Takze k veci. V tejto dobe su telefony na dve veci,na hovno a na to iste. Pretoze ked pridem na diskoteku a niekto mi cmajzne moju K800 vku s kartkou ktora ma 4GB a je tam po huj veci tak ma asi ebne. Ale telefon pri sebe mat musim, tak isto ako ked mi ten telefon spadne na zem tak je viac menej uz poskodeny.
KDE KDE KDE v riti na SR sa daju zohnat stare telefony odolne? Viete co je odolny telefon? Odolny telefon je nokia 3310 ktora spadla z vysky 25 metrov do vytahovej sachty rozletela sa na sracky,zastavili sme vytah dali sme ju dokopy a doteraz ide.(kamarat ju vsak z ruky nepusti) Odolny telefon je nokia 3510 ktoru mali chlapi na stavbach,po kamionoch to taktiez prezilo vsetko.
Ale moja srdcovka co chcem su dva siemensy S45i alebo SL45i. Tieto zase take super odolne nie su ale to su fakt srdcovky nemozem ich nikde zohnat. Tema je o tom kde zohnat FUNKCNE telefony ktore som tu napisal za smesnu cenu,to je do 500 sk za siemensy by som dal mozno viac. Pretoze POtrebujem telefon na diskoteku a u nas na vychode je saleny dom tam som v bitke do par sekund a nerad by som bol aby si to telefon odniesol,takzep otrebujem nieco take stare. A preco stare? Mal z vas niekto nokiu 3510 ?? sak tomu vydrzala baterka dlho jak
Jednoducho zavolat,poslat sms-ku a neznicitelny