http://www.powerplaymanager.com/
zatial beta, ale aj tak si myslim ze HA je prehladnejsia a zaujimavejsia....som zvedavy na dalsie sporty
aby som OT: na HA mam za chvilku treningovky na stofke, regeneracne budu na stovke o dva tyzdne cca
neda sa omladita zaroven postupit...bud postupujes alwebo omladzujes,ked omladzujes,ledva sa udrzis,alebo skorsie padasmirak2 napísal: aby som OT: na HA mam za chvilku treningovky na stofke, regeneracne budu na stovke o dva tyzdne ccanakupil som mladych perspektivnych hracov a trenujem si ich podla toho co potrebujem, zatial to v lige ide (klop-klop), trufam si postupit do sestky...na druhej strane ako to byva tak v lige sa dari a v turnaji (intrakaaaaaaaap) nie
ale takto je to dobre xD
a rozmyslal si nad tym,ze ak je poriadne vytazeny,trenuje asi o 20% viac ako na lavicke?? nehovoriac o skusenostiach?mirak2 napísal:ked mas hraca co ma kvalitu 95 a potencial 70 ale ma obranu 15, silu 8 tak asize ho najprv vytrenujem a az potom dam do zostavy
Taký mne chodievajú bežne, každý ťah...Fortune napísal:takyto borec mi prisiel z juniorky
Tak to je omyl. Keď si šikovný, dá sa omladiť aj postúpiť.konopes napísal: neda sa omladita zaroven postupit...bud postupujes alwebo omladzujes,ked omladzujes,ledva sa udrzis,alebo skorsie padas![]()
a nakupit maldych,trenovat ich,ale nenechavat ich hravat,je mrhanie ich talentom,ak mas dobreho mladeho MUSI hravat