PC, ved mi utiahol aj crysis. no a dal som si take z nizkych na take strednejsie detaily, no sekalo to neskutocne, ako keby som siel bez GPU, zeby len procak ratal grafiku, no skoda.. Nejako v poslednej dobe nevychadza nic dobre.

Toto pokaslane, NFS undercover dodrbany, a COd5 som presiel za skoro 2 dni a vela veci sa mi tam tiez nepacilo :( NO bieda pod vianoce... Este ze mam aj inu pracu okrem hrania, bo by som sa nudil :idea:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

z toho co som cital, tak najviac ti zrejme vadi, ako vyvojari dodrbali hru, ze bol problem s crackom? Keby kupis a stazujes sa na kvalitu vyrobku, mas na to pravo. Vsetko doslova ukradnes a div, ze si to vyvojarom nesiel reklamovat? Ako uplne vazne sa ta teraz spytam - urcite si normalny?

Jop, a netyka sa to len RA3 a urcite sa to netyka len jeho sameho. Tyka sa to vsetkych hmmm.. vsak vy sa uz najdete :x
pacho666
Medium Star
Medium Star

KoCi napísal:z toho co som cital, tak najviac ti zrejme vadi, ako vyvojari dodrbali hru, ze bol problem s crackom? Keby kupis a stazujes sa na kvalitu vyrobku, mas na to pravo. Vsetko doslova ukradnes a div, ze si to vyvojarom nesiel reklamovat? Ako uplne vazne sa ta teraz spytam - urcite si normalny?

Jop, a netyka sa to len RA3 a urcite sa to netyka len jeho sameho. Tyka sa to vsetkych hmmm.. vsak vy sa uz najdete :x
o com to chlape tocis?? keby boli u nas take lacne ceny hier ako naprv v UK a bol by taky priemerny plat ako tam, tak tiez mozem okaslat tahanie z netu, ked si to mozem kupit. Ale oplati sa kupit hru, ked vyjde nieco ako Undercover a je to otras???? A nevypisuj tu, ci som normalny, sa uvedom... vyjadril som svoj nazor.. ak sa ti nepaci, necitaj!"ň
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

No ja uprimne lutujem kazdeho kto kupil RA3...
pacho666
Medium Star
Medium Star

Gangy napísal:No ja uprimne lutujem kazdeho kto kupil RA3...
asi tak, a este k tym lutujucim by som priradil aj ludi, co si kupili NFS undercover :?

Ved to je bieda, ja nepoviem, ze vyvaloim love za nieco poriadne, ako COD4 co je fakt pecka, za to sa oplati kupit, hravam to do teraz!!
miro2004
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miro2004 »

neviem co tu riesite kupovanie hry ved tu sa riesi to aka je to hra mne sa paci aj ked ja by som si ju nekupil lebo mne sa zda dost padnuta na hlavu ta ochrana ako aj posledne ochrany ktore su na tie novšie hry
Napísať odpoveď