Barbora Rakovská

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
DjBass
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

no ale da sa to brat aj tak, ze co jej pri moderovani chyba tak to doplnuje krasa :)
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

DjBass napísal:no ale da sa to brat aj tak, ze co jej pri moderovani chyba tak to doplnuje krasa :)
sam by som to nepovedal lepsie :)
presne tak...
a kydat na nu kydate... ale moderuje niekolko nasobne lepsie ako taky bruchala, judiniova a podobne individua :-D
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

vcera bolo vidiet, ze sa rozkecala, aj ked to bolo miestami rozpacite, skakali si do reci, lebo neboli este dokonale zohrati (ale to sa stava aj lepsim) a asi naozaj tu jej "neschopnost" iba zbytocne vykreslili tie zostrihy :)
sovietman
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sovietman »

will.i.am napísal:sam by som to nepovedal lepsie :)
presne tak...
a kydat na nu kydate... ale moderuje niekolko nasobne lepsie ako taky bruchala, judiniova a podobne individua :-D
... a lepsie ako Maštalír, to bol horor na CatGirl :?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

z toho mastalira mam doteraz pocit, ze debila zo seba urobil zamerne, hento by som ani ja nespachal keby som moc chcel :D
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

Tesne predtým sa režisér celého projektu Peter Núñez prekvapujúco rozhodol obom moderátorom ospravedlniť za ich imidž v predošlých kolách. Zostrihy z kastingov sa dotkli najmä mladučkej Barbory Rakovskej (21), ktorá vedľa ostrieľaného Maroša Kramára ledva lapala dych. A aj na tých pár viet, ktoré zo seba dostala, sa zniesla vlna nemilosrdnej kritiky! „Je to moja vina,“ sype si popol na hlavu Núñez.

Nová moderátorská plavovlasá nádej od začiatku vedela, že pri ostrieľanom Marošovi Kramárovi to bude mať v šou ťažké. Barbora však určite nerátala s tým, že pred včerajším semifinále naživo bude v zostrihoch pôsobiť len ako pekná, neveľmi bystrá blondínka, ktorá sa usmieva na Kramárových dvojzmyselných poznámkach. Režiséri Talentu Peter Núñez a Tibor Marček však tvrdia, že Barbora taká v skutočnosti nie je. Zlý dojem z moderátorskej dvojice sa preto rozhodli pred prvým semifinále vziať na seba. „Vzťah moderátorov bol vymyslený a nastavený tak, aby zaujal divákov a prospieval projektu. A to sa vzhľadom na úžasnú sledovanosť aj deje,“ povedal Núñez.

„S čím sme však na začiatku nerátali, bol pretlak emócií, ktoré vznikli na kastingoch. Vo výsledku to poškodilo moderátorov, pretože som v zostrihoch uprednostňoval práve emócie a výkony. Chcem sa im ospravedlniť, že na obrazovku sa dostalo iba torzo ich výstupov,“ sype si popol na hlavu režisér. Samotná Barbora sa však snaží ostať nad vecou a spolieha sa na živé prenosy, kde konečne dostane viac priestoru. „Viem, kde mám rezervy a musím sa zlepšovať, ale nijako tragicky to nevnímam. Samozrejme, že negatívne reakcie ľudí ma mrzia, ale mám aj dobré ohlasy, takže som v celku spokojná,“ tvrdí exrosnička.
z:novy cas

tymto ju nechcem obhajovat, lebo za 20 papierov na hodinu by sa to dalo robit aj lepsie :D .
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Vcera som ju prvykrat videl/pocul - stacilo mi 30sekund a odchadzal som od telky :D Ten hlas je nieco strasne, absolutne nemoderatorsky ...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Včera Barborka inak dávala. Som sa až čudovala. Nevýhodu asi majú v tom, že ich každý porovnáva s Pycoma a Adelou a tí boli skvelí. Ale včera sa to dalo.
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Ona sa proste na moderovanie takýchto vecí nehodí, viem si ju predstaviť ako vedúcu v detskom tábore 8)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Tak isto musim uznat ze naposledy som sa nepovracal.

Asi sa zlepsuje.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Zlepsuje, lebo ma citacku :lol:
http://www.topky.sk/?sid=15&cid=346058& ... ankid=2041
„Čítačka je v súčasnosti bežným a často využívaným pracovným nástrojom všade vo svete pri realizácii veľkých šou. My sme sa rozhodli využiť ju najmä kvôli krátkemu času, ktorý máme na skúšanie,“ poskytla nám oficiálne stanovisko. V zákulisí sa však pošuškáva, že Kramár a Rakovská jednoducho nie sú typy improvizujúcich moderátorov, ako boli Adela Banášová a Martin Pyco Rausch v SuperStar.
//Kibo: presne tak :)
A ta vyhovorka, ze maju malo casu na skusanie...pri SHS mali toho casu rovnako a zvladali to vyborne, takze toto ocividne znamena, ze Barbora s Marosom su lamky lamkate :lol:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

lol, uz viem preco som mal pocit ako keby recitovala :lol: :roll: bolo mi divne, ze by taky obrovsky pokrok spravila...
a suhlasim s t0m4s3m, ten hlas je strasny, doslava mi lezie na nervy ked ho pocuvam :?
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

hezo napísal:Ona sa proste na moderovanie takýchto vecí nehodí, viem si ju predstaviť ako vedúcu v detskom tábore 8)
Ja nie, podľa mňa má empatiu k ľuďom nulová...
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

vy by ste mali ist robiť do bulvaru
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

ty by si zas mohol ist robit do ligy aktivistov za ludske prava :D :P
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

tak ale davate donej že to čita s čitačky a ze nema vlastne nazory....šak aj Kramar to čita ...........ale donho nedavate ..........proste mam pociť že tu skorej ide o žiarlivosť ako o neskusenosť alebo podobne blbosti
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

a ja som sa uz cudovala,ako mohla zrazu tolko suvislych viet povedat :D ale kramar v nicom nezaostava,v podstate si myslim,ze on sa tam este menej hodi ako barbora...tie jeho trapne narazky a vystupovanie...ako najvacsi sexsymbol :D
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

konečne mudra reč ...........tomuto vravim objektivny nazor...........pretože vy nevraviťe svoj nazor na barboru vy na nej hladaaaate aj tu najmenšiu chybu
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

a ked vymenujem jej chyby, to nie je objektivny nazor? proste na nej tie chyby vidim, sama prizna, ze ich ma a stale mam neobjektivny nazor? :roll: uz prosim ta prestan vycinat, ako keby to bola tvoja sestra ci frajerka, jediny s neobjektivnym nazorom si tu totiz ty :wink:
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Zaxman napísal:konečne mudra reč ...........tomuto vravim objektivny nazor...........pretože vy nevraviťe svoj nazor na barboru vy na nej hladaaaate aj tu najmenšiu chybu
Aku najmensiu chybu? Myslis dierku na pancucach, alebo obcasne zakoktanie sa? Tu nikto nic nehlada, niekomu vyhovuje styl jej moderovania, niekomu nie. To je vec nazoru.
A tiez nikto neospevoval Kramara, ako sa tam super hodi a dviha uroven celej relacie. Lenze nazov temy je Barbara Rakovska a nie Moderatori SMT takze vsetko sa sustredi na nu.
Ja sa ovela viac bavim na hlaskach poroty, ako na tych dvoch. Vobec by mi tam nechybali. Ale na druhej strane, my sme sa mali na co pozerat pri moderovani Superstar, vy ste na tom lepsie teraz :)
Napísať odpoveď