Barbora Rakovská
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Tesne predtým sa režisér celého projektu Peter Núñez prekvapujúco rozhodol obom moderátorom ospravedlniť za ich imidž v predošlých kolách. Zostrihy z kastingov sa dotkli najmä mladučkej Barbory Rakovskej (21), ktorá vedľa ostrieľaného Maroša Kramára ledva lapala dych. A aj na tých pár viet, ktoré zo seba dostala, sa zniesla vlna nemilosrdnej kritiky! „Je to moja vina,“ sype si popol na hlavu Núñez.
Nová moderátorská plavovlasá nádej od začiatku vedela, že pri ostrieľanom Marošovi Kramárovi to bude mať v šou ťažké. Barbora však určite nerátala s tým, že pred včerajším semifinále naživo bude v zostrihoch pôsobiť len ako pekná, neveľmi bystrá blondínka, ktorá sa usmieva na Kramárových dvojzmyselných poznámkach. Režiséri Talentu Peter Núñez a Tibor Marček však tvrdia, že Barbora taká v skutočnosti nie je. Zlý dojem z moderátorskej dvojice sa preto rozhodli pred prvým semifinále vziať na seba. „Vzťah moderátorov bol vymyslený a nastavený tak, aby zaujal divákov a prospieval projektu. A to sa vzhľadom na úžasnú sledovanosť aj deje,“ povedal Núñez.
„S čím sme však na začiatku nerátali, bol pretlak emócií, ktoré vznikli na kastingoch. Vo výsledku to poškodilo moderátorov, pretože som v zostrihoch uprednostňoval práve emócie a výkony. Chcem sa im ospravedlniť, že na obrazovku sa dostalo iba torzo ich výstupov,“ sype si popol na hlavu režisér. Samotná Barbora sa však snaží ostať nad vecou a spolieha sa na živé prenosy, kde konečne dostane viac priestoru. „Viem, kde mám rezervy a musím sa zlepšovať, ale nijako tragicky to nevnímam. Samozrejme, že negatívne reakcie ľudí ma mrzia, ale mám aj dobré ohlasy, takže som v celku spokojná,“ tvrdí exrosnička.
z:novy cas
tymto ju nechcem obhajovat, lebo za 20 papierov na hodinu by sa to dalo robit aj lepsie
.
Nová moderátorská plavovlasá nádej od začiatku vedela, že pri ostrieľanom Marošovi Kramárovi to bude mať v šou ťažké. Barbora však určite nerátala s tým, že pred včerajším semifinále naživo bude v zostrihoch pôsobiť len ako pekná, neveľmi bystrá blondínka, ktorá sa usmieva na Kramárových dvojzmyselných poznámkach. Režiséri Talentu Peter Núñez a Tibor Marček však tvrdia, že Barbora taká v skutočnosti nie je. Zlý dojem z moderátorskej dvojice sa preto rozhodli pred prvým semifinále vziať na seba. „Vzťah moderátorov bol vymyslený a nastavený tak, aby zaujal divákov a prospieval projektu. A to sa vzhľadom na úžasnú sledovanosť aj deje,“ povedal Núñez.
„S čím sme však na začiatku nerátali, bol pretlak emócií, ktoré vznikli na kastingoch. Vo výsledku to poškodilo moderátorov, pretože som v zostrihoch uprednostňoval práve emócie a výkony. Chcem sa im ospravedlniť, že na obrazovku sa dostalo iba torzo ich výstupov,“ sype si popol na hlavu režisér. Samotná Barbora sa však snaží ostať nad vecou a spolieha sa na živé prenosy, kde konečne dostane viac priestoru. „Viem, kde mám rezervy a musím sa zlepšovať, ale nijako tragicky to nevnímam. Samozrejme, že negatívne reakcie ľudí ma mrzia, ale mám aj dobré ohlasy, takže som v celku spokojná,“ tvrdí exrosnička.
z:novy cas
tymto ju nechcem obhajovat, lebo za 20 papierov na hodinu by sa to dalo robit aj lepsie
Zlepsuje, lebo ma citacku
http://www.topky.sk/?sid=15&cid=346058& ... ankid=2041
A ta vyhovorka, ze maju malo casu na skusanie...pri SHS mali toho casu rovnako a zvladali to vyborne, takze toto ocividne znamena, ze Barbora s Marosom su lamky lamkate
http://www.topky.sk/?sid=15&cid=346058& ... ankid=2041
//Kibo: presne tak„Čítačka je v súčasnosti bežným a často využívaným pracovným nástrojom všade vo svete pri realizácii veľkých šou. My sme sa rozhodli využiť ju najmä kvôli krátkemu času, ktorý máme na skúšanie,“ poskytla nám oficiálne stanovisko. V zákulisí sa však pošuškáva, že Kramár a Rakovská jednoducho nie sú typy improvizujúcich moderátorov, ako boli Adela Banášová a Martin Pyco Rausch v SuperStar.
A ta vyhovorka, ze maju malo casu na skusanie...pri SHS mali toho casu rovnako a zvladali to vyborne, takze toto ocividne znamena, ze Barbora s Marosom su lamky lamkate
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Aku najmensiu chybu? Myslis dierku na pancucach, alebo obcasne zakoktanie sa? Tu nikto nic nehlada, niekomu vyhovuje styl jej moderovania, niekomu nie. To je vec nazoru.Zaxman napísal:konečne mudra reč ...........tomuto vravim objektivny nazor...........pretože vy nevraviťe svoj nazor na barboru vy na nej hladaaaate aj tu najmenšiu chybu
A tiez nikto neospevoval Kramara, ako sa tam super hodi a dviha uroven celej relacie. Lenze nazov temy je Barbara Rakovska a nie Moderatori SMT takze vsetko sa sustredi na nu.
Ja sa ovela viac bavim na hlaskach poroty, ako na tych dvoch. Vobec by mi tam nechybali. Ale na druhej strane, my sme sa mali na co pozerat pri moderovani Superstar, vy ste na tom lepsie teraz