Dve ikonky lokalnych sieti v taskbare - prec s nimi

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
moosha
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Dve ikonky lokalnych sieti v taskbare - prec s nimi

Príspevok od používateľa moosha »

V taskbare mam dole dve ikonky nepripojenych lokalnych sieti (bezim na wi-fi) a chcem ich dat prec. Uz aj bez nich je to cele zasr*ne, tak aspon nieco... Musim nahodit nejaky fix na NOD-a, odinstalovat Last.fm, nahodit aktualizacie, aaah to je roboty. No nechajte tak, skuste mi pomoct ako dat prec tie ikony. Je to cisto vizualna zalezitost.
Prílohy
tu je screen.
tu je screen.
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

v network connections si vyber prislusnu siet a odskrtni to policko ako tu na obrazku:
Prílohy
siet
siet
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

Alebo este mozes klikni pravym na taskbar -> vlastnosti, hore mas tam panel uloh a vedla posledneho riadku Skryt neaktivne ikony mas Prisposobit, tak tam si mozes poskryvat aj tie ostatne ;)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ale ja chcem aby to islo totalne prec, nie ze ked dam sipku tak mi to tam aj tak ukaze :? ... tak sa to neda?
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Mas asi vistu takze chod do ovladacieho panela, centrum sieti, spravovat sietove pripojenia a na tie dve klikni pravym a daj vypnut. (ak mas xp tak nechod do ovladacieho panela, siete/sietove pripojenia by si mal najst rovno v start panely)

//autoeditácia príspevku ( 03 Nov 2008, 21:07 )
Vsimol som si ze tam toho bordelu mas viac, napriklad cho opat do ovladacieho panelu, centrum zabezpecenia, zmenit sposob upozornovania centrom zabezpecenia (vlavo) a tam klikni na neupozornovat a nezobrazovat ikonu. (ak mas xp tak je cesta rovnaka, akurat ze v poslednom bode vsetko odciarkni prec a potvrd)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal:Mas asi vistu takze chod do ovladacieho panela, centrum sieti, spravovat sietove pripojenia a na tie dve klikni pravym a daj vypnut. (ak mas xp tak nechod do ovladacieho panela, siete/sietove pripojenia by si mal najst rovno v start panely)

//autoeditácia príspevku ( 03 Nov 2008, 21:07 )
Vsimol som si ze tam toho bordelu mas viac, napriklad cho opat do ovladacieho panelu, centrum zabezpecenia, zmenit sposob upozornovania centrom zabezpecenia (vlavo) a tam klikni na neupozornovat a nezobrazovat ikonu. (ak mas xp tak je cesta rovnaka, akurat ze v poslednom bode vsetko odciarkni prec a potvrd)
Jeej Gangy, ta prva rada pomohla :) . Dakujem velmi pekne.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Aj druha musela, len si to asi nenasiel.
Napísať odpoveď