Dve ikonky lokalnych sieti v taskbare - prec s nimi
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Dve ikonky lokalnych sieti v taskbare - prec s nimi
V taskbare mam dole dve ikonky nepripojenych lokalnych sieti (bezim na wi-fi) a chcem ich dat prec. Uz aj bez nich je to cele zasr*ne, tak aspon nieco... Musim nahodit nejaky fix na NOD-a, odinstalovat Last.fm, nahodit aktualizacie, aaah to je roboty. No nechajte tak, skuste mi pomoct ako dat prec tie ikony. Je to cisto vizualna zalezitost.
Mas asi vistu takze chod do ovladacieho panela, centrum sieti, spravovat sietove pripojenia a na tie dve klikni pravym a daj vypnut. (ak mas xp tak nechod do ovladacieho panela, siete/sietove pripojenia by si mal najst rovno v start panely)
//autoeditácia príspevku ( 03 Nov 2008, 21:07 )
Vsimol som si ze tam toho bordelu mas viac, napriklad cho opat do ovladacieho panelu, centrum zabezpecenia, zmenit sposob upozornovania centrom zabezpecenia (vlavo) a tam klikni na neupozornovat a nezobrazovat ikonu. (ak mas xp tak je cesta rovnaka, akurat ze v poslednom bode vsetko odciarkni prec a potvrd)
Vsimol som si ze tam toho bordelu mas viac, napriklad cho opat do ovladacieho panelu, centrum zabezpecenia, zmenit sposob upozornovania centrom zabezpecenia (vlavo) a tam klikni na neupozornovat a nezobrazovat ikonu. (ak mas xp tak je cesta rovnaka, akurat ze v poslednom bode vsetko odciarkni prec a potvrd)
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Jeej Gangy, ta prva rada pomohlaGangy napísal:Mas asi vistu takze chod do ovladacieho panela, centrum sieti, spravovat sietove pripojenia a na tie dve klikni pravym a daj vypnut. (ak mas xp tak nechod do ovladacieho panela, siete/sietove pripojenia by si mal najst rovno v start panely)