hra v Divadle

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
A7X
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

hra v Divadle

Príspevok od používateľa A7X »

ahojte mam 16 rokov a mimo skolu ma prijali do divadelneho zboru...v utorok sa mam "ukazat".....problem je vtom ze ma chytila panika a som uplne vymlety a neviem danu rolu ani poriadne zahrat....mate niekto skusenosti s hranim????popripade rady atd.?????moc by som vam bol vdacny......
dakujem váš A7X :)

edit:// Mrk:ha haha ha :? .......este pre pol rokom by ma ukamenovali keby som taketo daco napisal a zacali by mi nadavat do hlupych spamerov.........v poslednej dobe tu ani moderatorov nevidim pisat :?
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

daj si predtym poldeci a zuvacku :wink:
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

nato jasnu odpoved nečakaj :wink: to je proste trema, musi to z teba opadnuť...aj to čo napisal kolega je sposob :wink:

//a čo si čakal že ti sem napíšeme?že pol deka muky,dva citrony a jeden rajčinovy pretlak zmiešaj dokopy a potom si to vmasíruj do pokožky?? proste si vystresovaný,bojiš sa,nedoveruješ si ale cez to sa jednoducho musíš preniesť...VER SI! :wink:
A7X
Medium Star
Medium Star

je to sposob...ale sposob ako to uplne dosrat :lol: (pardon za vyraz...)...
no ale tak viem ze herci maju nejake triky typy.....a ja fakt neviem ked to hram tak som uplne kamenny....mam proste blbe obdobie..nemozem sa ztoho dostat a najhorsie je ze to uz v utoorok musim zvladnut
Opak
Addict
Addict

tak zasa neviem ako zvladaš poldeci ty ale na naladu...keď aj dva... 8)

//haha...ani som si to nevšimol...SOM KING!! xD
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

jop. By si sa čudoval aké výkony sa podávajú s alkoholom v krvi. Mám s tým výkonné skúsenosti :D
Som z dediny takže Betlehemci 4ever :D
Snáď niekto vie o čom hovorím
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

No ten alkohol...taký Josef Dvořák sa napríklad priznal že väčšinu predstavení odohral pod vplyvom alkoholu
Ale to by som ti určite neradil...možno zo začiatku nejaký ten frťan
Počul som že herci si ľudí v publiku predstavujú nahých...imho to nefunguje veľmi
Ale také správne dýchanie mi vždy pomôže t.j. asi 10 hlbokých nádychov a výdychov a som v pohode, nie som herec ale aj ja, tak ako každý máva občas trému...
Alebo drž nejakú vecičku v ruke a hraj sa s ňou podvedome
A7X
Medium Star
Medium Star

hmmm ja nejak tremu nemam......skor som kamenny a neviem sa toho zbavit......cely scenar citam rovnakou toninou a ina tonina sa mi tam nehodi.......ja na ten poldecak zajdem......len nieco slabe dam lebo po jednom poldecaku sa mi pletie jazyk :lol:
Opak
Addict
Addict

no tak v tom je problem :) len do nalady niečo...aby si tam neprišiel sťatý jak prasa :)
A7X
Medium Star
Medium Star

jasne musim dat pozor a spytat sa na gympli unas chalanov co je slabe nieco....uz vidim co mi poradia :lol: nejaky tatransky caj urcite :lol:

Opak:okej skusim.....

AK BY VAS ESTE DACO NAPADLO.....alebo AK TU MA NIEKTO SKUSENOSTI NECH MI NAPISE.....DAKUJEEEm
Opak
Addict
Addict

Čierny Absinth v pohode :wink:
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

heh no ja ked som hral tak vzdy to bolo tak, ze na zaciatku bola trosku trema ale potom to uz nejak opadlo a islo to lepsie... ale napit sa pred vystupenim sa patri 8)
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

v jednej teme si pisal ze si metalicka pokial dobre viem smiem sa spitať že aku ulohu si dostal ?? ..........teda nvm si ta predstaviť ako romea :D .......nič zatim nevidim ani neprovokujem len ma to zaujima

oprava nie metalicka ale metlak
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Zaxman napísal:v jednej teme si pisal ze si metalicka pokial dobre viem smiem sa spitať že aku ulohu si dostal ??
Tu som sa trošku stratil :?

btw a kceš ty vôbec hrať? Alebo si k tomu donútený? :P
A7X
Medium Star
Medium Star

chcem hrat....a myslim ze fakt viem dobre hrat.......len ide oto ze ako keby ma vymenili a zrazu som uplne mimo....hram jak robot......neviem co sa somnou deje a neviem ako sa odstat do "normalu"
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Nevymýšlaj a daj si za jeden.. ono ti to trochu roztiahne cievy... a uvoľní ťa to.. My, keď máme silno napätú náladu na zápase... tak si dám len skutočne trochu, len pol poldecáku.. Aby som ho ani necítil, aby sa rýchlo vypotil.. ale, aby mi stále roztiahol cievy.. :wink: inak žiadne tipy a triky nemám.. :?
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

OT sorry
ZitePunkom nieje to potom náhodou doping? :P :D
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

A7X napísal:chcem hrat....a myslim ze fakt viem dobre hrat.......len ide oto ze ako keby ma vymenili a zrazu som uplne mimo....hram jak robot......neviem co sa somnou deje a neviem ako sa odstat do "normalu"
ked doma pred zrkadlom vies hodit xicht neznamena ze vies dobre hrat...herec je dobry iba vtedy ked sa neboji publika.ja si myslim ze sa to spravi praxou.cim viac budes hrat pred ludmi,tym skor sa to stane pre teba rutinou a ted opadne aj stres

btw jak si sa dostal k takemu fleku? cez znamost ci si napisal do divadla ci ako?
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

moj kamarat-ostrielany herec mal na to jednu dobru fintu, aj by som ti ju hned napisal, ale neviem ju uplne presne a potom by ti to asi nefungovalo...ja som to totiz nikdy neskusil, lebo s tremou az taky problem nemam ked hram, ale to je o treningu, povahe, talente...ale drzim ti palce a nikdy sa nevzdavaj, lebo prave tu to budes sakra potrebovat :)
A7X napísal:a myslim ze fakt viem dobre hrat...
a toto si nikdy nemysli, lebo padnes tvrdo na zem :) ...nechcem ti nic zle, len aby si nebol potom sklamany, lebo to je aspon pre mna to najhorsie...najma ked das do toho vsetko :)

//btw poznam fintu na to ked ti vyschne v ustach :lol:
A7X
Medium Star
Medium Star

btw jak si sa dostal k takemu fleku? cez znamost ci si napisal do divadla ci ako?
povodne som mal hrat pre skolu ako kruzok....viedol to jeden reziser......a jemu som sa pacil tak mi povedlal nech radsej prestupim k jeho zboru.....a odvtedy ako keby som chytil tremu........lebo su tam profici...a ja sa citim ako taka nula.....
Napísať odpoveď