netusim aky mas firewall, ale najlepsie urobis ak vypnes siet, alebo odpojis sietovy kabel a si odrezany od netu.. je to to isteXERXES napísal:Som laik ako zapnem tu firewall blokaciu prosim porad.
C&C Red Alert 3 | Command & Conquer | RTS
jj, a k tomu este delfin ktory je silnejsi jak lod...Stenky napísal:ti ludia tu hru robili asi s velkou davkou rajskeho plynu ked tam dali medvede, dela so strielaju pechotu ako parasutistov, harrier-MiGy a namiesto poradneho tanku tam za rusov behaju n-Nohe roboty.... a to som hral len ZSSR skirmish
tesim na laserovych panacikov s ryzackymi klobucikmi
A co konkretne na tom odporucas? Je to strasne nudna a odflaknuta hra podla mna. Kazda misia sa da vyhrat stylom ... postav 20 helikopter a vsetko znic (ano aj na hard obtiaznosti). Hra nema ziadny spad. Misie sa totalne opakuju. Len sa meni mapa. Dokonca si nedali ani namahu s nejakymi napadmi ako spestrit misie. Ak sa nemylim tak misie kde mas len malu skupinku vojakov bez zakladne tam su len 2 (za rusov). Ostatne su klasicke ubran sa utokom rozostavaj zakladnu zbombarduj nepriatela ... Ked to napriklad porovnam s kampanou prveho Tiberiana tak je toto totalny odpad. + ako bolo vyssie spomenute tak chodiace lode a laserovi vojaci s ryzovymi klobukmi no akoze lol.vauxhall napísal:hram za rusko a zatial som celkom spokojny s touto hrou ,,,odporucam ...
Njn, v misiach za Sovietov stačí postaviť obranu aby ti nezničili základňu a pomaly šetriť peniaze, postaviť 15-20 vzducholodí Kirov a misia je vyhraná (hocijaká misia). Momentálne hrám za Spojencov, bola menšia misia s Tanyou a špiónmi kedy som sa mal infiltrovať do generátorov nepriateľa a zničiť jeho lietadlové lode. Teraz som v misii kedy mám zničiť obrovskú plávajúcu pevnosť Cisárstva vychádzajúce Slnka (to je tiež názovWaldo napísal:A co konkretne na tom odporucas? Je to strasne nudna a odflaknuta hra podla mna. Kazda misia sa da vyhrat stylom ... postav 20 helikopter a vsetko znic (ano aj na hard obtiaznosti). Hra nema ziadny spad. Misie sa totalne opakuju. Len sa meni mapa. Dokonca si nedali ani namahu s nejakymi napadmi ako spestrit misie. Ak sa nemylim tak misie kde mas len malu skupinku vojakov bez zakladne tam su len 2 (za rusov). Ostatne su klasicke ubran sa utokom rozostavaj zakladnu zbombarduj nepriatela ... Ked to napriklad porovnam s kampanou prveho Tiberiana tak je toto totalny odpad. + ako bolo vyssie spomenute tak chodiace lode a laserovi vojaci s ryzovymi klobukmi no akoze lol.
-
RainbowSix
Light Professional
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
ale neviem ci ti to pomozeComposer Frank Klepacki is to return to score part of the game. When interviewed regarding the matter, Klepacki indicated a strong desire to do so, but admitted that due to the fact that he is no longer being employed by Electronic Arts and currently works for Petroglyph Games, this may be contractually impossible. At the RA3 Community Summit in June 2008, Klepacki showed a video to the entire C&C community in which he stated that he had been hired to work on Red Alert 3, and that he was composing Hell March 3, the most recent update of Red Alert's iconic theme.
Composers James Hannigan and Timothy Michael Wynn are also associated with much of the music of Red Alert 3.
-
Soviet
Darca
Tak tymto si dovolim tvrdit, ze mi dokazili nazor na Red Alert... Ani zdaleka sa to nechyta na Generals a nie to este Red Alert 2... Proste hnus...
Red Alert 2 som nevedel prestat hravat,ale toto som musel prestat hrat, lebo sa na tu pokemonsku grafiku a farby neda pozerat..
Nic v zlom, ale taketo nieco vydat pod nazvom Red Alert musel povolit len dilino.
Red Alert 2 som nevedel prestat hravat,ale toto som musel prestat hrat, lebo sa na tu pokemonsku grafiku a farby neda pozerat..
Nic v zlom, ale taketo nieco vydat pod nazvom Red Alert musel povolit len dilino.
-
R.A.P.T.O.R-SR
Novice
Kazdy kdo ma zaujem hrat tuto super gamesu.......
nech sa pripoji do siete na hamachi.Nazov AWAKEN a heslo 55555
-
Lord PROXI
King
no zatial som si to zahral len dovolenkovo a len skrimish, ale akoze haluz na odreagovanie je to dobre ... urcite to nema na C&C Generals ZH, to som pri tom presedel minimalne rok ... nechce sa mi citat cela tema, ale co ma dostalo, ked som si za amikou ( ci co to bolo ) spravil lode, dam aby isly na druhu stranu ostrova, a o chvylu hlasenie ze jednotky su pod utokom, a lode sli po pevnine ...
to chcem vidiet toho machra co to vymislal ...
to chcem vidiet toho machra co to vymislal ...
JJ aj mne to pripada dost take.. farebne
myslim ze slaba hra a vela problemov bolo s nou. Myslim crack a tak. NO zase presiel som prave vsetky lekcie treningu, a zase musim povedat, ze vea vyleseni je tam!! take co este nikde neboli, ako napr ziadat pomoc spoluvelitela atd... Ale zase nemam slabe PC, ved mi utiahol aj crysis. no a dal som si take z nizkych na take strednejsie detaily, no sekalo to neskutocne, ako keby som siel bez GPU, zeby len procak ratal grafiku, no skoda.. Nejako v poslednej dobe nevychadza nic dobre.
Toto pokaslane, NFS undercover dodrbany, a COd5 som presiel za skoro 2 dni a vela veci sa mi tam tiez nepacilo
NO bieda pod vianoce... Este ze mam aj inu pracu okrem hrania, bo by som sa nudil 
Toto pokaslane, NFS undercover dodrbany, a COd5 som presiel za skoro 2 dni a vela veci sa mi tam tiez nepacilo
z toho co som cital, tak najviac ti zrejme vadi, ako vyvojari dodrbali hru, ze bol problem s crackom? Keby kupis a stazujes sa na kvalitu vyrobku, mas na to pravo. Vsetko doslova ukradnes a div, ze si to vyvojarom nesiel reklamovat? Ako uplne vazne sa ta teraz spytam - urcite si normalny?
Jop, a netyka sa to len RA3 a urcite sa to netyka len jeho sameho. Tyka sa to vsetkych hmmm.. vsak vy sa uz najdete
Jop, a netyka sa to len RA3 a urcite sa to netyka len jeho sameho. Tyka sa to vsetkych hmmm.. vsak vy sa uz najdete
o com to chlape tocis?? keby boli u nas take lacne ceny hier ako naprv v UK a bol by taky priemerny plat ako tam, tak tiez mozem okaslat tahanie z netu, ked si to mozem kupit. Ale oplati sa kupit hru, ked vyjde nieco ako Undercover a je to otras???? A nevypisuj tu, ci som normalny, sa uvedom... vyjadril som svoj nazor.. ak sa ti nepaci, necitaj!"ňKoCi napísal:z toho co som cital, tak najviac ti zrejme vadi, ako vyvojari dodrbali hru, ze bol problem s crackom? Keby kupis a stazujes sa na kvalitu vyrobku, mas na to pravo. Vsetko doslova ukradnes a div, ze si to vyvojarom nesiel reklamovat? Ako uplne vazne sa ta teraz spytam - urcite si normalny?