Oldies - neznicitelne hitovky - disco fon

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
qwerty-xyz

Oldies - neznicitelne hitovky - disco fon

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:twisted: nazov temy stupidny,moderator ked bude mat chut nech tomu da normalny nazov mne sa to o pol druhej rano vymyslat nechce.

Takze k veci. V tejto dobe su telefony na dve veci,na hovno a na to iste. Pretoze ked pridem na diskoteku a niekto mi cmajzne moju K800 vku s kartkou ktora ma 4GB a je tam po huj veci tak ma asi ebne. Ale telefon pri sebe mat musim, tak isto ako ked mi ten telefon spadne na zem tak je viac menej uz poskodeny.
KDE KDE KDE v riti na SR sa daju zohnat stare telefony odolne? Viete co je odolny telefon? Odolny telefon je nokia 3310 ktora spadla z vysky 25 metrov do vytahovej sachty rozletela sa na sracky,zastavili sme vytah dali sme ju dokopy a doteraz ide.(kamarat ju vsak z ruky nepusti) Odolny telefon je nokia 3510 ktoru mali chlapi na stavbach,po kamionoch to taktiez prezilo vsetko.

Ale moja srdcovka co chcem su dva siemensy S45i alebo SL45i. Tieto zase take super odolne nie su ale to su fakt srdcovky nemozem ich nikde zohnat. Tema je o tom kde zohnat FUNKCNE telefony ktore som tu napisal za smesnu cenu,to je do 500 sk za siemensy by som dal mozno viac. Pretoze POtrebujem telefon na diskoteku a u nas na vychode je saleny dom tam som v bitke do par sekund a nerad by som bol aby si to telefon odniesol,takzep otrebujem nieco take stare. A preco stare? Mal z vas niekto nokiu 3510 ?? sak tomu vydrzala baterka dlho jak :D no proste dlho. Tak isto aj siemens s plnou bateriou si tahal do aleluja.
Jednoducho zavolat,poslat sms-ku a neznicitelny :D ako outdorovy telefon seriem -- je drahy a ked mi ho slohnu tak som v prdeli,ale tak nokiu 3510 alebo tie stare by kradol fakt ze debil ved to uz za chvilu zacne mat muzealnu hodnotu.
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

To chodis asi na disco niekde na lazy, nosis oblecene nohavice bez vreciek a tak si telefon odkladas na stol alebo pod drevenu lavicu na ktorej sedite na disco??? To je taky problem mat telefon vo vrecku??? A nehovor mi, ze ty sa zapajas do bitiek, ved nedavno si tu mal zalozenu temu ako ti otec nalozi ked prides domov spinavy po cyklistike a podobne..., takze kde sa ty uz len chces bit prosim ta???

Pokial ma pamat neklame, tak Mkova rada Siemensov bola odolnejsia, vari M55 a podobne... A o tej baterke hovor vies komu, ved ked dnes kupis taky telefon, ak sa ti ho podari vobec zohnat, tak v prvom rade bude treba investovat do baterky, co by nemuselo byt v dnesnej dobe az take jednoduche, nakolko sa uz asi take telefony nepredavaju a aj baterky tam budu postarsieho typu. A kupit to mozes asi jedine uz len cez internet z inzeratov alebo skusit nejaky bazar, aj ked pochybujem, ze by to niektory z bazarov este skladoval.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

On si proste nechce rozbit telefon ked (konecne) skoci z okna.
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

TU mas zopar oldies
dbbz
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dbbz »

hojko napísal:To chodis asi na disco niekde na lazy
nie on je z vychodu, tu chodime obleceny vo vreciach a mlatime sa o kazdu korku z chleba ...

stary mobil zozenies tak ze o svojom probleme najprv povies niecomu zivemu a nie hned pises na hojko. neverim tomu ze skoro kazdy clovek nema doma nejaky stary mobil. take veci sa do kosa nehadzu ale polozia na veky niekde na policku:)
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Tak mne padol SE S500i min. 10krat na zem z vysky, naposledy na vecku na kachlicky a nema ani jeden skrabanec. Vyzera ako novy a funguje tiez ok
A ukradnut si proste nenecham :wink:
Gangy
Darca
Darca

Jj moj nadherny s500i vydrzal vsetko. Chyba mi :cry:
qwerty-xyz

hojko napísal:To chodis asi na disco niekde na lazy, nosis oblecene nohavice bez vreciek a tak si telefon odkladas na stol alebo pod drevenu lavicu na ktorej sedite na disco??? To je taky problem mat telefon vo vrecku??? A nehovor mi, ze ty sa zapajas do bitiek, ved nedavno si tu mal zalozenu temu ako ti otec nalozi ked prides domov spinavy po cyklistike a podobne..., takze kde sa ty uz len chces bit prosim ta???

Pokial ma pamat neklame, tak Mkova rada Siemensov bola odolnejsia, vari M55 a podobne... A o tej baterke hovor vies komu, ved ked dnes kupis taky telefon, ak sa ti ho podari vobec zohnat, tak v prvom rade bude treba investovat do baterky, co by nemuselo byt v dnesnej dobe az take jednoduche, nakolko sa uz asi take telefony nepredavaju a aj baterky tam budu postarsieho typu. A kupit to mozes asi jedine uz len cez internet z inzeratov alebo skusit nejaky bazar, aj ked pochybujem, ze by to niektory z bazarov este skladoval.
nikdy som nepovedal ze mi otec teraz nalozi keby to spravil zabijem ho a on to vie,ale provokacia a psychicky tlak robi desny. Vo vrecku telefon mozes mat ale sak kradnu sa veci,si nikdy nebol v strazskom,michalovciach alebo humennom na diskoteke? odporucam!!! este ked sa opijes,niekedy aj do stavu ze o sebe nevies tak s tym moze bytm ensi problem -- teda s osobnymi vecami. Nie kazdy (neuraz sa) sedi za kompom programovanim phpbb fora. Prti tom nehrozi ze k urazu prides ty alebo tvoj telefon.
Vsetky vec mam vzdy pri sebe ale nikdy nevies co sa v tlacenici na diskoteke zomelie a staci ked ta niekto odstrci spadnes alebo sa udries o stol a miesto narazu bude tvoje vrecko s telefonom a si v riti. Preto som zalozil temu pretoze ja viem ze JE PROBLEM zohnat stare telefony ktore by boli funkcne a este horsie je problem do nich zohnat lacnu a dobru bateriu.

Dalej bazary som obehal dost vela ale na mna kukali ako na debila ze onni take telefony uz nemaju viac ako dva roky ze vsetko co sa predava ma farebny displej a siemensy som nasiel maximalne 65 tkovy rad,alebo 75 tkovy. Na nete osm hladal ale inzeraty boli nefunkcne tak isto som precesal aj Ebay kde v anglicku sa siemens este nachadzal a kamarati mi ho sli kupit ale proste uz ho nemali.... :cry:
tak hojko aku inu variantu do nejakych 300 alebo 500 sk poradis?
(moj vysnivany fon je Xperia X1 ale tak na disko potrebujem take daco)
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

Boze toto je uplne mimo...
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

skusim..
1. klikni TU
2. do policka "Predmet" napis "K: Oldies - disco fon" (tie hitovky mozes vynechat :lol: , taktiez uvodzovky pisat nemusis)
3. "Telo spravy" - vypis modely, o ktore mas zaujem a dopis tam aj, ze chces silnu baterku a diskoodolny kryt
4. cakaj

mohol by si to zvladnut, vsak zakladanie tem ti ide na jednotku... a netrep, ze nikde si take daco nezohnal (pokial si aj hladal) :hehe:

pokial by nezaberalo, tak skus aj toto:
1. http://www.mobil.sk/bazar/?kategoria=pr ... ion=search
2. http://www.mobil.sk/bazar/?kategoria=pr ... ion=search
3. http://www.mobil.sk/bazar/?kategoria=pr ... ion=search - nejaky z tychto by si tiez len tak nerozbil :D

vzdy som si myslel, ze ten qwerty-xyz je normalny, len vsetci z neho robia dementa, ale teraz uz som fakt na vazkach ;)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

ako ti uz napisali, tych telefonov je po bazaroch hafo, ved sa to u nas predavalo na kamiony... ja som napriklad nedavno vyriesil slabu vydrz baterky na 3310 vymenou za baterku z 3510i a ta vydrz bola neskutocna, navyse ten telefon je asi o pol kila lahsi... je to len o napadoch :wink:
qwerty-xyz

smejo napísal:skusim..
1. klikni TU
2. do policka "Predmet" napis "K: Oldies - disco fon" (tie hitovky mozes vynechat :lol: , taktiez uvodzovky pisat nemusis)
3. "Telo spravy" - vypis modely, o ktore mas zaujem a dopis tam aj, ze chces silnu baterku a diskoodolny kryt
4. cakaj

mohol by si to zvladnut, vsak zakladanie tem ti ide na jednotku... a netrep, ze nikde si take daco nezohnal (pokial si aj hladal) :hehe:

pokial by nezaberalo, tak skus aj toto:
1. http://www.mobil.sk/bazar/?kategoria=pr ... ion=search
2. http://www.mobil.sk/bazar/?kategoria=pr ... ion=search
3. http://www.mobil.sk/bazar/?kategoria=pr ... ion=search - nejaky z tychto by si tiez len tak nerozbil :D

vzdy som si myslel, ze ten qwerty-xyz je normalny, len vsetci z neho robia dementa, ale teraz uz som fakt na vazkach ;)
ha ha ha hladal som,nerob zo mna totalneho vola. Lenze som sa vzdy sustredil na S45i cko,na nete som ostatne modely nehladal teda mam na mysli nokie,dalej vies je rozdiel internetovy predaj a rozdiel ked si pekne pridem do obchodika chytim do ruky pozriem,vyskusam,skontrolujem a mam to ine ako po telefone kde mi bude typek vraviet v akom je super stave,preto som chcel odkazat na nejaky bazar kde by to este mali pripadne mobilshop kde by mi aj vydali vhodne nahradne diely. Vo vsetkych bazaroch som nepozeral iba doma a v ziline a tu neboli...
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

si kup f3 motofone a nevymyslaj, je tolko inych odolnych telefonov,
chlapec asi chodi na typicke dedinske akcie aka DJ Chliev, a podme setci do bitky lebo sme tupi debilkovia a nevieme sa rozpravat
qwerty-xyz

pershing napísal:si kup f3 motofone a nevymyslaj, je tolko inych odolnych telefonov,
chlapec asi chodi na typicke dedinske akcie aka DJ Chliev, a podme setci do bitky lebo sme tupi debilkovia a nevieme sa rozpravat
:oops: to si tie akcie vystihol akurat ot nezacinam ja, ale je to nejako tak a ked sa ide do takeho dacoho tak povacsine neni cas na nejake reci o tom aby sa bitke predislo.
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

sme uz sice odveci, ale preco neodides? ja by som ich nechal nech sa biju ked su hlupi, nebudem si predsa zbytocne robit zdravotne problemy :idea:
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Taketo nieco si zozen, je to jeden z najodolnejsich oldies phonov.

//Rattata, pisala som 'jeden' z najodolnejsich a ten gumifon si pamatam, to je des :D
Prílohy
T100_17.jpg
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

nie nie,, najodolnejsi je Žralok to bol taky gumeny potapacsky ericsson s takou smiesnou antenou, len neviem aky to bol model, ked niekto vie nech napise... to je najodolnejsi telefon... Mama ho aj oprala v pracke a v pohode ako keby nic :D
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Ericsson R310, ale qwerty chcel skorej daco normalnejsie - 3310, 3510i...
Prílohy
Ericsson_R310.gif
(42.72 KiB) 143 stiahnutí
Gangy
Darca
Darca

Ale preco? Sak toto by pri bitke mohol pouzit ako zbran a nic by tomu nebolo :)
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ze? Aj mna to hned napadlo. Rovno do oka :D
Napísať odpoveď